Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

fatele, noi facem bine, nu mancam, ne maraim intr-una, nu ne convine nimic si pe deasupra ca sa nu mai trebuiasca sa ne trezim de prea multe ori noaptea, ne-am gandit sa nu mai dormim deloc ratonelu aici cred ca te-am luat sa trezit pe la 2 si sa mai culcat pe la 5 fara un sfert super tare....nuuuuu????

ADA felicitari ptr. dintzisori, noi nu avem nevoie de asa ceva, ca oricum nu avem ce sa facem cu ei, ca si asa nu mancam

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

klemi, felicitari , pup mama invingatoare.
asa am facut si noi sapt trecuta....psun in soapta...sa nu ma auda baietelul ...si sa-si aduca aminte....ce bien a fost cand a stat treaz...
giuliana.... poate ne intalnim , totusi , in parc....sa te controlez in palmuta, sa vad daca ai semnde fata buna.
klemi...chiar...la ce buni dintii astia?
se lauda fetele astea...asa....ca n-au ce face
eu, sora buna cu vulpea care n-ajungea....la struguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Duamna Giuli, ce copil nebun ati fost!!! Daca te mosteneste si Edi, sa te tzii

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Radu de Ada, felicitari pentru dinte

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Neata si de la noi

pentru toti sarbatoritii zilei de 14!!!

Moni excelente vesti

toata bobocimea.

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anca, ref la lingurita.

Lui Radu ii pun lingurita in dreptul buzelor, si il las sa soarba de-acolo.

La Teo, avem probleme. Mama a fost cea care a inceput cu lingurita si il cam forta sa manance. Mai precis, i-o cam indesa in gura, si mai avea si un cantecel (sadic) "de la varful limbii... catre baza limbii, acum inghitim...". Cand am vazut-o, era prea tarziu... m-am cerat cu ea, oricum face tot ca ea...
Acum Teo isi face limba colac in gura. Tu-i dai lingurita, el nu zice nu, deschide gura, si tu te proptesti cu lingurita -n limba, iar mancare nu incape decat o cantitate minuscula. Ca nu e loc de limboi.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La multe lunite pentru

Razvanel

Alexia

Karina

Ania

Alexandra

July foarte adevarat!

Ada felicitari pentru noul dintzoc!

Anca, Edi cand deschide gurita, scoate putin si limba, deci mancarea ajunge exact unde trebuie cand o inchide (gurita).

Cori am dat foc balconului vecinului de dedesubt, aruncam in oameni cu (aproape) tot ce gaseam eu ca e bun de aruncat, pungi cu apa+ulei (ca sa pateze nu doar sa ude), branza, oua, cartofi, paine uscata....a si i-am aruncat toate carligele de rufe ale maica-mii, de m-a trimis jos sa le adun. Si ca sa fie mai multe, le-am rupt in jumate . Iti dai seama ce le-am mai cautat. Am spart o pusculita ca sa ma duc sa-mi iau guma de mestecat, si baiul nu a fost ca mi-am luat guma de toti banii, ci ca am trecut singura ditamai bulevardul.
In fine, daca edi va fi ca mine, mama mea va fi razbunata .

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Am intrat astazi intr-un magazin de ochelari sa caut ochelarii cu pricina si un nene de acolo mi-a spus ca nu se recomanda copiilor sub 4 ani ca ochiul se adapteaza in timpul asta mediului si daca poarta ochelari devine fotosensibil. Ca e mai bine sa ii lasam sa se obisnuiasca fara ochelari de soare protejati cu palariute, sepcute etc...

M-a surprins sfatul pentru ca ma gandeam ca interesul este pentru vanzare...asa au castigat doar respectul...(pana data viitoare cand cumpar ceva ochelari si ma voi duce la ei ...)

Trecand peste aspectele comerciale, mi se pare logic ce zice el...asa ca am hotarat sa nu iau nimic pana nu vorbesc cu un dr...

M-am gandit ca e bine sa va spun...

Ada...super faza din magazin...dar nu vrei sa stii cum e din punctul de vedere al angajatilor magazinului respectiv...

m-ai pus pe ginduri cu ochelarii, sa stii ca aici peste tot pe unde am fost mi-au sugerat ochelari de soare. si am vorbit cu opticieni si farmacisti, o sa-l intreb si eu pe pediatrul elsei.

Interesanta observatia. Inclin sa cred ca omul are dreptate. Eu tocmai ma pregateam sa-l rog pe nasul Aniei sa-i aduca din State niste ochelari, dar m-am gindit apoi ca eu una am crescut fara ochelari de soare si vad foarte bine. Asa ca voi spune pas, desi pe Ania o enerveaza soarele. O sa-i cumpar o sapca.

Un lucru insa e sigur, si aici MARE, MARE ATENTIE. (E valabil si pt adulti, dar pentru copii cred ca e mult mai important). Daca luati ochelari de soare pentru copii, neaparat luati de firma. Daca costa sub 30 euro, parerea mea e ca sint facatura. Numai daca o fi vreo super-mega-oferta speciala. Pentru lentilele ochelarilor de firma se folosesc multe tehnologii, materiale scumpe etc. Daca luati ochelari din plastic colorat, acestia nu filtreaza nimic din razele UV, in schimb fac pupila sa se dilate si sa fie mult mai vulnerabila la efectele nocive ale acestora.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

GIULIANA, numai atatttt..
anca, nu stiu ce sa zic...la noi e s implu....ori ii place si are gura deschisa pana la urechi si soarbe imediat...ori nu deschide deloc si urla....si nu-l fortez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Am si eu acum o intrebare - sa vedem daca ma fac inteleasa. Carla cand mananca deschide foarte putin gura iar limba si-o tine in spate, ii pun mancarea undeva sub limba si buza de jos, nicidecum pe limba sau pe cerul gurii asa cum am vazut ca mananca alti copii. Practic ii lipesc lingurita de buza de jos si ea isi ia de acolo. M-au criticat niste mamici in parc ca s-a obisnuit rau copilul, ai vostri cum mananca?

eee, Noah deschide gura mare mare si ii aduc papa cu lingurita fix pe limba cam inspre cerul gurii.
De fapt nu ii dau lingurita decat cand deschide gurita.
Sunt si situatii cand sigileaza gurita asa, tine buzele lipite si nu insist. Inseamnaca nu ii place ceva si incerc alta varianta.

Cum faci tu nu stiu daca e ok sau nu, nu imi dau seama cat deschide Carla gurita. Dar daca deschide binisor incearca totusi sa ii pui pe limba, nu sub limba.
La o adica se poate dezvata de asta mai tarziu, cred, dar mai bine sa o inveti tu de acum mai simplu.
Nu cred ca e gresit ce faci, in conditiile in care nu ai alternativa, dar iti spun cum ii dau eu lui Noah si cum mi se pare si f simplu.
Trebuie sa o inveti cumva daca vrea si ea, daca nu vrea nu vad cum o poti obliga sa deschida gurita si sa ii pui pe limba.
Poate in timp, cu multa rabdare si cu alimentele care ii plac.
Fi-miu cand vede ligurita cu iaurt deschide gurita asa mare si da din picioare ca am impresia ca ma inghite si pe mine. Plus ca prinde lingurita cu gingiile -si cu singurul dintisor din dotare- si nu ii mai da drumul, trebuie sa i-o trag eu afara. Are si alimente la care nu deschide asa mare gurita, doar ii pun eu pe buze si deschide asa usor si papa blazat, dar tot pe limba ii pun, nu sub limba.

Giulianna, m-ai lasat paf cu croseta. Eu am patit o faza similara cu lama de ras, dar nu am stat cu ea in mana, m-am taiat si am stat cu mana in buzunar sa nu se vada ca imi curge mult sange din deget. Dar tu erai o curajoasa, no comment

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput