Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 13
JulyMorning spune:
Neatza!
Daca Boo pune poezii, pun si niste "vorbe de ... rumegat" ![]()
Iata ce ni s-a spus atunci cand eram copii:
Stai cuminte! Misca-te! Mai incet! Hai mai repede! Nu pune mana! Fii atent!Mananca tot! Spala-te pe dinti! Vezi sa nu te murdaresti! Uite cum te-ai murdarit!Taci din gura! Vorbeste daca-ti zic! Cere-ti iertare! Saluta frumos! Hai incoace!Nu tot sta pe langa mine! Du-te si tu de te joaca! Nu deranja! Nu alerga! Ai grija sa nu transpiri! Sa nu cumva sa cazi! Ti-am spus eu ca ai sa cazi... Vai de tine!Nu esti niciodata atent! Nu esti bun de nimica! Esti prea mic... Lasa ca fac eu...De acum esti mare... Du-te la culcare! Scoala-te, ai sa intarzii! Am treaba, joaca-tesingur! Ia ceva pe tine! Nu sta la soare! Treci la soare! Nu vorbi cu gura plina!
Iata si ce-am fi vrut sa ni se spuna cand eram copii:
Te iubesc! Esti frumusel... Suntem fericiti ca esti copilul nostru... Hai sa vorbim putin despre tine...
Sa ne facem un pic de timp si pentru noi... Cum esti? Esti suparat? Ti-e teama? Daca nu ai chef de asta...
Esti dragut... Ai pielea moale si catifelata... Esti asa cuminte... Ia povesteste-mi! Ce ai simtit? Esti fericit?
Ma bucur cand razi! Poti sa plangi, daca asa simti... Nu prea esti multumit... Ce te doare? De ce te-ai suparat?
Poti sa spui tot ce vrei... Am incredere in tine... Imi esti drag... Si tu ma indragesti... Poate uneori nu-ti sunt draga...
Eu te ascult... Esti putin indragostit... Ce crezi despre asta? Imi place sa stau cu tine. As vrea sa stam de vorba!
Vreau sa te ascult atunci cand esti nefericit... Imi placi asa cum esti... Spune-mi daca ma insel.
Sa aveti o zi faina.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
ratonelu spune:
lumi,
stiu..si eu ....
dar...se mai intampla, asta e...zic eu.si are grija de el cateva ore pe zi, n-am ce face.
oricum..se mai intampla.sincer....sa fim iertatori![]()
laura...
multu....si...dati tort?....d-ala racoritor, cu fructe mullttte si nu chiar asa dulce?

sau macar o felie de pepene....?
moama....n-am timp sa ma duc la piata sa-mi iau fructe....abia astept sa-mi iau cirese+piersici+pepene. sper ca sasha sa manance si el la fel ca mine.
eu smantana i-am dat de 2 ori incepand cu sapt trecuta..in ciorbica cu legume....si am reusit sa-l pacalesc....sa pape! deci ,super!
gaia.nevia spune:
andy.p
, multi 
Carla, uite-aici un site despre dieta pe care o tin eu. Are si trimiteri la situ-l original. Care e super.
http://doi4montignac.blogspot.com/
Lumi, JulyMorning,
!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
ooof, si tot uit sa va dau vestea cea mare!
Azi dimineata, dupa ce m-am enervat iar pe soatza ca nu mi-a lasat si mie cafea destula, si ca e rece, de-aseara... (in loc sa-i multumesc ca mi-a lasat-o si pe aceea...
) am observat!!!!!
Radu are dintele nr. PATRU!!!!! Incisivul stanga sus, aproape a spart complet gingia. 

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anca81 spune:
Lumi, nici Carla nu mananca bine, lapte aseara cu chiu cu vai 100 ml, dimineata - 200 ml si a varsat in pat. Acum para cu branza cam 140 g si a inceput sa-si faca greata, asa ca m-am oprit
.
Eva 
Am si eu acum o intrebare - sa vedem daca ma fac inteleasa. Carla cand mananca deschide foarte putin gura iar limba si-o tine in spate, ii pun mancarea undeva sub limba si buza de jos, nicidecum pe limba sau pe cerul gurii asa cum am vazut ca mananca alti copii. Practic ii lipesc lingurita de buza de jos si ea isi ia de acolo. M-au criticat niste mamici in parc ca s-a obisnuit rau copilul, ai vostri cum mananca?
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy.p spune:
Ada felicitari ptr dintzoc nr 4

Anca nu stiu sa te ajut,poate fetele
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
ratonelu spune:
july....ma faci sa bocesc.
gaia...multumesc
in week-end....o pun pe sora-mea la studiat.
si felicitari pt dintisorrrrr
noi ka acelasi stadiu de ...mos fara dinti....
dar cu fite multe.
andy.p spune:
Carla chiar imi aminteam intr-o zi cum aveai tu la semnatura tot felul de combinatii de fructe
..dau tort sigur,te astept![]()
July ff frumos
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
Neata,
Feli, mie David a reusit sa imi sparga buza
...ce stiu ei?....
Monica,
.Ma bucur mult de vesti si sa dea Domnul sa fie totul bine si de acum inainte!
Laura
Luminita,stiu cativa bebei si nu numai de pe aici care mancau mult inainte si acum au devenit mai..rezervati.O fi si de la caldura...adica prea e ceva ce tot aud
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
_giulianna_ spune:
Neata!
Hai sa va spun si eu ceva...apropos de "cum a suportat cartonul in cerul gurii".
Mai intai tin sa precizez ca am fost un copil nu zbuciumat, nu obraznic, nu agitat...am fost pur si simplu...de temut. Maica-mii ii era frica sa plece la serviciu, imi dadeau prin cap tot felul de dracii, si daca ma lasa intr-o camera goala, gaseam eu ceva "de lucru". Buunn...singura acasa, am gasit intr-un sertar (incuiat de altfel, dar am gasit si cheia, sus, deasupra tocului usii, am pandit-o pe maica-mea sa vad unde o pune) o croseta sau iglita, cum ii ziceti fiecare. Si m-am jucat ce m-am jucat cu ea, pana mi-a intrat in palma ciocul ala. De frica sa nu ma doara daca o scot, m-am gandit eu ca n-ar fi nicio problema daca ne-am imprieteni si am sta amandoua mult si bine in acelasi corp. Ceasul vreo 12, maica-mea se intoarce de la lucru pe la 15, urmeaza somnul de dupa-amiaza, trimisul la o vecina dupa nu mai stiu ce si...ora mesei (vreo 19-20). Eii...pana aici ne-a fost (mie si crosetei)! Pentru ca mancam cu o mana, devenisem suspecta. Mi-a zis mama "da jos ce ai in mana aia si foloseste ambele maini", ea crezand ca m-am indragostit iarasi de vreun obiect si nu mai vreau sa-l las nicicum. Neascultand indemnul, imi desface palma. Stupoare! Palma rosie ca racul, eu cu croseta infipta in palma! Ma intreaba de cand stau cu ea, ii spun ca de cand am venit de la scoala. Mai mai sa cada pe spate, i se face rau. Mi-a scos-o taica-miu.
N-am patit nimic, slava Domnului, cu putin spirt si un bandaj, a trecut.
Asadar, se poate!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi