Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza uitai sa multumesc pt videoclip super de super!!Multumim mult de tot!
Ancasi Lucas deschide f putin gura la masa, si limba o tine colac si cand mestecaii curge mancare prin partea dreapta a gurii, intotdeauna; eu nu mi-am facut probleme...ar trebui?
Lumi
Monica felicitari!Bune vestile, intr-adevar!Pupici nazdravanului!!
Felicic mai poti pune o data linkul cu apartamentul de la mare al prietenilor, pls!!???

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, multumesc pentru raspunsuri.

Ada, Carla face ca si Teo, din descrierea ta. Isi face limba colac in gura dar daca ii place ce-i dau inghite foarte usor, chiar si cantitatea mare in lingura. Mai greu e cand nu mai vrea, isi lasa mancarea intre limba si buza de jos (are depozit acolo) si nu inghite neam. Asa s-a invatat, si da, cred ca e vina mea, insa n-am stiut cum sa o obisnuiesc de la inceput.

Eva, Carla nu deschide niciodata gura larg, aaaa, ba da, cand vede ca mananc inghetata sau ciocolata si indrept lingurita mea catre ea. Atunci isi lasa limba in jos. Never ever cand mananca din mancarea ei. Si incerc sa-i pun mancarea pe limba inspre cerul gurii insa e foarte greu, "scormonesc" pe acolo, dar din cauza ca ea nu deschide gura larg iar consistenta piureului este mai mult lichida iese tot afara si iarasi ajungem la varianta veche.

Bitza, nu am vrut sa creez neliniste, pur si simplu eram curioasa cum mananca copii vostri. Eu una nu-mi fac probleme. Aaaa, macar Lucas mesteca, Carla nici vorba de asa ceva

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
Alexa, ma primesti la tine la librarie? Imi dai si mie adresa? Eu ma duc de obicei la carturesti sau dalles cind vin in ro, dar acum tare mi-ar placea sa vin la tine.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Te primesc, cum nu...e in Carrefour Baneasa, singura librarie... Dar, ca sa fiu sincera s-a cam dus pe apa sambetei conceptul meu de librarie acum e ceva librarie/magazin cadouri...dar e mic si frumossi lucreaza oameni veseli.. Si nu renunt la carti nici moarta...ce daca nu castig mai nimic la ele...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anca eu nu am sa-ti zic cum mananca Karina, insa iti pot spune ca la un moment dat,Carla o sa manance ca orice om.Ce ii poti face...sa o obligi sa desfaca colacul de limba???Las-o singura, cand va incepe sa i placa mult chestia asta cu mancarea o sa stea si cu limba scoasa o sa vezi.Mai bine asa decat deloc.
Mai nou , noi am papa fructele azi in felul urmator, intai cu linguritza, apoi cu paharul direct si am terminat cu biberonul.Sunt foarte incantata ca papa si asa...pt prima data a balotat 140 ml de fructe cu branzica fata de 40-50 normal.

ANCULE..mai ii pun si eu sub limba, cand nu sta cu ea intinsa.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alexa, daca stiam, iti faceam aseara o vizita

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si eu sunt intru totul de acord cu "no sunglasses" pt bebe pana la 3-4 ani. Adica fi-miu nu are, oricum, si nu va avea. Iar faza cu ochelarii trebuie sa fie garantat de firma, claaaaar ca da, cu vederea nu e de glumit.

