Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)
Raspunsuri - Pagina 20
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Salutare!! Yaia multa sanatate lui Tudor. Si Cris a vomat aseara, flegma. Nu am dormit mai deloc toti 3. Se tot trezea tusind si nu putea respira. Imi venea sa mor de nervi, si toate astea ca refuza medicatia..offf, Doamne!!! Febra are dimineata si seara asta a fost cam a 4 zi de febra, nu depaseste 38,8 insa totusi este febra, si daca va fi vorba de antibiotic il voi cere unjectabil. Voi, ce parere aveti, dc a vomat flegma este vorba de vreo infectie??? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11
Salutare!!
Yaia multa sanatate lui Tudor.
Si Cris a vomat aseara, flegma. Nu am dormit mai deloc toti 3. Se tot trezea tusind si nu putea respira. Imi venea sa mor de nervi, si toate astea ca refuza medicatia..offf, Doamne!!!
Febra are dimineata si seara asta a fost cam a 4 zi de febra, nu depaseste 38,8 insa totusi este febra, si daca va fi vorba de antibiotic il voi cere unjectabil. Voi, ce parere aveti, dc a vomat flegma este vorba de vreo infectie???
andreea
Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Andreea, se poate sa fi vomat din cauza secretiilor prea abundente. Ai incercat sa-i faci aerosoli doar cu ser fiziologic pentru fluidizarea secretiilor. Oricum febra asta nu-i buna, daca era pana in 38 mai mergea dar e apropate de 39,sigur are vreo infectie de undeva. Doctorii ce ti-au recomandat?.Chiar daca ai fost pana acum eu zic te te mai duci inca o data pe capul lor, cel mai bine la o camera de garda. Sanatate multa lui Cristi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
multumesc mult, nu conteaza grupa fiindca fac ei schimbul acolo, din ce au de la ceilalti. Dar socrul meu are tot A2. Important este sa ai o stare de sanatate buna, sa nu ai miopie avansata sau hepatita ( nici in trecut). ca si beneficii, tichete de masa ( aflu imediat valoarea lor), o zi libera la job, reducere de 50% la transportul in comun. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Ca sa nu se interpreteze gresit, intrebasem pentru ca am anemie si din cate stiu cei de acolo au cateva reguli stricte!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Piciulika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Piciulika, draga, te rog spune-mi mai multe despre meningita asta si despre vaccin. Andrei este foarte alergic la intepaturile de insecte,ultima oara am ajuns cu TSS la spital de la un nenorocit de purice. Cu caldura asta de pe la noi mi-e teama acum sa-l mailas in nispis,in iarba, dar sunt constienta ca nu-l pot tine intr-un glob de sticla. |
Vale draga, nu-tzi bate cuie in talpi: nu toate capusele sunt purtatoare / infectate cu virusul "meningo-encefalitei de primavara" (engl. tick-borne encephalitis), deci nu o transmit.
(Poate in Ro e posibila doar Borelioza - vezi http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1306 - altfel ar spune intr-o suflare si despre meningita asta.)
Nu exista vaccin impotriva capuselor (cum zice cineva, nici mpotriva elefantilor) doar impotriva meningitei transmise de ele (fiind virala), dar nu si impotriva boreliozei (bacteriana)...
Exista insa niste spray-uri impotriva capuselor/insectelor si put infiorator - nu ai vrea sa dai copilul de fiece data cand e in iarba samd cu asa ceva.
Cel mai bine imbraca-l cu manceca/pantalon lung (evtl .bagat in soseta) si evita iarba inalta in zone umede (prielnice capuselor). Zonele uscate, insorite nu au capuse.
Imi pare rau ca e asa de apetisant Andrei si-l papa insecteel - si eu sufar...
Ce e TSS?
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Piciuliko, de ce nu-i zici lui Rox ca nu trebuie sa faca fondue, ca sunt branzeturi acolo la voi care necesita doar deschiderea ambalajului si voila putoarea! Imi amintesc de vizita din vara lui 2007, la prietenii nostri din Zurich, gravida fiind. Si evident ca ne-au asteptat cu tot soiul de branzeturi, care de care mai...hm...aromate! Credeam ca mor acolo! In final, am gasit o branza cu nuci care imi placea, dar mai rau ca ei toti mancau puturosenii de alea de branzeturi..si mancam toti la masa. Dar am indurat...ca e frumoasa Cascavalia! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |

nu te supara pls dar nu m-am putu abtine,am ras cu lacrimi la postarea ta,mai ales aia cu:voila putoarea!!!

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

( 02.10.2007 )