Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Ce sa zic, fiecare cu viata lui, cu experientele lui, nu trebuie insistat.

Exista un cerc de cateva persoane cu care frecvent, ciclic, am aceleasi discutii. Tot timpul aceleasi persoane, asa ca de ce sa ma nir?

le: acum am citit si mesajul urmator. asta este, ce pot sa zic in plus

si daca te-ai abtine macar odata sa te arunci in polemici inutile, nu te-ai simti mai bine?
daca nu te-ai simti mai bine, macar incearca, din respect pentru noi...
cred (dar ce inteleg eu...) ca la asta se refera Muuh cu diplomatia.
Mai diplomata pentru noi toate, ca sa nu asistam la discutii de tip revista can-can.

Cred ceva, sunt convinsa ca am dreptate. O sa va impartasesc si voua, daca mi-s asa sigura ca e ceva bun, util si frumos. Poate o sa aduc si argumente, daca e ceva controversat.
Si gata, fiecare poate citi, are ochi, si va alege sau nu ceva din mesaj, are si minte probabil. Dar nu pot forta pe toata lumea sa faca ce fac eu. (aceasta fraza se refera la situatiile in care se incearca a convinge, violent deseori, ca asa e bine, altfel e rau, si gresim daca nu facem toate in acel fel, sau avem alta parere pe care indraznim s-o contra-expunem).

Poti incerca doar sa impartasesti din convingerile tale (pe care eu chiar le apreciez de cele mai multe ori!!!) si sa lasi lumea sa faca cum poate?

Multumim.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Monicaasa te vrem

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MONI FELICITARI pentru vestile excelente!!!!! Are mama baiat mare!!!!!!

Cu asa vesti... te asteptam mai des!!!!!!

PUPICI PE BURTICI

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Moni, suuupeeerrrrr!!!!!

Doamne ajuta!

Ratonelule, esti mortala! KFC, deci. Cu miere.... si carton.
O sa incercam.
Acum serios, bine ca ai gasit cartonul. Daca i-a ramas in gura se putea si mai rau.

Babytzo, vezi cum te prajesti acolo!!!

O dimineata minunata va dorim, si multumim de .

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Monica, felicitari!!!
Sa stii ca eu m-am convins ca au mare dreptate cu varsta ecografica. Eu aveam DPN dupa UM PE 20 septembrie, dar toate ecografiile au zis DPN 07 SEPTEMBRIE, ultima a estimat 08 septembrie. Cand s-a nascut Noah? Pe 8 septembrie, asa ca eu cred ca atunci ar trebui sa te astepti, 7-8-9.
Asta este experienta mea, cel putin, mereu era mai mare ecografic si devansa data nasterii si chiar asa a si fost.
Bravo, ma bucur pt vestile bune.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ma bucur din suflet pt tine, Monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Am scris un mesaj mare si apoi l-am sters!

Nu mai stiu ce vroiam sa spun, dar va pup pe toate!!! Ah, si niste flori: Monica, Muuh, Ada!!!!

Eu ies pe-afara, sper sa va gasesc mai... diplomate.

Alexia Maria
Alexandra
Karinuta
Ania
Razvanel mic si scump

Sa fiti sanatosi, puiuti!!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

gaia,
i-am pov si surorii mele la telef, ea nu e genul care sa se impacienteze, dar acum mi-a zis ca ce bine...ca asa cum a stat cateva ore...putea sa adoarma cu ea...si putea sa-i alunece cand dormea...etcof.
dar sa ne bucuram ca nu s-a intamplat.doamne....dar cum a suportat el cartonul pe cerul gurii....cateva ore?asta nu inteleg eu..ca de vesel , era super vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Mi-am mai amintit ceva:

Ramo, struguri 9-10 luni, pot provoca alergii si au un efect puternic laxativ. Smantana 7-8 luni, poate si mai devreme, cu moderatie evident. Rosie, doar fiarta si fara coji si seminte, provoaca hiperaciditate. Unt e ok. Cam asta.
Ah, ziceai ceva de cat papa hunii mei... mi se pare putin 140gr ptr ca stiu cat papau inainte. Plus, aceste 140gr numai eu stiu cum le papa.... Plus ca avem deja aproape 3 luni de diversificare.... nu poti compara cu Anda, care e la inceput totusi...
In fine, ma obisnuiesc si cu asta, totul e sa fie ei sanatosi si sa pape macar atat. Si sa ia in greutate, caci, daca ai citit, nu prea au luat in ultimele 2 saptamani...

Ratonel, bine ca nu s-a intamplat nimic, dar eu sigur muscam din ea! Din socrosenie, undeva in zona gatului!!

Va pup!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Azi implinim 8 luni,asa ca ....multumim tuturor ptr urari

De ziua ei Alexia e maraita,vrea numa in brateLa noi e urat asa ca azi vom avea o zi luuunga.

Moni felicitari..ma bucur ca te-ai linistit

Lumi plimbare placuta

Ratonelu ma bucur ca ai gasit cartonul..d-ne fereste!

Babytza bronzare placuta....mey vezi ca incurcasi sarbatoritii

tuturor si o zi linistita

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput