Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva te felicit pt decizia luata! Doamne ajuta!
Merg sa hranesc puiul si apoi...la plimbare ca e soaare si frumos!
O zi buna tuturor!
Andy.p

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aaaa si i-am luat piciului periuta de dinti !!!! Sa spalam dintzocii cu ea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, astept cu interes review-ul gentii Avent, si eu as vrea sa iau una.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca azi nu este foarte cald afara, asa ca nu cred ca o sa imi dau seama de capacitatea ei de mentinere a temperaturii...pe ea zice ca e ok pana la 4 ore.
Maine va fi mult mai cald afara, au anuntat 30 grade, asa ca mai bine fac testul decisiv maine. Azi o iau oricum la mine, dar maine o sa o verific cu adevarat.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ufff ce vreme urata...:(

Babytza..te bronzasi??

Bitza..tot singurica cu puiul?Ce bunatati ai mai gatit?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna ziua bobocime,
Noi tocmai am aterizat de afara, ne pregatim de nani, apoi papica si-o zbughim din nou afara .
Vesti bune - Eva a dormit azi-noapte aproape 10 ore fara trezire!!!
Vesti naspa - Ieri a picat din pat pe parchet. Ne-am speriat amandoua foarte tare, insa a plans cateva minute si s-a calmat. Uff...credeam ca scapam de cazturi, insa dupa cum m-a "incurajat" o prietena, cred ca-i doar prima. Fetita ei a ajuns la cea de-a 5 a, e imunizata deja.
Pretty, am vazut frumustele de gogosarel cu palariute. Super sunt, iar Claudinna ar trebui sa faca un ban cinstit cu talentul ei. O astept la cotitura pe forum si-i zic.
CD si Ada, felicitari dintosilor din dotare! Aaaa.. si apropos, CD, am incercat crema de par cu petrol si sunt super incantata!! Mi-a lasat un par neted si stralucitor. Partea cu mirosul a fost mai naspa, insa parca totusi n-a fost chiara asa suparator, precum ma asteptam. Mercic de pont
Babytza, multumim pt. vot, acum iti trimit si poza pt. clip.
Despre kiwi intreba cineva (scuze, insa nu mai retin cine), eu stiu de la dr. ca nu e recomandat pana la 1 an, fiind alergen. Noi avem interzis la fructe cu par tot pana la 1 an, din cauza de fond sensibil.
Intrebare intrebatoare: Ati inceput sa dati bebeilor peste 8 luni produse cu gluten (cereale, biscuiti)?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salut!
la multe lunitze:Florin de claudina , Alexia de andy , Alexandra de simone , KArina de nikolici , Ania de nausica

babytza, laura, anca, bitza, nerantula& all

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Andreea, cand am fost la munte am luat pentru Radu, de la Nestle, cereale cu fructe (ma petite receitte, puree de fructe cu cereale, de la 6 luni).
Scrie pe ele ca au gluten. Le-a papat, no problemo, vad...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello!

La multe lunite Florin de Claudinna, Alexia de Laura, Alexandra de Simone, Karinuta de Nikolici, Ania de Nausica. Sa cresteti mari si frumosi.

Moni, ce veste minunata! Pupici multi cu lipici pt tine si pt mazarica jucausa. Tare as vrea sa te vad cind vin la Bucuresti.
Ankussa, eu, una, nu m-am duce cu copilul acum in Spania, doamne-fereste... vad ca se depisteaza cazuri acum si prin alte tari. ati cumparat deja biletele sau era doar in plan?
Felicic si eu imi iau picioare in burta, zgirieturi pe fata si alte nebunii. De cind cu operatia, o pun pe Elsa pe diagonala pe masuta de infasat, ca sa evit zonele mai sensibile.
Nerantula nici Elsa nu mai maninca legume si nici fructe, sint curioasa cum va fi azi... dar mi-e teama ca iar aruncam tot. Insa eu nu am mai cintarit-o de cind avea 6 luni, nici nu stiu pe unde e in grafic, insa eu o vad dolofana si e un copil tare voios. Eu il vad pe Gruia foarte voios (in poze si in filmuletele pe care le-ai mai pus tu pe web) si chiar bine facut! Eu zic sa nu-ti mai faci griji, copilul simte.
Piersicuta, welcome back! Pupici pt Anna.
babytza spor la bronzat! sa stii ca nu te primesc la aeroport daca nu esti momoasa si bronzata!
Kristin, chiar aveti VOI in Canada? Si cind te gindesti ca aici nici incuietori nu avem la gradinite, ies copiii asa cind vor ei! Sa stii ca eu tare as fi vrut sa ne mutam acolo, dar nu a fost sa fie, noroc cu cumnata ca e la Montreal. Cind se va face Elsa mai marisoara o sa mai traversam oceanul, deocamdata e prea mica. Si poate o sa venim sa-l vedem pe Chris, ca tot mi-a placut mie Toronto! Tu l-ai inscris deja la cresa pt septembrie? Pupici pt voi toti!
bitza Nu ti-a dat doctorul nici un tratament pentru piele uscata? Eu i-am dat Elsei cu Dexeryl cind a avut niste zone pe corp mai uscate, nu stiu daca se gaseste in Ro, poate ar fi bine sa ai un unguent special.
Anca, multa sanatate pt piti. Cum ati petrecut ieri?
ratonelu, upppsssss... si nu ai sarit la jugulara socrelei?
giulianna, m-ai lasat cu gura cascata! moama, dar nebunatica ai mai fost!
Ramo, macar ti-au spus astia cit va dura operatiunea bormasina?
baby_boy, gata, mi-am pus lacat la gura! Cind s-o indura soata mea sa ma duca la capitala, o sa va spun ce am vazut pe acolo.
july, trebuia sa scoti si servetelele, mama, ca eu una am nevoie. Super frumos! Chiar ca ziua o sa fie mai frumosa cu asa mesaj!
nausica, daca am dat 31 de euro pe ei, se pune ? glumesc. Acum, pe bune, o sa vb cu pediatrul, inca nu l-am sunat ca mi-e nu stiu cum sa-l sun ‘de urgenta’ sa-l intreb asa ceva, cind aici sta sa ploua. O sa fie cam penibil…
alexa, uppssss, nu promit mamico ca am sa vin, ca e prea departe… iar eu o sa fiu in zona numai 2-3 zile.

pupici si sa aveti o zi cit mai frumoasa.
Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreutac printesa sa nu o doara cazatura...offf asa e ca urmeaza multe altele din pacate....eu am inceput sa-i dau cereale si biscuiti cu gluten de la 8 luni si nu are nimic sper ca nici de acum incolo sa nu aiba

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput