Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

buna si de la mine

Eu am facut smotru pana acum. Irina doarme asa ca am dat cu aspiratorul,am sters praful, am spalat pe jos si altele...

VIO...eu nu pot sa mananca...uneori uit pur si simplu car ar tb sa mai bag si eu ceva la stomacul asta al meu...Evident ca am un ulcer dar pe care l-am facut in timpul facultatii din cauza stresului. Acum e ok. Ma mai doare primavara si toamna suportabil. Mananc covirgei din aia foarte tari...si fac bine la stomac.
Eu paine nu mananac. Noi avem o paine vreo 2 saptamani...Luam din aia feliata mica nu mare ca sa nu mucegaiasca imediat.

MARINA...superb la Barcelona...as vrea si eu ...
Zici ca a fost ok in avion. imi dai sperante...

ANKA...pai noi cred ca suntem cam la fel. Avem cam aceesei conformatie. Si eu cred ca daca as face al doilea bb as mai pune cate ceva. Eu chiar daca nu par grasuta,pun pe mine in fiecare an putin cate putin. Cred ca e o chestie ereditara,pentru ca eu mananc destul de putin. Nu mai sunt pofticioasa. Inainte eram dar de cand am fost gravida mi-au trecut toate poftele...

RALU..bine ai revenit!
ANNA...eu am avut acu vreo cativa ani ambitia sa tin cura cu supa de varza. Am lesinat pe strada...De atunci eu am zis ca niciodata nu voi mai tine nici un fel de regim. Mai bine sanatoasa si mai grasunica,decat slaba si anemica.Trbuie mancat din toate cate putin ...eu asa cred. cu supa se vad rezultate sa stii,dar dupa aceea daca incepi sa mananci se pune la loc de 2 ori mai mult. Eu am slabit cu ceai verde,dar pe care il beam in scop medical. Eu am avut colesterol foarte mare si cu ceaiul verde m-am reglat. Am baut ceai verde,am mancat moderat si am facut ex Pilates. Chiar daca nu scadeau kg aveam alt tonus si carnea parca statea altfel pe mine...

BOTI...Felicitari la mica papusica pentru dintisor!!!

Acum fug ca am altele de facut pana plecam la kineto...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

vio cu cea mai mare placere as lua din kg voastre ca ma unde sa pun ca mama natura nu ma inzestrat si pe mine
eu am inceput sa iau Elevit mi-a ramas de cand alaptam

ma duc sa-mi fac o omleta cat doarme Daria

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

boti felicitari ptr

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

boti, tot eu Sunt convinsa ca va este mult mai bine asa, se si vede daca te uiti atent la mutrita gargaritei ca este o fericita, insa na...ma apucat pe mine mila de ex-ul tau...asta pentru ca il vad pe al meu cum ii sclipesc ochii cand vorbeste de juniorii nostri si ma gandeam eu asa...uite mai cum unii sunt atat de oribi...

Dincolo de toate astea, chiar aseara imi spunea al meu cat de bogati suntem, si cat de fericiti si impliniti cu asa minunatii de copilasi, cat de mult ne-au schimbat viata, si cum asa brusc avem alta viziune...cum banii si spalatul vaselor ni se par o chestie departeeee cand avem langa noi doua suflete micute care ne fac sa ni se zbarleasca toata pielea de pe noi de atata dragoste...si parca alceva nici nu mai conteaza!
Sotul meu de maine are we prelungit...pe motiv de criza nu mai lucra vinerea, nici in sectia de productie nu se mai lucra, motiv pentru care le-au dat la toti liber, cica 11 saptamani de acum in colo, si el chitaia de bucurie si isi facea planuri cum merge cu Stefan la Colibita la pesti, cum ne vom juca si ne vom petrece mai mult timp cu copilasii...fara nici cel mai mic stres ca avem 2 rate la banca si salarul redus la 80%...si sa stiti ca desi eu am avut nitel un sentiment de panica...apoi am realizat ca este nefondat, ca pana la urma vazandu-l pe el atat de linistit...am realizat ca banii astia sunt ai dracului si ca naiba sa-i ia...putem trai si fara ei!
Mai ales ca ai mei copii nu prefera jucariile (nu ca asta ar fi marea mea problema...doar asa punand pe lista ce anume nu ne vom mai permite am realizat ca nimic din ce nu ne mai permitem nu avem de fapt nevoie...) Stefan mereu imi spune ca el isi poate face orice jucarie vrea...din lego, Matei se joaca de 2 saptamani cu strecuratoarea de lapte si pe deal sau pe vale sunt cei mai fericiti! cautand goange si rame, frunze rare si flori albastre asa ca....na ce tie si viata asta...cu criza ei cu tot! Uite asa ne da posibilitatea sa petrecem mai mult timp impreuna...
Nu ma luati in seama...io cu starea mea...poate asa scap si de depresie mai ales ca sotul meu imi tot atrage atentia ca nimic pe lumea asta nu-i mai important ca fericirea si zambetul copiilor nostri si ca restul vin de la sine...
Cu fiecare clipa care trece realizez ca are dreptate!

