Pepenasi iulie - august 2008 ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Maitreyi de cate zile are febra? Andreea a facut 3 zile, e drept n-a avut mai mult de 38.5 dr a banuit ca e vb de dinti pt ca altceva n-avea si dupa i-au iesit bubitele. Uite tot spunea Boti ca e epidemie de roseola. Daca dai pe google o sa gasesti sigur ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

uff may nu mai scapati de fabra aia?

anka io nu te pricep cum vrei 56 la 1.72!!! Wow!!! Pai io am 56 la 1.64 si is gagix. So mor io ca nu is subiectiva. Inainte de sarcina aveam si 58 si nu eram deloc de aruncat, doar usor nemultumita . Bine ... se pare ca inainte de sarcina mai aveam 2 - 3 cm in plus si inca nu m-am lamurit ce s-a intamplat cu ei ... Si am mai avut si 54 rareori si eram cam scheletica dar imi placea si asa.

narcima intrebai de babytv. Pai cum sa zic eu ... e cu desene animate f f lente si pacifiste si fara nici un pic de publicitate. Si cu cantecele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ileanna, si noi avem Baby TV. Ai mei se mai uita uneori, au si cantece frumoase.

http://www.babytvchannel.com/

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

NARCISA..mama ce de mai zburati!! dar,lasa ca o sa fie ok. Mie mi-e frica sa zbor,dar asta e..uneori nu am incotro..

MAITREY..nu stiu ce sa spun de febra asta asa mare...parerea mea este ca nu e de la dinti. Mergi la pediatru si intreaba daca nu sunt ganglionii occipitali inflamati sau poate are otita...apas-o tu pe urechiuse si vezi daca plange tare. sa nu aiba infectie la urechi sau rosu in gat.Multa sanantate!

ANKA...eu am incercat cateva zile si nu am reusit. Din acest motiv s-a dus mama acolo.Si eu am 1.70 si 63 kg. Cand aveam 52 eram super...Dar 10 kg n-o sa mai slabesc eu ...Bine am avut si 49,dar atunci eram chiar slaba.

SIB...abia astept sa citesc si eu blogul tau.

E super bebe tv!!!Si Irinei ii place mult!!Chiar si mie imi plac de senele...mi se par relaxante..

Va las acum. Merg cu maimutzica la baita.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

hai sa raspund si io la intrebarea haioasa a lui Sybille, pai regula ar fi ca mai intii ies, pe perechi, dintucii de jos iar exceptia o fac incisivii laterali care ies primii sus, so, poate avea patru dinti sus si doi jos, noi avem 3 sus si doi jos, adica ordinea ar fi: jos inicisv central, jos celalalt incisiv central, sus incisiv lateral dr, sus incisiv central stanga, sus incisiv central dreapta.

Sanatate la bebei si numa bine

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Gata! Fata mea e la .
E o scumpica si o cuminte!
Acum ca tot spuneam ca nu mananc seara,o sa mananc acum ceva pentru ca am sarit masa mea de la ora 18. Nu am avut timp si acum merg sa pap ceva cu sotu care a venit de la munca si e lihnit ...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am venit si noi de la dr..bilantul de 9 luni, Clara are 8700 si 70 cm, e bine.
Voi vb de cure si kg iar eu mi-s balena am juns la 72-73 si m-am intepenit acolo ar trebui sa am cu 10 kg mai putin dar m-as multumio si cu 5 date jos..Ile mare dreptate ai avut...si FELICITARI pt fratiorul tau, asa da motiv de mandrie.
ATB eu am lucrat in asigurari si acolo mi-am facut si caietul de practica, defapt mi l-a facut o colega dar de lene l-am predat fara sa-i fac o copie..uf ce rau imi pare..zi-mi cand iti trebuie exact poate reusesc sa te ajut cu cate ceva..dar mie mi-ar fi bine dupa 11 iunie cand termin cu sesiunea asta a mea.Adresa mea de mess e daniela_stan2003..ne auzim

