Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 20
ceska777 spune:
Aseara am vazut un film documentar foarte fain despre un cor de seniori, in State. Domni si doamne intre 70-90 ani merg la repetitii la cor, in concerte in tara si in afara, fac videoclipuri pentru piesele de pe disc, unii dispar intre timp si dintr-un planificat duet ramane un solo... dar ei canta: I feel good! si Forever young. Cool, nu?
Daca ne plangem de pe acuma de oboseli si stress mai ajungem la 90 de ani sa cantam in cor?!?!?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ori lumea inca doarme, e deja la gratare la padure sau la Bride Parade!?!?
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ploscariu spune:
Salutare!
Sunt paralela la tot ce se intampa, nu-mi mai trece oboseala, daca ar fi dupa mine as dormi o zi intreaga, nu ma pot concentra la nimic, si nu am nici un spor si nici un chef la nimic si de nimic.
V-am citit posturile si m-am uitat la poze, am azut ca sunt mamici suparate si copilasi frumusei si nazdravani, dar si copilasi bolnaviori...
Mai este loc in butoi?![]()
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ploscariu spune:
Scuze daca v-am indispus, nu asa trebuia sa incep Duminica,
promit sa ma redresez si sa revin mai optimista!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ceska777 spune:
Ploscariu,
la butoi ii scoatem doagele, asa se dezmembreaza, nu mai exista deci loc pentru nimeni in butoi, ca nu mai avem butoi!
Si eu eram de dimineata in bezna totala, mi-am adus aminte de corul ala de seniori cu I feel good si Forever young, la gaza mea care face giumbuslucuri si mi-a trecut.....
O sa bine cu Ionut ai sa vezi.... si noi suntem aici.
AMR 25
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ploscariu spune:
Salut!
L-am culcat pe Ionut ca s-a trezit la 6 jumate azi dimi; fetelor cred ca o sa-i iasa 4 masele deodata, se vad cotisori albi si sus si jos.
Am de gand sa fac o prajitura, poate daca pap ceva bun mai capat umpic de energie.
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
Ereena spune:
nu-i nimeni pe aici ? a fugit si ceska si ploscariu ? e gata prajitura? ce de intrebari ![]()
uite ca eu imi gasesc timp de forumit duminca, cand nu e nimeni pe aici
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
ceska777 spune:
Ereena,
sunt pe-aici. M-am pierdut in jurnalul olgutei12, in discutie despre cartea ei etc....
Ploscariu,
si Praslea al meu a fost treaz de la 05:50 . Acuma doarme de 1h deja!
Si lui ii ies masele peste tot (in gura).... ce prajitura ai facut?
Dl sot a dormit pana la 11:30. Ce viata!
AMR 25
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena nu-i nimeni pe aici ? a fugit si ceska si ploscariu ? e gata prajitura? ce de intrebari uite ca eu imi gasesc timp de forumit duminca, cand nu e nimeni pe aici MATEI POZE PITICUL URIAS BBEAUTIFUL www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA |
Irina, sunt si eu pe-aici...tati al nostru e la Bride Parade sa faca foto la mirese :-) Noi fetele am fost la mall impreuna si acum Sofia doarme. O s-o urmez si eu, si noi am avut din nou intrerupere de somn azi noapte, aproape 3 ore a durat, era Sofia asa plina de energie, de zici ca dormise o saptamana inainte, nu cateva ore (am stat treji intre 1.30-4). de data asta nu am mai incercat s-o adorm, ca oricum nu functioneaza, am lasat-o sa se invarta prin casa, sa vorbeasca, sa se joace (totusi nu am aprins lumina de tot). Pe urma i-am facut laptic si am pus-o la somn, A mai durat ceva sa adoarma, dar oricum a recuperat dormind pana la 9 si ceva.
Cand povesteai mai devreme de Matei, parca ziceai de noi :-) Si cu somnul si cu maselele si cu kkliciul...Si la noi e bine cateva zile si pe urma iar o luam de la capat, Biotics, eventual Debridat, pilaf de orez etc.
Ploscariu, sper sa te simti mai bine dupa ce faci praji!
Ceska, uf...barbatii astia...Si sotul meu ar fi cam comod de felul lui, dar nu il las eu :-) Il implic vrand-nevrand, ma mai plang si eu la el (ajuta!) si asa intelege ca sunt si eu obosita si ca sarcinile legate de casa si copil trebuie impartite la doi. I ncearca sa negociati un program zilnic de care sa va tineti (de ex cand vine acasa tati al vostru mananca ceva si il scoate pe Dudu la plimbare) sau macar sa iesiti in 3 in fiecare zi, ajuta si asta.
Si eu sufar ca noi petrecem prea putin timp impreuna, toti trei sau noi doi. Pe de alta parte e important ca si taticul sa aiba o relatie apropiata cu copilul (in general vorbesc): sa aiba jocurile lor etc.
Ma duc la nani, ca vad ca de oboseala am devenit logoreica...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ceska777 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Irina, sunt si eu pe-aici...tati al nostru e la Bride Parade sa faca foto la mirese :-) Noi fetele am fost la mall impreuna si acum Sofia doarme. O s-o urmez si eu, si noi am avut din nou intrerupere de somn azi noapte, aproape 3 ore a durat, era Sofia asa plina de energie, de zici ca dormise o saptamana inainte, nu cateva ore (am stat treji intre 1.30-4). de data asta nu am mai incercat s-o adorm, ca oricum nu functioneaza, am lasat-o sa se invarta prin casa, sa vorbeasca, sa se joace (totusi nu am aprins lumina de tot). Pe urma i-am facut laptic si am pus-o la somn, A mai durat ceva sa adoarma, dar oricum a recuperat dormind pana la 9 si ceva. Cand povesteai mai devreme de Matei, parca ziceai de noi :-) Si cu somnul si cu maselele si cu kkliciul...Si la noi e bine cateva zile si pe urma iar o luam de la capat, Biotics, eventual Debridat, pilaf de orez etc. Ploscariu, sper sa te simti mai bine dupa ce faci praji! Ceska, uf...barbatii astia...Si sotul meu ar fi cam comod de felul lui, dar nu il las eu :-) Il implic vrand-nevrand, ma mai plang si eu la el (ajuta!) si asa intelege ca sunt si eu obosita si ca sarcinile legate de casa si copil trebuie impartite la doi. I ncearca sa negociati un program zilnic de care sa va tineti (de ex cand vine acasa tati al vostru mananca ceva si il scoate pe Dudu la plimbare) sau macar sa iesiti in 3 in fiecare zi, ajuta si asta. Si eu sufar ca noi petrecem prea putin timp impreuna, toti trei sau noi doi. Pe de alta parte e important ca si taticul sa aiba o relatie apropiata cu copilul (in general vorbesc): sa aiba jocurile lor etc. Ma duc la nani, ca vad ca de oboseala am devenit logoreica... Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Stancutza,
nu e cazul sa il comparam pe tati de Sofia cu tati de B ca iese dl sot al meu CLAR in pierdere. Numai sa te uiti la pozele ce vi le face voua, fetelor lui, si vezi dra-goste! Ca nu face una alta cred ca ii ierti si din moment ce te ajuta atat cu Sofia....
Crede-ma am incercat de toate: dupa 1 saptamana in care venea de la lucru, isi savura berea, luam cina (sau ieseam in trei la plimbare, dovada un post pe blog) si statea cu Benji cat mai trebaluiam eu (rufe, calcat, gatit) vineri mi-a trantit ca e epuizant sa vina de la lucru si sa aiba de-a face cu fiu-su, ca e obositor sa se joace cu el, sa rasfoiasca carti. Ce vina are copilu ca inca nu se baga la Counter Strike?! Si daca e dupa mine nici n-o sa se bage ever!
In fine. Nu e frumos ca dau cu pietre in el aici pe blog dar poate ma luminati si voi un pic ce sa mai fac.
AMR 25
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi