Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 6
truli-luli spune:
Ana_a la calculul indemnizatiei se aplica 85% la media veniturilor nete din ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, adica asa cum se explica in HG 1682/2008
"Art. 5. - Veniturile din salarii, din activitati independente si din activitati agricole prevazute la art. 1 alin. (3) din ordonanta de urgenta, denumite in continuare venituri, sunt cele definite la art. 55 alin. (1) si (2), art. 46 alin. (1)-(4) si la art. 71 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, si reprezinta valoarea obtinuta dupa aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzator fiecarei categorii de venit."
Deci si pt prietena ta se va tine cont de venitul net realizat.
Sper ca am explicat bine, pupici si lasa butoiul, starea asta e doar de la vreme ![]()

poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
Vad ca vorbiti de Babytv si suna interesant dar eu pe digi nu il am dar Victor si Ana se uita cu interes la filmuletele Baby Einstein. Am vreo 14. Asa ca fac o strigare: Daca vreti filmulete Baby Einstein spuneti-mi unde sa le incarc sau cum sa fac ca eu vi le dau cu draga inima.
poze Ana si Victor
varsta Anei
bobitamica spune:
ANA...in legatura cu prietena ta.
Eu stiu asa. Ca trebuie sa cotizeze 11 luni inainte sa ramana insarcinata.Daca i se desfinteaza postul si se muta pe alt post este important sa nu aiba intrerupere de activitate. Iar in legatura cu micsorarea salariului e destul de aiurea cred. Eu iau acum 85%din totalul veniturilor nete care mi-au revenit in ultimele 11 luni inaintea nasterii copilului.Iar in lege era destul de ambiguu cand am citit eu. Acum nu mai am legea dar stiu ca 85 % sunt din net si nu din brut.
Multa bafta!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ana_a spune:
truli, bobita, va multumesc mult pentru lamuriri. Am sa-i spun fetei...asta este, cu criza asta nu stii maine ce te asteapta, eu sper sa fie ok cu ea, mai ales ca spera sa ramana insarcinata chiar si in aceasta luna, apoi ma gandesc ca nu va putea sa-i desfinteze postul indiferent de criza...
cu butoiul...da poate fi si vremea de vina, o sa-mi revin eu...
vorbiti de kg in plus...eu nu m-am mai cantarit de mult, am slabit ceva, insa trebuie sa fac abdomene pentru ca burta scade si pielea ramane...deja atarna urat si arata ca naiba!
Eu ca iriss, nu am mai mancat seara, si am tinut un regim lejer, fara prea multa paine si dulciuri, am scos cartoful de tot, si kg sunt in scadere dupa cum vad eu pe haine.
Am luat 2 saptamani niste tablete de slabit, heritage, care au fost super!Vedeam pe zi ce trece cum scade grasimea de pe burta, insa le-am redus treptat de frica sa nu slabesc prea mult si sa raman cu pielea atarnata! Acum incerc sa lucrez la tonusul muscular si apoi probabil voi mai reveni inca 2 saptamani cu aceste tablete si cred ca va fi ok, dar poate peste vreo 2-3 luni.
proud mammy
Tecky spune:
Ana te rog da-ne mai multe detalii despre aceste pastile heritage.Unde se gasesc,cat costa,cate ai luat pe zi?
Noapte buna fetelor 
violeta29 spune:
ILEANNA, si eu tot proteza laterala voi avea, dar numai la cei de sus.Probleme pe ciitor cu ea nu vor mai fi fiindca sub ea n-o sa mai existe nici o radagina, nimic
Sunt cheala de tot
Cu slabitul, imi place cum ai pus punctul pe i, numai ca eu nu am suficienta vointa cred.Si uneori mi-e asa ciuda ca am reusit sa ma las de fumat si nu reusesc sa ma las de mancat
KAMELYA, n-ai vrea sa-ti mai fam cateva kilograme de la noi astea care avem prea multe?
