Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 12
cati_magureanu spune:
Salutare!
Elle, am notat nr. tau in telefon! Si eu fac 10 minute pe jos pana la Parc.Eu stau exact la intersectia Calea Rahovei cu Sebastian.
Ce ziceti, Elle, Laurici, daca nu aveti treaba azi, poate ne vedem diseara, la Sebastian? Eu azi n-am de alergat pe nicaieri...am fost de dimineata..dar maine, in week-end...iar o sa am treaba toata ziua. Daca nu, stabilim ceva pt. saptamana viitoare. Oricum, mai incolo pe la 5-6 eu cred ca o sa merg...Sa vad daca mai vine sora-mea pe la mine sau nu si daca nu ploua, of course..
Alinush, he, heee...mi-ar placea si mie sa vin la parada dar, unul, am week-end-ul ocupat, din pacate si doi, eu nu mai intru in rochita de mireasa decat, poate, cu un picior...atunci aveam 45 kg si acum am 65..![]()
ALina (ct) felicitari! Sa ai o sarcina usoara, sa fie bine, bebe sa fie sanatos!
Ceska, iti dai seama ca mi-ar face mare placere sa ne intalnim la mare. Noi nu stim inca in ce perioada o sa mergem...acum ne uitam de oferte...plus ca eu va trebui sa tin cont de o lucrare stomatologica care este in curs acum si sa vedem cand o sa mi-o termine..miercuri o sa aflu...mai am de terminat diverse lucrari de imbunatatire la garsoniera noastra caci vrem sao inchiriem...asa ca...Cel mai probabil voi merge in jur de 14 iunie...
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
roli25 spune:
Dupa multa alergatura am facut o mica pauza, asa ca scriu ca sa nu ajunga subiectul pe pg.3, ca abia l-am gasit...fug la gradi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
codrutaa spune:
Buna!
Alina, FELICITARI,mami! Sa ai o sarcina usoara!
Creata! L-am vazut pe sotul tau la Maruta! Succes!
Eu sunt tare nervoasa. Va spuneam ca vrem sa-i facem Alexiei casuta in curte. Nici acum nu a venit mesterul dupa lemn, in ritmul asta ne prinde iarna si noi tot fara casuta.
eladea2005 spune:
Alina, felicitari! ma bucur mult pt burtica ta...
da repede ati trecut la fapte...
...si repede s-a prins...
sarcina super usoara si fara pb!
creata, super tare evenimentul...asta da distractie...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Alina, felicitari! ma bucur mult pt burtica ta... da repede ati trecut la fapte... sarcina super usoara si fara pb!********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Multumesc
(de altfel tuturor celor care m-ati felicitat
).Da, am trecut repede la 'fapte', noi oricum ne doream, mai ales eu..de fapt vroiam cam prin Iunie sa fi ramas (sa ma refac 2-3 luni), dar am simtit ca mi se intaresc sanii + ca dormeam f mult..si am zis:' eu cred ca am ramas insarcinata', asa a vrut Dumnezeu sa vina mai repede bebe2
si ii multumesc ca m-a ajutat.
ALBUM
6
si 5 maselute IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
docdecap spune:
OFFF
uite am simtit eu asa sa mai intru pe aici, ca cu timpul stau cam prost, si am citit despre Sofiutza de stancutza... mami, o sa vezi ca va fi bine, daca voi aveti incredere in ea si ea in voi, vei vedea ca lucrurile se vor aranja pentru voi!
te pup tare-tare si cand ai nevoie de o vorba buna, nu ezita sa ma cauti!
si am citit si despre Ionut, off, tare greu pentru pui mic dar mai ales pentru mami a lui, curaj mult Gabi!!
va pup tare, si sa auzim numai de bine despre voi!!
docdecap spune:
a, alina, daca vrei eu merg la parada!
in seara asta am citit ca e duminica asta, eu sambata sunt in bucuresti la un curs si seara am petrecere de botez, deci voi fi si cu serban si tati-su in bucuresti.
si cum mi-a placut la nebunie rochia mea cu scoici culese d emine de pe plaja si tenisii chinezesti cu sireturi de pamblicute, o sa o arat la lume (desi pe 23, cand s-ar face am 3 ani de la nunta vroiam sa facem un gratar cu familia in care sa o mai imbrac macar o data... ca sa vezi ce potriveala).
ma duc sa o scot de la popreala, sa vad cum imi mai vine si sa caut tenisii...
pupam gasca de clopotei, si cand mai vin pe aici sa aud doar vesti bune, da??
Laura Ioana spune:
Alina
felicitari pt sarcina si Doamne ajuta sa fie bine pana la final!
Creata
minunat proiect ati realizat! daca eram si eu in Bucuresti as fi venit in rochia mea de mireasa (desi taaare ma tem ca nu ma mai cuprinde
), chiar ca mi-ar fi placut! Mult succes
Fetelor, pe mine ma strange in spate stiind povestea lui Ionut (al lui Gabi Ploscariu)...si Thea are suflu sistolic si ne-a recomandat dr ei sa mergem la ctrl la inima. Sa-i facem un doppler sau ceva. Suntem programati pe 21 mai la dr Dumbrava la Diagnosis si am fiori reci pe sira spinarii...Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa se inchida de la sine.....am asa mari emotii ptc in familia sotului sunt antecedente de probleme cu inima![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ellenuta spune:
neata,
poftiti la o
!
trebuie sa ma laud ca ieri am fost in parc cu cati si matei al ei. ne-am simtit tare bine impreuna, mateias e un scump si un cumintel .. cei doi nu prea au vrut sa se joace impreuna dar perseveram.
laurici tinem pumnii stransi pentru thea pe 21 mai! sa veniti cu vesti bune!
monica doc hehe .. si noi pe 21 mai facem 4 ani de la nunta ..
codruta hai ca vin cu
dupa mester .. sa lase el fata fara casuta .. ai mei vor cumpara una din plastic, au gasit in jur de 500 ron ..
roli au rezolvat mesterii lu' peste cu termopanele?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ploscariu spune:
Elena
Mersi de cafea! Chiar am nevoie de una mare si cu lapte!
Ceska
Multumesc pentru site-ul care mi l-ai trimis, este si un forum acolo.
Laura
Ce draguta e Eleni scufita rosie, e o dulce de fetita! Si cum se inteleg copii, Dimitrakis e mare, are grija de fetita?
Alina
Draga, te inteleg foarte bine, pe cand crezi ca mai poti sa dormi macar inca o ora, se trezeste “minunea”, incerci sa o culci inapoi, dar nici o sansa, abia i-ti deschizi ochii…. Asa mi s-a intampat si mie azi dimineata, lucrez de dupamasa si ma gandeam ca macar acum sa nu ma trezesc la 6, dar ce crezi, e dupa mine?
docdecap
Incerc sa fiu optimista, cu picioarele pe pamant, ca sa-i sustin si pe cei de langa mine.
Laura Ioana
Multa, multa sanatate!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004