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetele care au citit legea asta cu 85% as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.Prietena mea este intr-o situatie putin aiurea si nu stie nici ea prea bine legea. Deci: patronul ia dat o hartie prin care o anunta ca s-ar putea sa-i desfinteze postul. Dar ar putea negocia cu ea pe un salar mai mic realizat.
Bun, acum, daca ramane gravida in urmatoarele luni(incearca de ceva vreme) ar vrea sa stie cum ii afecteaza chestia asta in viitor indemnizatia. Adica, se tine cont de salarul brut de pe cartea de munca? Sau cel realizat? Ma gandesc ca patronul no sa-i poata da pe cartea de munca mai putin decat limita prevazuta de lege pt studii superioare insa ar putea sa-i scada salariul realizat. cam cum ar fi treaba asta?? Plsss cine se pricepe sa ma lamureasca si pe mine.Sper ca ati inteles ceva...

si sa auzim de bine!
Eu sper in continuare sa revin pe baricade, pur si simplu nu am chef de scris...mi lene si sa pun haine la spalat...m-am saturat sa spal zilnic cate 2 masini...in fine...cre ca ma paste o depresie, e liber butoiul????

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Sybille pai asta e ordinea de aparitie a dintilor in general: incisivii centrali jos, apoi incisivii centrali sus+incisivii laterali sus. Deci e normal ca la un moment dat sa aiba 2 dinti jos si 4 sus. Uite www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Aparitia-dintisorilor-bebelusului-un-moment-problematic-135.asp" target="_blank">aici sau www.desprecopii.com/info.asp?id=98" target="_blank">aici articole despre asta.
La fel de adevarat este insa ca nu e chiar obligatoriu sa se intample asa. La Ana mea de exemplu dupa incisivii de jos i-a aparut un incisiv lateral de sus iar eu, pt ca stiam ca urmeaza incisivii centrali imi faceam griji ca o sa aiba fata o MEGAstrungareata

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Asaaa....bun gasit mamici si pitici....
Sa nu credeti caam disparut, am tot citit, dar mai greu cu scrisul...
ATB a facut strigarea, si daca tot m-am regasit pe lista, imi fac datoria sa apar

Pe mine in ultimul timp Mara ma tine in priza, aproape ca nu reusesc sa ii pregatesc nici papica, vrea sa stau numai cu ea, sau trebuie sa o las sa se miste prin casa insa normal ca trebuie supravegheata, ca e la faza in care se agata si de un fir de ata ca sa se ridice in picioare. Of....si inca nu a capatat siguranta de stat, se dezechilibreaza si eu stau numai la prindere..
Insa e o scumpete ...
... ieri a facut 9 luni...vreau sa zic ca are deja 10 kg, eu sunt ca Boti deja stresata ca poate e prea grasuna. Desi eu zic ca la pipait asa nu s-ar simti grasime, poate e mai indesata (ce sa iasa din doi sportivi?!...)Nu stiu de unde se pune pe ea ca e si foarte energica -cum a fost mereu- nu sta o clipa, e intr-o permanenta miscare...iar mancare - nu papa exagerat, 2-3 mese pe zi plus tzitzi...In fine...ea sa fie sanatoasa!

Am mai citit eu prin urma, nu mai stiu ce trebuia sa scriu...
dieta cu bob de orez mi s-a parut interesanta...i-am dat-o sotului, ca pe mine nu ma mai streseaza greutatea - am reusit sa ajung la 56 cat aveam inainte (bine...am iesit din spital dupa nastere doar cu 3 kg plus) si n-am tinut nici o dieta...Se pare ca organismul meu e ceas, cat am pus in 9 luni de sarcina, alte 9 luniam dat jos in
Fetele cu diete si kg plus...bafta sa va mearga bine sa va aud de pus la revista!!!

Maytrei ai grija cu Alexandra, pupici de la noi sa se faca repejor bine bine... sper sa treaca repede...
Apropo...nici Mara nu are inca nici un dinte la 9 luni, parca se vede ceva gingia umflata, dar nu cred ca ies prea curand...
Dr mi-a zis ca daca nu apar curand sa mai merg la ea, sa imi dea nu stiu ce... Poate fi ceva rau, o lipsa de calciu de vina sa nu fi iesit pana la 9 luni nici unul?

Fetele cu sesiune...multa bafta! si spor maxim la invatat!!

Am pus cateva poze pe picasa, sa ne mai vedeti un pic cine e interesat...

Fug langa Maruta mea, doarme de ceva vreme, iar eu trebuie sa ma odihnesc, ca in fiecare zi imi da trezirea la 6 fix, indiferent de ora la care adoarme seara (am incercat odata si a stat si pana la 12 noaptea - tot 6 ora de Dreptiii!!!)

Pupici la toate...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput