Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pentru mancatoarele de paine - eu zic ca daca tot nu puteti fara paine (nici eu nu pot!), incercati mai bine sa o faceti voi. Nu e mare lucru. Iar daca aveti masina de paine e chiar o bagatela.
Painea este mai consistenta (si mult mai sanatoasa as zice eu), si chiar nu poti manca mai mult de o felie la o masa! Ca nu ai de ce!
Pe cand aia de la magazin care e buretoasa si pufoasa... te trezesti ca se mananca o paine intreaga la o masa si te intrebi cum...
Asta dincolo ca te trezesti ca bagi in tine o gramada de afanatori si emulgatori si mai stiu eu ce prostii...

Acuma, cu dulciurile e mai greu - pentru cine e fan... Eu, decat sa rontai dulciuri, mai bine rontai un morcov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Boti felicitari pt dintisorul lui Nancy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

boti, am si eu noroc cu o piele elastica, dar poate ca ma grabesc eu prea tare...in fond...la ce burtoi am avut...cam 84 de kile in total...iti dai seama ca nu poate revini asa de repede precum as dori eu.Mersi mult pentru pontul cu vitamina A.Chiar o sa incerc.
Sora mea a luat heritage o luna jumate si a slabit fff mult, si uniform, doar renuntand la dulciuri si la masa de seara(cat a putut) insa copilul ei avea 3 ani cand sa apucat, practic pielea era mult mai stransa ca la mine. Daia zic ca eu asa am simtit, ca e prea devreme sa ma apuc sa iau o luna pastile, imi este frica sa nu atarne pielea pe mine...mai ales ca momentan nu prea imi permit sedinte de electrostimulare. Mai continui cu miscarea de dimineatza, cu un regim usor si apoi revin la pastile peste cateva luni

moni, sa stii ca si eu sunt dependenta de dulciuri....nu stiu nici eu cum am reusit sa nu le consum 2 saptamani Insa se pare ca vointa de a slabi a fost mai mare si dupa 2-3 zile deja imi era tot mai usor sa nu mananc.Din aceasta cauza am si luat treptat pastilele, in doze mici, am mai ciugulit si din dulciuri, si am redus cantitatea treptat, cam cu o saptamana inainte...brusc nu cred ca eram in stare [:))] Offf dulciurile astea....

In orice caz, vazand ca pot slabi, m-am mai linistit, adica nu mai sunt atat de stresata de aceste kg... acum pot sa o iau mai catinel...stiind ca as putea avea si o alta alternativa. In fond...nu am asa de multe de dat jos.

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

boti, am vrut sa iti spun aseara ca m-am uitat la printesa ta si este SUPERBA!!! O minunatie de fetita...nu stiu de ce mi-a venit in cap ca tu esti divortata si ma gandeam asa aiurea...uite mai ce pierde omul ala!!!Sper ca nu te superi pe mine ca iti spun...nu stiu de ce m-am gandit eu asa...insa omul ala al tau tre sa fie nebun sa scape din mana 2 fete atat de calde si superbe!!!Na...io cu gandurile mele...sper sa nu te fi suparat pe mine ... dar daca nu iti spun imi tot sta capul Nu ca tu nu ai stii acest lucru!

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza si de la noi!

Azi ne-am trezit devreme, ca sa mergem la socializare, dar cand am sunat-o pe prietena cu care merg mi-a reamintit suav ca azi nu tinem...am uitat complet! Si ce m-am mai grabit! Miruna s-a prins ca plecam tai tai si tot statea langa usa de la intrare si intindea manuta la clanta...tare dezamagita a fost...

mancat dulciuri si eu eram un maaare fan , dar din ianuarie nu am mai mancat nimic, decat cateva prajituri de pasti (nu am putut manca multe ca deja mi se pareau prea dulci, cum nu mai eram obisnuita), si vreo 3 jeleuri alaltaieri. Cam atat, ciocolata nu am mai mancat din ianuarie, dar am mancat de vreo 2 ori inghetata Nestea de la Delta...aia de fapt e suc inghetat, nu are multe calorii si e si disociata, si buuuna buna!

piele atarnanda am si eu, mai ales pe burta...eu am slabit 11 kg in 3 luni, poate de-aia...

Pastile heritage eu am intrebat de ele la farmacie, da' tipa de acolo mi-a zis ca mie nu mi le recomanda, ca ii 3 milioane cutia!! si ca is pt. persoanele obeze...acu nu stiu ce sa zic, ca le-as fi incercat...Clarinol a incercat careva???

Annababy la tine cum a fost cu electrostimularea? Ce rezultate ai avut la finalul abonamentului?

Felicitari pentru pepenasilor carora le-au iesit dintisori!!