Dia, pai cred si eu ca la kg tale nu ti-a recomandat farmacista pastilele tu vrei sa ajungi piele si os???eu zic ca areti foarte bine!Pastilele astea intradevar TOPESC grasimea!Din acest motiv trebuie luate cu cap si numai daca este nevoie!

Ma duc sa-mi fac si eu un gratar sa mananc, indata se trezeste fomistul casei si nu mai incap de el la masa...
Este atat de pofticios si de mancacios ca intr-o dimineatza daca nu fug repede cu laptele la el o sa inceapa sa-l manance de picioare pe tat'su!

Sa va mai povestesc ca ma omoara cu fructele!Vrea numai singur!!!Eu razalesc marul si el arunca dupa mine cu manutele si cere coceanul de la mar!!!Si asa astazi i-am lasat pe cocean ceva mar si pe ala la mancat!Din farfurie na vrut cu nici un chip!Apoi a mancat o banana de unul singur si gata!
Intr-o zi mi-am cumparat de la chiosc 2 rosii si cum le-a vazut in punga a inceput sa urle ca le vrea...a fost musai sa-i dau una, si a decojit-o cu cei doi dinti si a mancat din ea cam jumatate, a supt tot din mijloc si a muscat si din pulpa cat a reusit cu dintii! Cred ca daca i-as da o pulpa de pui ar fi instare sa o manance!!Cat de diferit poate sa fie de Stefan...care are replica "eu ce nu am gustat pana acum nu mai gust niciodata!!!" si nu vrea neam sa puna gura pe multe chestii...asta mic va spun eu ca ne mananca urechile !!Este atat de haios cum mesteca el si musca din tot!

Gata ca m-am lungit ca o placinta...ma duc sa mananc!

O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ana ce sot intelep ai! Are dreptate, sunt muuulte alte lucruri mai importante decat banii...la capitolul jucarii, nici noi nu ne stresam...ea se joaca mai nou cu un mouse pe care il trag eu de cablu prin casa si ea fuge in 4 labe dupa el si chitaie de fericire. Ce simpatic e "ginerica" mancaciosul...cred ca mori de ras cand te uiti la el cum papa!

Marina sa va fie de bine excursia! Ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati descurcat cu "mica turista"!

Ralu bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine si la Vio_tm zilele astea. tiza fotomodela!

Serenity tu pe unde umbli?? Ce mai face Raducu?

Eu mi-am terminat miscarea, ma duc sa sarbatoresc cu niste haine de pus la spalat si altele la impachetat.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am pus poze

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

gata cu grataru

revin cu niste linkuri interesante despre pesticide si fructele din viata noastra:

aici si aici

se pare ca azi am limbarnita...si pruncul doarme.

edit, mai marina ce dulceatza am vazut eu acolo!!!Eu sunt topita dupa fete...si aici in gasca noastra si am cu ce sa ma delectez!Frumoasa vacanta ati avut!Ma bucur ca Sofi sa descurcat atat de bine!Intradevar este obositor dar in acelas timp minunat sa-i ai oriunde cu tine!

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Boti...bravo mama pentru dintan!!!Cum zice Ana, mare bolovan barbac-tu asta!!!

Bobitamica, unde trebuie sa mergeti voi cu avionul?Lasa, daca am eu curaj sa strabat o juma de lume numai cu Anais, va fii bine!!!

Marina, fain de tot Barcelona!!Sa pui poze cu frumoasa!

Ana-a, uite, eu, cand trecem printr-o criza financiara (si am trecut prin ceva), incerc sa nu ma gandesc pentru ca stiu ca Dumnezeu ne poarta de grija.Nu ne-a lasat niciodata.Si apoi, daca imi fac griji, rezolv ceva?Nu...Si ma mai ajuta filmul Cinderella Man.Pentru mine e 10 clase peste Galdiatoru'.Russel, boxer profesionist, ramane fara bani, fara sursa de venit.Nada nada...Doi puradei acasa si nevasta.Rene Zelweger, nevasta adica, o scumpa si o draguta, nu-i spune nimic, nu se vaita, nu plange...Mno, asta e situatia, la lupta frate ca daca stam in fund si plangem n-ajungem niciunde...Finalul?El ajunge sa boxeze din nou si castiga super bani.Ca in orice film american.Sau altul genial The Pursuit of Happyness.Ajuta!

Cu medicamentele astea...Eu le-am incercat.Si de zi, si de noapte, si Heritage pentru detoxifiere...Astea de detoxifiere m-au ajutat cat de cat.Alea pentru slabit...In afara de faptul ca mi-au dat ameteli, prea multe n-am sesizat.Pentru mine, miscarea si umpicut de regim sunt solutia...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Bobitamica, Dia-multumesc

Ana- m-a emotionat foarte tare ce ai spus. Si cat e de adevarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...vad ca aveti o discutie foarte interesanta despre kg in plus ..eu nu va zic cate kile am ca poate se sparge monitorul vazand atatea...si cand ma gandesc ca mai am aproape 6 luni de sarcina...ma apuca dracii

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput