Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
am gasit si cele de noapte care le-am luat eu www.naturaplant.ro/produse/1600/Heritage_Elite_Nite" target="_blank">aici
edit: va multumesc pentru raspunsuri, sunteti niste dragute! Am inteles cum vine treaba, deja i-am explicat si ei...acum ramane sa vada ce va hotari in continuare.
proud mammy
irolf1 spune:
Am intrat sa va urez o noapte cat mai linistita! Pepenasii sa doarma bine si noi pe langa ei
Ne auzim maine
dr_anca spune:
Neata!
O zi buna la toata lumea!
Noi mai tragem cred un somnic si apoi iesim afara.
pepenasii si pe mamicile lor!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
moni_or spune:
SYBILLE, si Luca are 3 dinti sus si 2 jos. Abia astept si eu sa-ti citesc blogul! 
MAYTREYI, multa sanatate Alexandrei, sa-i treaca febra! Sa ne spui cum mai e azi.
ANACO, pupici tie si Marei si felicitari pt. kg.
ANA, tocmai ma minunam de tabletele tale, da m-am dezumflat cand ai zis ca oricum trebuie sa tii regim, sa nu mananci paine, dulciuri etc. Pai la mine asta-i problema, ca daca n-as manca din astea sigur as slabi si fara nicio pastila, dar am o maaare problema cu vointa si mananc si eu pe sistem nervos, ca si Katalyna. In plus eu urasc salatele, deci mare lucru nu-mi ramane de mancat daca scot painea si fainoasele.
Eu mai am de dat vreo 5 kg ca sa ajung ca inainte de sarcina si nici atunci nu eram stas, ar trebui in total vreo 7-8 sa dau ca sa ma simt eu bine.
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Tecky spune:
Salutare!
ana iti multumesc mult pt linkurile date si azi ma duc la farmacie sa cer si eu cateva pastile sa le incerc.Eu tin regim de luni si vad ca am dat deja 2 kg dar vreau mult mai mult.Multumesc din suflet.Am citit pe un forum de slabit despre Heritge si multe persoane au slabit cu ele.
Va pup si va doresc o zi placuta!

flo1980 spune:
Salut si eu bostana!
O zi buna sa aveti!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Dar de dieta Nicoletei Luciu ce ziceti? Cea cu supa de pui fara sare si compot de mere fara zahar? Eu parca as incerca, mai ales ca a venit caldura si trebuie sa ma chinui sa beau cat mai multe lichide...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
boticelina spune:
ta-na-naaa
ne iese si noua un dintan - incisivul stanga sus
Bine, omuletii care se bucura sunt de forma ca de fapt e jale mare, ieri am sapat santuri prin casa cu ea in brate, nici cand era bebe n-am plimbat-o atata in brate nene. Am sfrasit prin a-mi aminti ca Vicky a spus ca le mai trece cu paracetamol si i-am dat niste panadol de-a putut dormi ca altfel nu stiu ce faceam... Si e sttricata si la burtica si are si o stare subfebrila. Azi noapte nici n-am mai pus-o in sacul de dormit
I-am comunicat rapid lu' buni ca vine dintosu si buni a recunoscut patternul, si-a adus aminte ca si noua si copiilor lu frate-meu tot incisivii de sus ne-au rasarit primii.
Na, si io care ziceam nu mai devreme de ieri ca ne prinde anul cu jinjia cheala ![]()
Anka io am 1,66 si da, banuiesc ca trag mai greu oasele mele la cantar ca de altfel sunt slaba moarta (parerea mea). Si dupa tot prin ce-am trecut va zic secretul slabitului: portii mici si mestecat mancarea pina se face zeama. Stiu ca e usor de zis dar jur ca eu maninc de toate, inclusiv juma de ciocolata pe zi, doar ca nu pot depasi 150-200 gr de mincare/masa.
Ana pt pielea de pe burta cea mai importanta chestie e mostenirea genetica. Daca ai piele elastica isi revine, in timp e adevarat, fara nicio crema, dar daca e mai "lenesa" cu greu o sa-si revina. Mie mi-a zis cumnatul meu ca ajuta foarte mult vitamina E si cremele cu vitamina A (facute chiar in casa dintr-o crema nrmala de zi in care spargi niste capsule de vitamina A uleioasa).
Si io m-am temut ca dupa cele 60 de kile slabite o sa atarne toata pilelea pe mine dar nu, am o piele de treaba si si-a revenit in mare parte. Mai am doar un fald micut pe burtica unde a fost intinsa pielea la maxim in sarcina dar vad ca incet, incet isi revine si aia.
Mai3 exact cum zici tu se manifesta roseola, 3 zile febra inexplicabila chiar si pina la 40'C si apoi 2-3 zile de bubite de zici ca-i pojar. Apoi trece si gata! Se trateaza doar simptomatic cu antitermice.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
atb spune:
Dana, merci, e bine si dupa 11 iunie, eu trebuie sa predau dosarul pana pe 19 si sa-l sustin pe 23 iunie. Ti-am dat add pe mess.
Anaco, uelcom back! Ne bucuram ca sunteti bine, v-am vazut si pozele, niste frumoase amandoua! Si nu te stresa ca Mara nu e grasuna!
Boti, felicitari pt. dintisor!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008