Felicitari pentru ridicatul in picioruse si ptr dintisor
FLO, si la mine tot cam de luna a cincea-i burdihanul
SYBILLE, abia astept sa vad blogul.
BOBITAMICA, adica tu de la 10 la 18 nu mai mananci nimic?
Pai eu as muri de stomac sa stau atatea ore nemancata.Nu musai sa mananc mult, dar macar sa ciugulesc ceva acolo sa-i dau stomacului de treaba
BOTI, parca Dana era cu comanda la Next
Cu dimensiunile si noi suntem la extrema de sus, deja ii cumpar hainute pentru un an,sunt curioasa sa vad luna asta cum stam cu greutatea, ca e mult mai activa, dar a si inceput sa manance mai mult
DANA, felicitari pentru dimensiunile in grafic
Spor la invatat!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
ankalaura spune:
SIBY - Erika are 4 dinti sus si 2 jos. Astia 4 de sus au iesit toti o data, dupa cei doi de jos.
ILE - pai asa e greutatea mea normala mai, 57-58, dar la 58 cam am niste suncute, zau... Asa cre' ca am eu oasele mai usurele, ca altfel nu stiu sa explic. O sa iti pun o poza sa ma vezi ca nu eram scheletica la 57. Eram ok. Gagix eram la 53.
Uite vezi, si Bobita era tot pe acolo...
BOBITA - eu aveam 62 cand am ramas insarcinata cu Eliza, dar in vara de dinainte luasem 4 kile sa mor daca stiu cum, ca eram plina de stres si nu mancam mai nimic
Imi scosesem steriletul, dar n-am mai auzit la nimeni sa se ingrase de la asta. De la renuntat la pastile, da, dar de la sterilet?
Acum am 70. Inainte de Pasti aveam 71 si am ajuns la 74, desi nici eu nu am mancat cine stie ce...
Nu stiu cat va dura, dar nu raman eu la cifra asta. Pana una alta, haine mari nu cumpar!
ANA - patronul poate sa puna ce salar vrea el daca noul post nu presupune studii superioare. Chiar daca fata are studii superioare.
Brutul nu conteaza deloc. Ci veniturile realizate - adica salat net plus eventuale prime, comisioane, etc... daca E...
katalyna spune:
buna fetele!
anain legatura cu indemnizatia. daca prietena ta are pe statul de plata un salar mai mic, ala este luat in calcul la indemnizatie, deci daca mai primeste si alti bani pe langa, nu are importanta atata timp cat pt ei nu se platesc contributii la stat. si la mine la serviciu s-au diminuat salariile si nu cred ca i-a trecut pe alte posturi ca nu au cum, cred ca este ceva sti****t in lege de le da posibilitatea sa o faca.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
eu mananc pe sistem nervos si de ceva timp sunt tot mai deprimacioasa
, sper sa vina indemnizatia aia o data ca banii astia nu mai pot fi intinsi mult
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
ana_a spune:
tecky, uite www.naturaplant.ro/produse/3749/Heritage_Jubilee" target="_blank">aici despre heritage jubilee.
Eu am luat treptat in prima zi o tableta, apoi a doua zi 2 tablete si in final luam una dim, una la amiaza, una dupamasa si in plus am luat tot din aceasi gama, heritage E-lite nite, pentru noapte.
Este obligatoriu renuntarea la dulciuri, consumul de minim 2 l de apa si binenteles un regim lejer, fara paine si mancare mai putin. Costa 150-180 de lei o cutie cu 120-150 de capsule dar se vand la farmacie si la bucata, eu am luat mai putin de o cutie din fiecare.
Eu zic...ca daca luam o luna intreaga dadeam jos toata grasimea de pe burta...insa, cum am spus, m-am oprit pentru ca sa-i dau timp pielii sa se intinda. Ma gandesc ca e prea devreme, abia a scapat pielea de o burta uriasa...
Ca tot veni vorba, ce as putea sa fac, cu minim efort
sa intind pielea de pe burta??? anaxena, ce zici?? ca tu esti frumoasa si plata!
proud mammy