Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Mihaileasco, vaz ca esti in mare forma. Spre deosebire de mine care am dormit azi noapte de 6 la 8 jumate dimineata.

Va multumesc in numele husband-ului pentru urari

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Draga mea,de la Vanish-ul ala de frecat covoare mi se trage!
Pe la 01 azi noapte frecam covorul din sufra,ca mi se parea ca are un miros ciudat

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Pai atunci incerc si io cu Vanish la noapte daca tot asa o tine Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Piciuliko, de ce nu-i zici lui Rox ca nu trebuie sa faca fondue, ca sunt branzeturi acolo la voi care necesita doar deschiderea ambalajului si voila putoarea! Imi amintesc de vizita din vara lui 2007, la prietenii nostri din Zurich, gravida fiind. Si evident ca ne-au asteptat cu tot soiul de branzeturi, care de care mai...hm...aromate! Credeam ca mor acolo! In final, am gasit o branza cu nuci care imi placea, dar mai rau ca ei toti mancau puturosenii de alea de branzeturi..si mancam toti la masa. Dar am indurat...ca e frumoasa Cascavalia!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Yaia, sanatate multa delfinashului! Stiu ce zici, ca si la noi e aceeasi teorie si nu-mi place (as vrea sa mai menajez stomacul, nu empiric sa vad ce nu vomeaza...)

INSA: l-am vazut pe delfinashul zulufat! WOOW! Ce mare e! Pai de cand nu l-am vazut, prea multa vreme a trecut!!!! E asa un frumos si-un dulceee! Si echipat ca pentru atac chimic (Rukka) Si imi plac cizmulitzele finlandeze!

(Intrebare paralela: canapeaua e tot Natuzzi? Ca prea mi-a sarit in ochi ca-i ca acasa... Sau cu una pe care am fost cat pe ce s-o luam...)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Yaia,Ana si sanatate puiutilor!
M a vomitat 1 sg data in viata lui si mi-a fost tare frica atunci sa nu se inece!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciu, ce-i aia "nuca muscat"? E cumva nucsoara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Yaia, sanatate multa delfinashului! Stiu ce zici, ca si la noi e aceeasi teorie si nu-mi place (as vrea sa mai menajez stomacul, nu empiric sa vad ce nu vomeaza...)

INSA: l-am vazut pe delfinashul zulufat! WOOW! Ce mare e! Pai de cand nu l-am vazut, prea multa vreme a trecut!!!! E asa un frumos si-un dulceee! Si echipat ca pentru atac chimic (Rukka) Si imi plac cizmulitzele finlandeze!

(Intrebare paralela: canapeaua e tot Natuzzi? Ca prea mi-a sarit in ochi ca-i ca acasa... Sau cu una pe care am fost cat pe ce s-o luam...)

Multumim. Sper ca suntem pe drumul cel bun si ne revenim...cel putin asa pare.

Zulufii au picat de mult...acum e drept ca-i creste parul din nou si vad ca la spate se zulufeaza din nou. Dar ar trebui sa-l tund inainte sa plecam in tara, ca au anuntat calduri mari acolo.
Multumim de complimente. Asa ii echipeaza aici pe copii cand ii scot afara dupa ploaie...sa se poata tavali pe unde vor. Si am copiat modelul de la gradinita, de mult mai comod dupa ce venim in casa sa curatam hainele.

(Raspunsul al intrebarea paralela: habar n-am! Scuze, am cumparat-o cam de multisor si nu-mi aduc aminte, ca am vazut atat de multe canapele la vremea respectiva, de nici nu mai stiu ce am ales...s-ar putea sa nu fie! Daca vrei sa alfu, o sa ii zic sotului sa o ridice diseara, parca avea ceva eticheta pe unul dintre picioare...)

colegului de aniversare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

http://www.ziare.com/Deputatii_au_respins_ordonanta_care_plafona_indemnizatia_pentru_mame-748930.html

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Yaia,Ana si sanatate puiutilor!
M a vomitat 1 sg data in viata lui si mi-a fost tare frica atunci sa nu se innece!

Multumim!
De ce crezi ca ma trezesc de 2 nopti din 3 in 3 ore si dormim ca iepurii si eu si sotul? Ca ieri noapte a vomat si prin somn si mi-era teama sa nu se inece cu propria voma...desi e putin probabil la varsta asta...dar nici sa dormi in voma nu-i placut, asa ca il tot verific...Doamne, ce chestii neplacuta povestesc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Buna dimineata !
vin si eu cu o intrebare ca am vesti proaste de la spital. Socrul meu are nevoie de sange si intrebarea mea este cum sa facem mai rapid procesul de colectare ? dau un anunt pe forum, la prieteni pe mail, sa incerc sa gasesc la alte spitale ? dati-mi si mie o idee,please !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Papanash, da anunt peste tot. Eu ma ofer voluntara, am A2. Daca grupa de sange este buna da-mi un PM ca sa te intreb ceva! Sanatate socrului!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Buna dimineata !
vin si eu cu o intrebare ca am vesti proaste de la spital. Socrul meu are nevoie de sange si intrebarea mea este cum sa facem mai rapid procesul de colectare ? dau un anunt pe forum, la prieteni pe mail, sa incerc sa gasesc la alte spitale ? dati-mi si mie o idee,please !

Ghighi- filme

Papanash, da anunt peste tot. Eu ma ofer voluntara, am A2. Daca grupa de sange este buna da-mi un PM ca sa te intreb ceva! Sanatate socrului!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

multumesc mult, nu conteaza grupa fiindca fac ei schimbul acolo, din ce au de la ceilalti. Dar socrul meu are tot A2. Important este sa ai o stare de sanatate buna, sa nu ai miopie avansata sau hepatita ( nici in trecut).
ca si beneficii, tichete de masa ( aflu imediat valoarea lor), o zi libera la job, reducere de 50% la transportul in comun.

Ghighi- filme

Mergi la inceput