Hai ca ma mustra constiinta, ca numa stau si nu ma misc...ma duc sa fac nitel sport, ca am de pe net un filmulet fain cu exercitii.

pepenimea, o zi frumoasa va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dia ceva rezultate se vad, adica s-a mai retras putin din stratul de grasime, dar nu pe cat as fi vrut eu. E foarte adevarat ca niei eu nu am tinut dieta, asa cum ar fi trebuit, nici apa nu beau, ca nu pot, asa ca nu pot sa am pretentia la rezultate fabuloase. Si pe de alta parte m-am si plictisit teribil, ca din februsrie tot merg, asa ca termin abonamentul asta saptamana viitoare si nu mai merg.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

pt mincatorii de paine in completare la ce zise Anka - puteti bobina paine prajita. Io cred ca n-am mai mincat paine normala de 2 ani, e mai usor digerabila asa prajita, absoarbe mai bine sucurile gastrice, mananci si mai putina decat daca bagi paine calda. Si unde pui ca miroase asa de fain in casa cand prajesc paine

Multumim de felicitarile pt dintzisor - buni ne-a dat o noua porecla - iepurasul de mai

Ana io am dat jos cele 60 de kile in 2 ani si tot s-a lasat pielea pe ici pe colo. La un moment dat am patit si eu ca tine, ma uitam la faldul de pe burta (ramas de la sarcina) si-mi venea sa plang, ma si vedeam nevoita sa fac abdominoplastie. Dar mi-am cumparat un costum intreg, mi-am zis ca io din nou in spital nu ma duc, cu fald raman si gata. E, si de atunci a tot scazut, mai am doar o cututza, acum parca m-as trage la costum din doo piese

Cat despre ex, Nancy ii seamana foarte foarte mult, dar sincer sunt si eu uimita de cat de bine ne e doar noi doua fiind. Nu ne face nimeni program, pot sa ma prostesc cu ea ca nu se uita nimeni chioras (al meu era cam serios asa de felul lui), casa e mult mai usor de tinut - cred ca ma mai vorbeste bona cand constata ca uneori nici nu spal vasele de pe-o zi pe alta sau gatesc o data pe saptamana si atunci pentru cupil, ca io manac uscaciuni (asta daca nu inlocuiesc fiecare masa cu un ecler ). Multa lume reactioneaza exact ca tine (inclusiv maica-mea) dar io zic ca a fost alegerea lui si daca el e impacat cu ea, nu exista regrete (de nicio parte). Singurul lucru de care-mi pare rau e ca nu constientizeaza ca are o fetita exact asa cum imi povestea la un moment dat ca-i plac lui (cu ochi mari, albastri, bulanoasa si pisicoasa )

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Remember me?
Nu stiu de ce nu am avut chef de scris in ultimele 2 saptamani, dar nah se mai intampla. De citit am citit in schimb tot in fiecare zi.
Un mare welcome back Ilennei, Moni-or, Sibylle, Anaco, Dianami -va pup pe toate.
Noi suntem bine, tot la categoria pana- are 7,500kg la 9 luni si 3 saptamani, dar sanatosi sa fim. Incerc sa nu ma mai stressez cu mancatul ei (nemancatul de fapt) si asta e.
Cu kg- eu am 55 la 1,65 si mai am de slabit 5 ca sa fiu ca inainte de sarcina si 3 ca sa fiu happy. Nu-s multe, dar sunt imprastiate cam aiurea
In rest, Mirunicimea Sa are 5 dintisori (4 jos si 1 sus) si urmeaza al 6-lea (sus) si e minunea noastra mica.

Felicitari tuturor pepenasilor pentru progrese, multa sanatate celor bolnaviori, spor la invatat mamicilor eroine si sanatate celor bolnavioare.
Nu nominalizez ca neuronul meu s-a culcat si nu vreau sa incurc oalele.

Pupicei tuturor si o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Aaaaa v-am zis ca s-a dus neuronu' la culcare.

Mi-ar placea tare mult sa mai stiu ceva de Nati, de Carmenela, de Mada's, de Vio-tm, de Carissma. Daca ne cititi, eu va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare pepenime!
ne primiti inapoi?

turista Sofia s-a intors din vacanta
surprinzator i-a trecut boala exact cu o zi inainte sa plecam, cand eram gata sa renuntam.
i-a placut atat de mult viata de nomad, ca acum nu imi mai gasesc linistea in casa...am ajuns sa mancam pe afara.
In calatorie a fost chiar bine, in avion s-a zbuciumat un pic doar la decolare si aterizare (probabil din cauza presiunii) dar in rest a dormit.
A devenit mai prietenoasa cu lumea, ii placea sa vada multi oameni misunand pe strazi dar nimeni sa nu o bage in seama. Inainte se gemuia la mine in brate si incepea sa planga daca vedea ca se apropie cineva. Acum a ajuns sa-i traga pe oameni de maneca si sa se bage in seama singura.
Cu mancarea ne-am descurcat. De pranz ceream la restaurant sa-i faca pireu de legume. ii dadeam si din mancarea noastra. Apoi am descoperit un carrefour chiar peste drum de hotel si acolo am gasit niste mancarici la borcan care aici nu le gasesti. Astea de aici nu-i plac, le vomita. am zis ca aia e ultima incercare. surpriza! i-au placut, chiar f mult. si mie imi par bune. nu inteleg de ce la noi nu se gasesc. tot Nestle sunt.

in concluzie: o sa-mi mai car copilul in vacanta. e obositor dar e fun. iar Barcelona este un oras SUPERB, merita vizitat. noi nu am reusit sa vedem tot... poate mai mergem si alta data sa vedem restul...
o alta concluzie: m-am ingrasat cu 2 kg

sper ca la voi totul este bine, nu am citit din urma
de intalneala se aude ceva?

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput