Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
honey79 spune:
zuzicile.
Va invit sa admirati noul membru al familiei.
http://community.webshots.com/album/572126278GSzrEl
Si....2-3 poze cu una din activitatile preferate ale lui Andrew:
http://community.webshots.com/album/572126279hErKCm
NataliaS spune:
Multu fetele pentru aprecieri!
Laurici - n-a murit in fasa subiectul anticonceptionale....n-a izbucnit inca de-a binelea...las' ca ma informez si apoi dezbatem.
Foite din alea tre' sa mai existe...dau usturau ca naiba![]()
![]()
LauraI - hehehe , fetele mele au adormit asa cu mine alaturi...doar ca eu m-am trezit prima
, altfel No way sa adoarma in pozitia aia.
Ven -

si lasa draga sa pozeze![]()
...ce nu le mai iubesc baietii tai daca pozeaza goale?![]()
Honey - super scump catelusul
iar de AJ nu mai spun.
Adrianka - sanatate multa puiului!
Alina023 - mergi sau ba la parada?ca tot nu mi-e clar...
Va pup ca tre' sa merg in parc cu strengaritele din dotare![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
honey79 spune:
Cand scriu si eu, sau pun pozici, nu mai e nimeni prin preajma. 
Marinela,azi mi-a venit CM, dupa 5 zile de intarziere. Cred ca a fost stresul de vina.So, no baby inca.
ceska777 spune:
Honey,
nu-i chiar asa mai sunt si eu pe aici... dl tati culca odorul si eu am zis sa ma mai uit ce zic zuzele cat caut bilet de avion.
Am avut emotii: in contextul in care tot vorbeati de sarcini si cand am vazut titlul: noul membru al familiei, ma gandeam ca pui poza unui test de sarcina pozitiv! Dar m-am lamurit imediat!
Ce haios e AJ! Cred ca e iures mare cu el in casa.... azi Benji al meu defila cu cosul de gunoi in cap, e din metal usor, ca o plasa de sarma si odata m-am prostit eu punandu-mi-l pe cap ca sa-l distrez. Azi se distra el!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
NataliaS,
ti-am admirat fetele. Stef e o scumpica cred ca a prins putin bronz, nu? pe manute, nasuc si pometi? Favoritele mele sunt cele doua poze in care are o pozitie meditativa si cea cu felia de pizza.
Eu pe Ana o vad o fetita foarte finuta iar Stef va fi o zglobie si o strengarita!
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Mai apar si eu pe-aici, am citit tot, dar nu am apucat sa scriu.
Eu nu sunt chiar in butoi, cateodata mi se pare ca se intampla altcuiva - ma uit la Sofia cum silabiseste si ea diverse si cum intelege asa de multe...si parca nu-mi vine sa cred. Pe de alta parte, abia astept sa ne auda si ea vocile, sa danseze pe muzica, sa ne uitam la filmulete impreuna...Azi il intrebam pe tati "oare o sa-i placa vocile noastre?" si mi-am dat seama ca e ca si acum am veni acasa cu un nou-nascut ... si da, va fi ca si cum se va naste a doua oara puiuta mea, de data asta pentru a auzi sunetele din jurul ei.
Dar mai avem ceva timp pana acolo, dupa testele de miercuri vom sti mai multe, vedem si ce aparate ii luam, speram sa se acomodeze cu ele in urechi etc...griji noi, si multa multa speranta ca va fi bine. Asta si datorita voua
, imi sunteti alaturi asa cum numai niste mamici de clopotei dragi pot fi!
Revin cu un nou mesaj, ca altfel iese o placinta prea mare...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
Asa...ca sa vedeti ca am citit ce ati mai postat:
Laura.Ioana, ca sa ajungi la Diagnosis intri pe Calea Floreasca din Stefan cel Mare, treci de Spitalul Floreasca (e pe dreapta) si pe aceeasi parte, la 250 m mai incolo, o sa vezi o sucursala ING. Opriti acolo, intrarea la Diagnosis e chiar langa banca. Ca sa ajungi la Sala Polivalenta...hm, e cam la 10 minute de zona Unirii, depinde de trafic. Intrarea e 7 sau 8 lei, cred.
Sa ne mai spui o data cand veniti in Bucuresti, daca aveti timp poate ne si vedem!
Gabi Ploscariu, numai tu stii ce e in sufletelul tau...si, asa cum ziceai, mamicile trebuie sa fie curajoase si pentru restul familiei...Eu am siguranta ca o sa fie bine Ionut dupa operatie - dar te rog intra si tu si tine-ne la curent cu ce se mai intampla 
Honey, AJ are gura ta, am zis-o demult...e un frumos blondinul cu ochii negri!
AlinaKallos, ce frumoasa e Daria! Ce mutrite, ce ochisori! O printesica, intr-adevar ca o floare! Superbe poze! Am vazut ca si ea impinge buzita de jos in fata...si Sofia face la fel cateodata (uneori isi mai scrisneste si dintii asa, mai ales dupa ce apare un dinte nou) iar eu ii zic "Corleone", pt ca are fatza lui Marlon Brando in "Nashul" :-)
Nati, vai cate inimi o sa franga printesele tale! Ce frumoasa s-a facut si Stefania, s-a schimbat mult in ultimul timp, mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu Ana! Si ce frumos papa ea soldatei!
Si nu in ultimul rand,
Mitsu, Micsunea
, doua mari absente de pe forum, dar care ne sunt tare dragi...La Multi Ani fetelor, sa va aduca viata numai bucurii!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ereena spune:
pentru ca sotul e la servici , am pus copilul la somn, am terminat si eu de trebaluit prin casa si nu am somn , am citit pe forum cate ceva
stancuta ,e atata dragoste si fericire in familia voastra , se citeste pe fetele voastre, incat veti trece peste incercarea asta .sunt convinsa ca (daca e posibil ) va va apropia si mai tare. ah ,stii ce ma gandeam ,veti fi cei trei muschetari 
Gabi, un pupic si o imbratisare stransa de la noi pentru ionut si pentru tine. totul va fi bine, ai sa vezi .emotiile si stresul ne le poti evita ,dar veti trece peste .
Laura ioana , cand veniti in bucuresti? mergem si noi joi la baby expo, poate se mai gasesc fete care pot veni si vor sa ne vedem. ce ziceti ?
am tot cautat la tv ,pe net sa vad si eu ce s-a intamplat la bride parade ,dar cred ca ma ratat stirile. o sa mai intru pe site sa trag cu ochiul.creata, nu te intreb cum a fost, caci imi imaginez ca a gost grozav,dar vreau sa vad :-)
despre noi nu va spun mare lucru pentru ca nu am chef sa ma enervez in ceas de noapte. piciul nu prea mananca, se kkleste de la orice mancare, il chinuie niste masele si ne tine treji cate 3-4 ore pe noapte, si nu vorbeste nimic, inafara de tata ,care merge la orice.
am inceput un nou blog, dar se pare ca timpul nu imi e suficient sa ma ocup cum trebuie de el, dar daca vreti sa aruncati o privire .... http://ereena2.blogspot.com/
noapte buna,vise placute, puricii sa va sarute, 70 pe un picior, 70 pe celalat ,sa va traga jos din pat ![]()
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
ceska777 spune:
Neata!
Nu m-au tras puricii jos din pat ci Benji! La 05:50 chiuia in patut! Eu adormisem pe la 01 deci sunt proaspata ca o floricea....Acuma se face cafeaua....
Aseara m-am certat cu dl tati si i-am zis ca ii revine lui placerea SAU NU sa ne rezerve biletele de avion de retur din RO cand o avea chef iar sa ne vada.....Ma dispera omul asta, e de un egoism aparte.... cel putin asa il vad eu. Vineri dupa masa vine cam catranit de la job, bun o zi naspa. Il intreb ce are: obosit. La cina insist, daca s-o fi intamplat ceva: are doar nevoie de timp sa se relaxeze. Si el vine acasa, copilul il trage la joaca, citit carti etc. Nici berea nu si-o poate bea in liniste, aia de relaxare ca s-a terminat inca o zi de lucru.....Eu ce sa mai zic, doar stiti cum e singura toata ziua cu un clopotel. Trei zile la rand in care s-a trezit intre 6-7 dimineata nu am dormit cu el la pranz ca sa profit si sa fac de mancare, rufe, curat in baie. Si in a patra zi n-am mai putut fara somn la pranz macar 1h... UF! El crede ca eu stau toata ziua la cafeluta si ma umflu de somn la pranz. Pe el il obosesc 3 ore seara (17,18-20:30) eu n-am voie sa fiu obosita dupa 14 ore....E trist nu? ca ne certam cine e mai stresat de stat cu copilu. EU INSA NU MA PLANG doar ca .... e greu. Dar trece si asta! Ce nu ne doboara ne face mai tari!
AMR 25
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi