Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!
Alina, eu tin pumnii sa fie inca acolo samburelul. Curaj, mami! Oricum ar fi tu ai o familie minunata, care te va sustine si Ioana va avea un fratior sau surioara mai devreme sau mai tarziu!

Elenuta, esti o draguta! Pacat ca nu esti mai aproape sa si pui in practica amenintarea!. Si noi am gasit casute la preturi mai normale, dar acum am facut planuri cu casuta de lemn, am cumparat vopsea sa o pictam, acoperis, balamale, etc.

Stancuta, Gabriela, ma gandesc mereu la voi!

Si am vazut-o pe Daria cea frumoasa, da frumoasa tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Si le-am vazut si pe Stefania si Ana. Foaaarte frumoase! Imi place cum dorm ele impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata (sau, ma rog, buna ziua ) si de la mine!!!
La mine este liniste si pace acum caci, in sfarsit !, a reinceput gradinita greceasca dupa aproape 1 an - timp in care a fost renovata cladirea. Acum am si eu sambete mai linistite. Baietii au plecat la gradi, eleni a adormit intr-un final dupa ce s-a trezit la 6 dimineata , a luat aer afara de la 8 la 9.30...
Zilele astea m-am simtit cam rau Cred ca oboseala si stresul cotidian incep sa-si spuna cuvantul. Barbatul,ingrijorat, mi-a spus sa ma odihnesc si eu.
Mancare este si pentru noi si pentru copii, curatenie facuta ieri de mama, rufe- asemenea, spalate/ calcate...
Odihneste-te Lauro !
As, m-am apucat sa fac niste checuri Si,intrucat am folosit un bol prea mic pentru cantitatea de aluat...la "maaarea" experienta" pe care o am in prepararea dulciurilor , mi-a sarit din mixer sute de picaturi de aluat, peste tot in bucatarie Si, dai si curata peretii, scaunele,masa de chestia aia lipicioasa
Nu mai bine stateam eu in pat sau pe forum cu voi...?!

Sunt tare bucuroasa ca am vazut niste fetite minunate !! laura mandrete de stefi si ana ca si pe mamica lor frumoasa!!!
Mai, are stefi un zambet asa de sugubat... te topeste, efectiv!!!
Si, mor dupa fotografia in care dorm asa de frumos si de linistit...
Pana la urma, subiectul privitor la anticonceptionale a murit in fasa
Natalia, ai aflat ceva de inelu'ala?
Ven, tu ai habar daca mai exista pe piata noastra niste foite anticonceptionale? Mi-amintesc ca am folosit eu acum muuuulti ani ( cand eram tanara )

Honey,mai, tie ti-a facut pofta roli de mutat/ renovat ?!
mai pune si tu poze cu AJ !

Ioanact,imi pare rau ca esti suparata... Nu cadea in butoi!! Capulo sus si incercati in continuare! Parerea mea este ca nici nu ai fost gravi Iti spun din proprie experienta ca poti incerca in fiecare luna si sa nu se "prinda" iar alteori se"prinde" cand nici nu te astepti... Simptomele pe care le aveai sunt comune si cu cele de dintaintea Cm. se pot confunda. Iar testul pe care ti l-ai facut a aratat rezultat negativ, nu ?
Hai, capul sus si poate va fi luna viitoare!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, Micsunea! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de prajiturica ta Amandine si de sot!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Salutare, fetelor!

Iertati-ma ca dau buzna peste voi, dar am mare nevoie de un sfat si sa ma descarc de nervii ce-i am pe stupizii de doctori de aici.

Yiannis al meu a avut otita cam la cateva zile dupa Paste, doctorul lui nu era in tara, asa ca am fost la alt doctor, care i-a prescris Augmentin...Luam noi frumos antibiotic, cam 8 zile, timp in care s-a reintors si doctorul nostru si eu observ ca cel mic e mai bine, dar tot se trage de urechiuse. Il duc la medicul lui; otita nu se ameliorase decat f putin in cele 8 zile de Augmentin si ce sa facem.... schimbam antibioticul cu Procef (nu stiu daca este si in Romania), terminam antibioticul duminica trecuta (deci 18 zile in total de antibiotic, daca consider Augmentinul si Procef-ul), copilul este foarte bine...
Miercurea trecuta am facut vaccinul, iar noaptea mi-a facut febra, bun...am zis ca o fi reactie la vaccin, si nu m-am impacientat, i-am dat doar antitermice alternativ...Febra nu-i scadea, iar aseara mi-a facut 40.2..Sunam dr sa interb daca este normal ca sa aibe febra asta ca reactie la vaccin, zice ca nu e normal sa fie asa mare, sa-i dam in continuare antitrermice, sa-i facem o baita cu apa calduta spre rece, dar sa-l sunam azi de la farmacie, pt ca el iar nu e in tara si sa ne zica ce sa ii dam...Ma rog, azi de dimineata eu si sotul eram de serviciu, si lasam copilul la bunici...ce sa mai tura-vura, sa scurtez povestea.....iar i-a prescris antibiotic, si ei i-au dat deja prima doza..
Eu acum sunt la serviciu si nu pot sa plec, dar cum termin, directia urgente, ca eu nu pot sa tin copilul in atatea antibiotice...abia ce am terminat duminica trecuta, si acum iar...Nu e posibil...
Sunt super suparata, of...

Fetelor, va pup, va imbratisez si pe voi si puiutii vostri, un gand special pentru Sofia, fetita Stancutei, pentru Ionut, al mamei Ploscariu, pentru fetele care se pregatesc sa sara in butoi, Alinasi Irlandeza...
Si tuturor fetelor, numai bine!

Scuzati placinta!

Va pup, numai bine

..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

si eva a avut otita si i-a trecut cu ospamox .. ce dr cretini si pe acolo .. mai sunt si niste picaturi ptr urechi dar nu mai stiu cum se numesc .. oricum, numai la recomandarea dr i le pui. poti sa-i mai pui niste comprese caldute la ureche (le calci de fierul de calcat) ..

sanatate multa!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Inca muncesc din greu, dar mai trag si cu ochiul la voi, pana s etrezeste sotul, ca de maine sigur nu mai am acces la net. Ca suntem impartiti intre 2 apart. Si prietenul care trebuia sa mai duca din lucruri nu mai poate veni azi, doar maine...... of, of.
Hai , va pup

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Micsunea !

Alina imi pare rau de venirea Cm-ului, nu iti pierde speranta.

Nati ai doua fete superbe

Marinela spor la mutat

Noi ne-am ocupat ieri timpul creativ :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/activitati-creative.html

Pupam toti clopoteii si toate mamicile

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuze buburuze
Multumesc fetelor care m-au incurajat, sper din suflet sa fie bine la control!

Referitor la control, poate ma lamuriti unde se afla Diagnosis Floreasca. AM vazut ca adresa e Calea Floreasca 60, dar poate-mi dati un punct de reper, sa ne putem descurca (noi nu stim Buc mai deloc). Si Sala Polivalenta unde e? Adica unde se tzine Baby Expo (se plateste intrarea de obicei? cat?), ca poate mergem si acolo un pic (inca nu stiu sigur).

Mari imi pare rau ca treci printr-o perioada grea Nu te lasa doborata, gandeste-te la Patty, ca trece timpul si va veti vedea acusica Nasol ca nu vei mai ave net, poate vei reusi cand si cadn sa ne mai dai vesti despre voi Spor la mutat!
Naty n-am apucat sa vad toate pozele, dar ai niste minunatii de fetite, sa-ti traiasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Naty am vazut toate pozicile (de pe webshots), sunt super (Stefi are o mocuta de strengarita, de numa)! Cat de frumos dorm amandoua, cum au putut adormi? Adica Thea cred ca nu ar adormi in veci daca ar fi cu cineva sa o tzina de vorba Si ce soldatei mari papa cu bucatele mari de rosii! Super! Ce e pe painita?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput