Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 11
ceska777 spune:
LalaD,
mersi de raspuns. Atunci nu ii mai dau sirop dupa ce se termina sticluta asta? De tusit mai rar, cand il apuca asa atunci in lant dar parca nu mai haraie. O sa sun dupa masa la dr.
Ploscariu,
eu zic ca nu strica sa te informezi si in afara. Trimite actele medicale, intereseaza-te poate puteti pleca cu sprijin de la casa de sanatate (formularul E nu stiu cat prin care preiau ei costurile). Revin cu site-ul ce ti l-am recomandat deja: www.malformatiicardiace.ro poate te ajuta. Multa sanatate!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Iar este cam prea multa liniste pe aici...![]()
ceska, ti-am admirat baiatul frumos si ratustele lui
!!!
nu a inceput inca votarea, nu? eu una nu am putut vota...
a, si mi-am amintit... monicaaa... nu a mai scris de mult monica? mai sti ceva de ea ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ceska777 spune:
Laura_d,
inca nu stiu daca se voteaza, mi-au trimis mail ca suntem in concurs, sapt trecuta am trimis doua poze.
Cu monicaa am vorbit eu cam acum 10 zile parca si sunt bine... Cred ca am si scris atunci? A postat pe blog duminica trecuta. Au avut bunica la ei si cateva zile libere in jurul lui 1 mai si au iesit pe-afara. Poate le sun iar intr-o seara.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Ziua buna!!
Eu sunt iar cazuta-n freza. Pic de somn...NU mai poooot!!! Aseara am stat pana tarziu si dimineata Ana s-a trezit la 6.
Cred ca o sa mor la propriu din lipsa de somn.
Lasand vaicareala la o parte...
Alina, felicitari pentru samburas!! Bravo! Ma bucur pentru tine! Sarcina usoara si bebe sanatos! Grija mare si Doamne ajuta!
Ceska, vazut Benji pletos. Inca nu se poate vota asa ca sa ne mai amintesti tu cand incepe votul. Ca la cat sunt eu de uituca,...
Feteleeee...haideti mai zuze, nu mergem si noi la parada Cretei noastre? Eu as vrea sa merg...dar singurica mi-e rusine!
Haideti, nu mai e nici o zuza dispusa? Pliz pliz pliz!!! ![]()
Cred ca mai vroiam sa scriu ceva...Aaaaa...Ginette!!! Chiar asa! Ce faci? Jelimoni? Ven? Nati? Gatta? Mary? Doc? Angi? Miriiiiiiiiiiiiii!!!! Ce-i cu voi? Chiar nici o veste? Se poate? ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
Alinush, la fel am gandit si eu cand am citit detalii despre parada... Cred ca ar fi o nebunie frumoasa ![]()
Eu mi-am donat rochia de mireasa chiar in toamna trecuta...
Pe al meu barbat nu as reusi cu niciun chip sa mearga la un astfel de eveniment... El nu serveste decat iesiri la restaurante sau taverne ![]()
Iar duminica mama este plecata si nu as avea cu cine sa o las pe eleni... ca pe dimitrakis l-as lua cu mine ![]()
Oricum, suuuuper idee ai avut!
Chiar ma gandeam... oare o sa o vedem si pe cretulina noastra in mireasa pentru eveniment..?
si Eleni - 05.02.2008
alina023 spune:
Aha! Mi-am amintit!
Stiti vorba aia cu cioara chioara careia Dumnezeu ii face cuib? Eu sunt aia!
Am castigat ieri la un concurs la care nici nu stiam ca am participat, 100 de Eur!
Excelenti pt o inghetata si-un ciubuc in concediul din iunie! Este prima data in viata cand castig bani nemunciti. Si cum omul nu e multumit niciodata si vrea intotdeauna mai mult...am luat si un bilet la loto!
Duminica va anunt daca mergem in gashca in Caraibe! 
Pup si astept sa-mi spuneti sa cotrobai dupa rochia de mireasa! 
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
alina023 spune:
Cand v-am zis eu ca-s chiauna...poate nu ma credeati! Si eu sunt singura cu Ana duminica!!!
Luca este deja la tara, in vacanta de vara. Daca nu spuneai tu, Laurici...
Dar...pe mine ma mananca
daca e dispusa totusi vreo zuza...vad cum fac cu Ana. Eventual o iau cu mine? ![]()

(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Aha! Mi-am amintit! Excelenti pt o inghetata si-un ciubuc in concediul din iunie! Este prima data in viata cand castig bani nemunciti. Si cum omul nu e multumit niciodata si vrea intotdeauna mai mult...am luat si un bilet la loto! ![]() Pup si astept sa-mi spuneti sa cotrobai dupa rochia de mireasa! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Lasa-ma sa ma manifest...:

si:

esti mortala!!!
aceleasi "concluzii" de mai sus si pentru mesajul tau imediat urmator!
Lasa-mi-o mie pe anita!!! promit sa am grija de ea!!!
oricum, asa ingeras cuminte nu am mai vazut...
poate invata si nebuna mea ceva de la ea

si Eleni - 05.02.2008
creata2008 spune:
Fetelor, nu mi-am permis sa va invit si pe voi separat. Adica sa nu credeti ca nu am vrut sa fiti acolo, la parada, ci doar ca asteptam de la voi un feed-back, sa nu va considerati obligate, daca scriam ca va astept pe toate la Bride Parade!
Mi-e dor de un parc, mi-e dor de voi si de clopotei si am hotarat ca duminica sa ies in Moghioros, mai ales ca Dani doarme pana pe la 1-2. Si voi incerca sa fim (cat se poate de des) pe la 9-10 in parc si sa stam pana pe la 11.30.
La Bride Parade va asteptam cu mare drag, cu mic, cu mare!
Laurici, raspuns da! Si eu vreau sa ne vedem clar!
Alinus, la parada avem 15 premii, adica ai sanse muuuuult mai mari sa castigi ceva (statistic vorbind) decat ai la loto. Premiile depasesc 5.000 Euro. A, cum suna??? Hai ca esti in noroc, din ce am vazut, cu suta aia de euro!
Acum vreau sa ma dau mare:
Dani va fi diseara la "Happy Hour", asta daca nu se schimba ceva in ultimul moment. La B1 nu a mai fost timp sa intre si el, la "6! Vine presa" (la matinal a fost impreuna cu cealalta organizatoare), pentru ca au dat discursul lui Basescu. Asa ca sper sa nu se intample acelasi lucru si azi!
Eu nu pot sa ma imbrac in rochie de mireasa
pentru ca trebuie sa dau interviuri, sa organizez lumea si nu prea as avea spatiu de miscare. Plus ca dupa parada ma intalnesc cu oamenii din media si, chiar daca la prima vedere ar da bine, m-am gandit ca ar fi complicat.
Va multumim mult pentru pumnii stransi, pentru ca nu va puteti imagina ce desfasurare de forte, munca, efort si bani am pus in aceasta parada de mirese!
Am fugit, ca mai am de aranjat muuuulte! Sunt pe aici, citesc printre randuri!
Va pupa Cretele!
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alina023 spune:
Cretulina
eu am o problema. Presupunand ca se gaseste inca o zuza care sa mearga cu mine, ca rezolv cu Ana (Laurici, Ana iti mai lipsea...
multumesc oricum de oferta!), ca reusesc sa gasesc rochia
si sa o dau la curatat...cu machiajul cum e? Trebuie sa venim gata machiate, nu? Eu sunt paralela cu arta asta. In plus...rochia mea e veche de aproape un deceniu. Parca vad ca vor fi numai minunatii de rochite iar a mea va fi demodata... Zi-mi ceva sa ma incurajezi! ![]()
Lala, Elle, Ginette, Ema...si celelalte zuze de Bucuresti, nu va bagati nici una? ![]()
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!