vreau sa va zic ca sper si eu sa fie zile linistite de acum incolo, o sa fac tot posibilul sa evit orice fel de polemica, cu oricine, indiferent ce imi va spune, de rau, de foarte rau, chiar cred ca nu mai are sens. Intru intr-o spirala infernala, un cerc vicios si mereu din una dam in alta si se tin langa danga indiferent ce subiect as aborda tot acolo ajung cu anumite persoane. Consider ca este mai bine sa ii evit definitiv pe unii pt ca de fiecare data ies scantei.
Nu stiu daca imi fac mea culpa, luati-o cum vreti, nu stiu daca eu am cel mai fericit mod de a a aborda o problema, spun de cele mai multe ori ce gandesc insa ma exprim normal, fara sa incerc sa impun nimanui, fara sa vreau sa lezez. Urmarile insa sunt mereu aceleasi, reactiile adica.
Cu Ada si Miruna chiar nu am avut never ever nimic de polemizat, au perfecta dreptate in ce spun si pana la urma, cand cineva iti zice ca esti beat si vin si altii si tot asa te duci si te culci. Asa e. Poate -sigur- am eu un stil care starneste reactii imediate, pe de o parte e bine, macar nu trec neobservata, glumesc, insa o sa incerc sa ma mentin pe un ton de neutralitate pt a nu se crede ca incerc vreo mani****re p'aci, vreo impunere.
Chiar nu cred ca este posibil acest lucru, oricine mi-ar repeta ce vrea el tot dupa mintea mea fac, nu imi poate impune, asa ca oare cum sa fie posibil reversul? Mereu termin interventiile cu "asa fac eu", "asa cred eu", "nu trebuie generalizat", "fiecare cu ritmul/ viata/gusturile lui"/etc dar degeaba.
Si poate ca acele persoane care vad ca le evit cu buna stiinta ca altfel ies scantei vor intelege si vor face la fel. In felul acesta mentinem un oarecare echilibru. Eu nu vad alta solutie decat unii dintre noi care ne stim bine sa ne evitam definitiv si gata. Intotdeauna vor exista oameni care comenteaza marunt din buze ceva, nu ei sunt problema, ci oamenii care iti dau constant cu o bata in cap, te asteapta dupa colt. Ar trebui sa ma abtin tocmai cand cineva imi da in cap. Eu oricum, dupa cum se vede, nu intervin daca nu sunt si eu intrebata, daca nu se adreseaza cuiva mie/ si mie nu ma bag, doar ca va trebui sa nu raspund unor afirmatii care imi sunt totusi adresate direct dar le consider cu potential "scanteietor"
Sper sa fie bine intelese cuvintele acestea, sa incercam toti in frunte cu mine sa nu luam lucrurile personal, indiferent ca asta e intentia, vadit personala, eu, una, o sa ma fac ca nu le vad pt ca se repeta la infinit si nu duc nicaieri.

...am obosit si eu de aceleasi discutii, am obosit sa ma aud in polemici, ce mai...sunt atatea subiecte frumoase legate de copiii nostri, eu voi continua sa vb despre ele, de fapt numai asta conteaza, indiferent cine va avea chef sa ma contrazica de amorul artei, am obosit si eu sa ripostez. O sa vedeti ca daca aveti dreptate ca va fi liniste daca nu mai polemizez eu, de acum incolo nu se va auzi nici musca, eu voi fi neutra.

Iesim la plimbarici ca statul in casa pe vreme rea cam dauneaza, observ eu.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anca mestecat=plimba mancarea in gura am incercat sa-i dau fructe zdrobite, nu pasate ca nah are dinti ,dar nu se descurca!. Cred ca-i voi pasa mancarea pana la majorat!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva Vreau sa iti spun ca eu ma bucur pentru aceasta noua abordare a ta si sper sa-ti reuseasca incercarea.

De asemeni, as vrea sa fac apel la toata lumea care se simte intr-un fel sau altul provocata sa-si mai tempereze reactiile si sa fie putintel mai toleranta in aceasta vara frumoasa!

In legatura cu toate aceste polemici, dincolo de tonul pe care sunt purtate, am si eu o parere ferma: exista un singur adevar si fiecare il detine!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ma scuzati va rog...la mine era vineri

La multe lunite Florin de claudina , Alexia de andy , Alexandra de simone , KArina de nikolici , Ania de nausica !!!!!!!!!!!!!

Am cumparat si eu o gentuta termoizolanta de la Avent. O vom testa azi in parc

Va pup, va doresc o zi frumoasa si ne vorbim diseara

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni 22 sapt !!! Ce vesti minunate !!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput