Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multumesc, carmenada! Acum am cautat si eu pe net si cica e mai mult decat ok sa alaptezi cu febra. Cica si cu paracetamol. Acum mai ramane sa vad daca lamaia nu a acrit laptele si daca fata nu face figuri

Raspund si eu abia acum... cand problema e rezolvata... Ideea cu contraindicatia alaptatului in febra este data de eventuala suspiciune de septicemie. (cred ca am mai discutat o data despre asta...) Cum in cazul tau nu ne gandim la asa ceva (Doamne fereste!), poti alapta linistita, kiar or sa se "elibereze" sanii daca mufezi bebitza. Totusi nu prea e corecta ideea ca putem alapta in febra indiferent de cauza ei, nu-sh ce scrie e net...
Tinem pumnii sa depasiti momentul rapid!

PS: Cu anticorpii care s-ar transmite prin lapte, lucrurile nu stau kiar asa. Nu-sh daca e tot "citita pe net" sau or sa o citeasca altii aici, dar in timpul starii febrile din infectii, organismul "lupta", nu are anticorpi, nu are cum sa ii transmita! Galushca, sper sa nu te superi pe mine ca te contrazic... spun si eu din "sursele" mele...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Chatonel, Manuela77, mi se face rusine cand ma gandesc ca eu as vrea sa stau acasa 2 ani Voi sunteti mamici eroine! Si la lucru si cu bebe mic.

Si io ma gandesc la fel! Ma rog, am inceput deja sa merg o data/saptamana la spital(isi ia motanul liber si sta cu Adela), dar cam atat, imi mai iau si de lucru pentru acasa si mai fac printre picaturi (a se citi urlaturi). As vrea sa o duc asa macar 1 an, daca nu 2... Totusi, mi-e cam frica sa nu uit si ce stiam...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hihihhiii, raalu, creca tu esti eroina, ca io n-as putea sa stau inchisa-n casa doi ani, as muri!!!

gigelica, linisteste-te, pitonasul e destept si nu se ineaca, intoarce capul si lasa voma sa curga afara din gurita, asa face si dragoana mea!

andiarro, sper sa fie asa cum zici :)

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Buna dimineata,

Pana la 3 am rezistat si cand s-a trezit, i-am dat sa pape si apoi l-am pus langa mine pe canapea...si am dormit iepureste amandoi.

La 6.30 s-a trezit iar, a papat, apoi...a stat de veghe pana a facut kk, iar acum e in patutul lui ...sper sa adoarma sa mai dorm si eu macar 1 ora.

Azi suntem invitati la niste prieteni la curte. Sper sa fie vremea frumoasa, nici nu m-am uitat pe geam afara, dar stiu ca azi noapte a plouat cu fulgere si tunete.

Ah, si eu o sa stau 2 ani acasica cu Pitonul. Nu pentru ca as vrea eu neaparat. Sincera sa fiu deja as cam vrea sa ma intorc la serviciu, dar...nu mai am unde sa ma intorc. In IT e jale, iar compania mea a facut concedieri pe capete. Asa ca...mai bine stau acasica cu cei 85% din venitul net(Doamne ajuta sa ii primesc!!!) si poate peste 9 luni punem de o surioara.

Va pup frumoaselor mamici cu tzitzi pline de laptic!

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Chatonel, Denisamada, nici eu nu stiu daca rezist dar mi-ar placea sa petrec cat mai mult timp cu Lena...
Mai vedem noi...
Pana una, alta, la inceputul lunii iulie as vrea sa fac o iesire cu ea la Scoala de Vara de la Biertan (e o localitate foarte frumoasa undeva intre Sighisoara si Medias)Dat fiind ca alaptez exclusiv la san si la cerere nu prea stiu cum o sa ne descurcam dar merita sa incercam. Daca nu ma lasa la cursuri, macar o iau ca pe o vacanta. Speram ca pana atunci sa ne fixam si mai bine programul ...
Nu ma incanta deloc ideea de a ma mulge si sa-i dea altcineva cu biberonul. Problema e la muls...nu stiu cum e dar pur si simplu ma ingrozeste.
Tot respectul si consideratia pentru mamicile care pot face asta!

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:

Chatonel, Denisamada, nici eu nu stiu daca rezist dar mi-ar placea sa petrec cat mai mult timp cu Lena...
Mai vedem noi...
Pana una, alta, la inceputul lunii iulie as vrea sa fac o iesire cu ea la Scoala de Vara de la Biertan (e o localitate foarte frumoasa undeva intre Sighisoara si Medias)Dat fiind ca alaptez exclusiv la san si la cerere nu prea stiu cum o sa ne descurcam dar merita sa incercam. Daca nu ma lasa la cursuri, macar o iau ca pe o vacanta. Speram ca pana atunci sa ne fixam si mai bine programul ...
Nu ma incanta deloc ideea de a ma mulge si sa-i dea altcineva cu biberonul. Problema e la muls...nu stiu cum e dar pur si simplu ma ingrozeste.

Raluca, mamica de Lena

Raaluca, Denisamada, mie mi se pare mie foarte fain ca puteti decide relaxat cand sa va intoarceti la serviciu, in cazul in care 2 ani vi se pare prea mult. Sau sa va ocupati/bucurati de bb si fiecare progres al lui in acesti 2 ani. Sunt momente unice. Merita profitat din plin.
Depinde de fiecare cum si cand considera ca vrea sa se intoarca. Noi aici nu prea avem de ales

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Raluca, mamica de Lena

Ralu, dupa ce am facut inseminari la Giulesti si am trait puternicul sentiment de "vaca la monta" creat de personalul dragutz de acolo si de sistemul "paciente pe banda rulanta", mulsul e chiar ok, caci e in intimitate. Nu e foarte dureros, dar nici nu e la fel de placut precum suptul lui bebe direct de la sursa.
Dar cand tati e fascinat de procedura si vrea sa te ajute, parca nu e chiar asa naspa. Eu abia mai scot 120 ml pe zi...ca s aii dau Pitonului. Soon o sa-l intzarc si vom ramane doar cu formula.
Eu continui sa beau coctailuri de ceai instant de lactatie de la humana si galactogil, dar...

Fiecare zi in care reusesc sa ii dau 100 ml e un castig, cel putin asa il percep eu si efortul de a mulge lapticul e rasplatit.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!!

Ayla Eu oricum cred ca bebelusii si-au format un program inca din burtica. Al meu nu se culca decat pe la 1-2 noaptea. Ca doar asa facea si mami cand era insarcinata
Vai mi-e asa de dor sa dorm macar 6 ore fara intrerupere, dar la cat e de mancios al meu nu8 cred ca o sa se intample prea curand

Maine mergem si noi la doctor. Tare curioasa sunt cat a luat flacaul meu. Facem si vaccin. Aici am putin emotii

Olga, mamica lui David iepurasul

OLISHKA dar parca tu ai nascut dupa mine....ce vaccin ii faci? Nu-i prea devreme? Eu stiu ca primul vaccin se face la 2 luni.....

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

A venit Andrei de la dr..are angina pectoralasi ne-a dat ospen..off doamne...mor cand il vad bolnavior

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

PETREAN multa sanatate lui Andrei. Stiu cum te simti cand este bolnavior. Sper sa scape juniorii ca altfel nu stiu pe unde scoti camasa. MULTA MULTA sanatate

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Nu mai stiu ce sa ii fac!!!
Nu poate respira pe nasuc, il busheste laptele pe nas din somn, se ineaca cand suge...caci nu poate respira...se sperie si plange.

Pediatra nu imi place, mi se pare...moale si nu foarte experimentata. Parca vorbeste din carti, iar cu bebelushii mai trebuie si experienta.

Ieri mi-a zis ca nu are polipi, ca are muci, dar noi nu reusim sa ii scoatem nici un muc din nas.

Am trecut peste ea si i-am facut programare la ORL, caci nu pot sa stau linistita ca are muci ...si sa il las sa se inece si sa planga speriat ori de cate ori ii vine laptic inapoi in guritza...

Si cum regurgiteaza destul de des...realizati ca e mai tot timpul speriat si crizat ca se ineaca

Ce sa faaaaaac???

GIGELICA cred ca este cam devreme sa te gandesti la polipi...este cam micut. Sper sa te lamureasca la orl. Este totusi posibil sa fie pur si simplu mucisori. Si Petru se trezeste dimineata ca nasucul foarte infundat dar reusesc sa ii scot mucisorii cu ser si pompita.

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Venim si noi la raport !!!

Vad ca discutati despre reintoarcerea la munca , de ieri si eu intorc problema pe toate fetele pt ca nu stiu cum o sa fac

Cert este ca trebuie sa ma intorc intr-o luna sau doua la birou, cu program redus desigur dar nu stiu cum o sa fac cu alaptatul tinand cont ca vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni

Nu stiu de la ce ora sa merg la birou astfel incat sa poata sta pe afara Alexandra cu mama mea, deci sa doarma si eventual cand se trezeste sa vin sa-i dau laptic si sa ma intorc la birou

Oare la 3 luni la ce interval o sa manance ??
Ce ma sfatuiti cele care ati trecut sau treceti prin asta ???

Ideea e ca o sa merg 4-6 ore la birou dar nu stiu cum sa le impac cu alaptatul.
Astept sugestii !!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput