Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata zuze buburuze!

Lala D, Ellenuta multumim de . Elena, cine stie..ce a avut Eva, vroia sa fii langa ea..
Stancutza imi pare sincer rau , cu ajutorul lui Dumnezeu se va face bine Sofia.
Ploscariu noi am m vb pe mess, iti scriu si aici, ca ma voi ruga pt Ionut sa fie bine..intreaba si alti Dr, nu astepta..cum ai zis si tu 'sa nu fie prea tarziu', si intereseaza-te chiar tb operat? O sa fie bine.
cati magureanu daca stiam ca esti in Buc, de 1 Mai cand am fost, poate ne intalneam..(nu stim cand m venim, am avut noroc cu 1 Mai-ul si a fost liber, altfel ar fi fost o aglomeratie..).
stoisor sanatate multa Sarei.

Asaa..
si dupa atatea vesti proaste ..vin eu cu o veste buna..sunt , yyuuppppppiii .., speram cu ajutorul lui Dumnezeu sa fie bine, si ajungem sa nastem sanatosi.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina wow .. ce veste buna!!!!!!!!!! FELICITARI! sa ai o sarcina usoara , fara greturi, fara probleme si bebe sa vina sanatos pe lume la 40s fix!!! ai mare grija acum si mai repeta analizele, mai ales urocultura, ai grija la efort!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina wow .. ce veste buna!!!!!!!!!! FELICITARI! sa ai o sarcina usoara , fara greturi, fara probleme si bebe sa vina sanatos pe lume la 40s fix!!! ai mare grija acum si mai repeta analizele, mai ales urocultura, ai grija la efort!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Multumesc mult. Inainte de a ramane am repetat urocultura si nu m aveam infectie urinara, oricum le voi m repeta si am grija si la efort. Ma bucur enorm ca te-ai gandit la mine..ca sa repet urocultura si sa am grija de efort.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Alina FELICITARI SI SARCINA USOARA,NASTERE LA TERMEN SI UN BEBE SANATOS,PAPICIOS SI VOIOS

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Alina si sarcina usoara !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Gabi,multa sanatate lui Ionut

Alina,felicitari,o sarcina usoara iti doresc

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina felicitari pt burtica! Sa se nasca sanatos si la termen! Ai grija la efort in primul trimestru (ridicatul Ioanei!)

Sunt pe fuga. Va -am revin pe seara.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello zuzulici!

Am cam mult de lucru... dar nu puteam sa stau prea departe de voi

Ploscariu, si sanatate multa lui Ionut! Ai incredere ca se va face bine. Am in birou o colega draga mie care a trecut prin asa ceva cu fetita ei... A fost operata la o clinica in timisoara cand fetita avea cam 1 an si jumatate iar acum este o frumoasa, sanatoasa si plina de viata la 11 ani! Multa putere sa treceti peste asta !!!

Larisuc, iulia- pipetul nostru scump - este mortala, bestiala,rapitoare, o dulceata de fetita
Iar tu, mami, arati enervant de bine !!!
cu mult drag la amandoua !!!!

Cretulinaaaa mea draga !!!!! acum am intrat pe site-ul paradei... WOW ce idee ati avut !!!! Super cred ca va iesi trasnet! Abia astept sa urmaresc evenimentul !!! Ce bine ca v-ati relaxat la roma!!
Si, nu in ultimul rand, muuulti cretulinei 2 mai ales pentru buzita ei sparta!!!!!
P.S. Mi-e tare dor de voi!!!
Va las sa va linistiti dupa parada si apoi trebuie neaparat sa ne vedem !!!!

Cati, ma voi prezenta la ora si in ziua indicata la parcul sebastian !!!
Abia astept sa vad si burtica lui elle si pe scumpa evita
poate ne vedem maine... ce spuneti ???

Ioanact, FELICTARIIIIIII MAMI!!!! Ce bine ca ti s-a implinit dorinta asa de repede !! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!!
Ai facut testul ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari!

Ceska si Madalina, inca nu m-am hotarat sa merg si in alta tara dar tin cont de sfaturile voastre si ma voi sfatui si cu sotul, cat despe banuti, habar-nam cat va costa aici in tara, iar in strainatate cred ca e foarte mult, sincer nu stiu, pe cine sa intreb? Partea rea e ca nu avem nici un ban pus deoparte, mai mult avem si rate la banci si multe datorii la nunti, sper sa o scoatem cumva la capat
Alina felicitari si mare mare grija, nu face efort deloc, odihnestete cat de mult, stiu ca ai un sot bun care te ajuta, asa ca somnic, relaxare, pace si armonie!
Acum ma grabesc sa ma duc la servici, pa!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ne-am facut curaj si participam la concursul Ratusca din viata mea de pe DC. Poate vreti sa ne votati? suntem aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea la ces1.jpg si ces2.jpg. Multumim!

Noua cred ca ne mai ies masele, poate si un canin ca e f marait copilul meu, plange din orice, ii curg automat mucii si cand se enerveaza incepe tusea.

Ioanact,
felicitari pentru vestea cea buna!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 29
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput