Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Cati_magureanu,
sora-mea are doua variante pt noi: din 11 sau 13 iunie, 6 zile in Mamaia. Eu nu sunt f convinsa sa intru in chestia asta aventuroasa cu copil si mama la mare, mers cu trenul etc dar poate cedez si ne vedem?

Creata,
vrem si noi atunci poze cu zuzele noastre, mirese la parada.
Curaj Alina023, docdecap vad ca e hotarata! Succes!

Sunt rupta de oboseala, aici sta iar sa ploua, halal luna mai!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Neata feteleeeee!!!

Ce bine se vede lumea prin niste ochi hodiniti!! Taaaare bine e!

Doculets!!!! Ce bucurie-mi faci!! Manca-o-ar mama pe ea!! Doamne ajuta sa reusesc sa fac intr-un fel cu Ana!! Iti trimit PM cu tel meu si astept unul cu tel tau. Sa ne aranjam intr-un fel! Dar ai grija ca trebuie sa te inscrii pe site-ul brideparade ca sa poti participa. Ultima zi de inscriere este 16 mai.

Laurici, dar nu poti merge nici macar ca si spectator?

Ceska, multumesc de incurajare!

Elle, Roli....nu spuneti nimic, nimic?

Pupaceli maxime!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, Mitsule drag!!!! Sa fii sanatoasa, bucuroasa, norocoasa si fericita alaturi de minunea ta de baietel! Iti doresc sa ai parte numai de zile senine si numai de bine in viata!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus nu stiu ce sa zic .. chiar nu pot sa promit ca ajung la parada .. ca participanta, exclus .. rochia de mireasa nu-mi mai intra nici pe un crac ... .. ca acu' 4 ani eram ca o cadana .. acum, vai si amar .. poate ca si spectator .. vedem, cred ca evei i-ar placea .. ea e inebunita dupa muzica, agitatie si lumea multa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Uuuiiuiuiiiiiiii!!!!

Mitsulinaaaaa, sa traiesti ani muuuulti, sa fi fericita, iubita, alintata, norocoasa, banoasa, inconjurata de prieteni si sa-ti fie Conrad sanatos, frumos, voinic!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Elle, nici eu nu am facut nici o promisiune pt ca nu stiu daca rezolv cu parcatul Anei. Dar tare mi-ar placea!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzilici!
Apar si eu din ceata...desi v-am mai citit din cand in cand, de scris nu am reusit...
Am citit vestile proaste si tare m-am intristat
Stancutza deja au spus fetele tot ce era de spus, dar repet si eu: sunteti niste parinti extraordinari si cu ajutorul vostru draga noastra Sofia va creste si va invata ca orice alt copil!
Ploscariu offf peste ce hop mare trebuie sa treceti voi Ma rog la Dumnezeu sa decurga super bine operatia si Ionut sa fie sanatos!
Am citit si vestea buna...Alina sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si peste 8 luni sa-ti ti bebelul sanatos in brate. Sarcina usoara si fara greturi!

Despre noi, si Daria are probleme la dintisori (ca si Bianca de Lala20), are niste depuneri pe cativa dintisori la baza, langa gingie. Am fost la dentist si ne-a spus ca are dintisori predispusi la tartru, si sa insistam cu spalatul si ne-a recomandat supliment de fluor. Cu fluorul sunt in dilema...am citit destule pareri contra, i-am si zis dentistei ca nu ii dau si a spus sa ma sfatuiesc cu pediatra. Ma enerveaza ca nu inteleg de la ce i-a aparut problema asta, ca de mancat, mananca si lactate si carne si legume, pe igiena am insistat mereu...

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI MITSU!!!
Sa fi sanatoasa, fericita, si sa ai parte numai de bucurii alaturi de puisorul tau Conrad!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Ma pregatesc sa ma duc la ai mei sa stau cu Andrei ...abia astept... ca maica-mea are niste drumuri de facut. Mi-e tare dor de el si rar ajung la ei ca stau in celalat capat al Bucurestiului, iar eu am f. multe alergaturi cu renovarea.

Abia astept sa ne mutam ca acolo vom fi mult mai aproape de ai mei si maica-mii ii va fi mult mai usor sa vina la noi, iar cand voi duce copiii la ea voi ajunge si eu mult mai repede. M-am saturat de cartierul asta unde suntem in chirie ca de mere acre, cred ca mai departe nu puteam gasi...da ce sa facem, la vremea respectiva, cand chiriile erau exorbitante, a fost o ocazie.

Ellenuta, au rezolvat mesterii termopanul. Lucrarile vad ca avanseaza sustinut... dar tot mai e mult de facut.

Alina, eu nu pot participa la bride parade ca rochia nu o mai am ca am avut-o imprumutata de la o prietena poloneza si dupa nunta i-am trimis-o si chiar daca as avea rochia nu as mai incapea ca aveam vreo 10 kg mai putin

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna zuzulici!!!
Ele, cati, ce va invidiez ca v-ati vazut...

Alinush, daca imi permite programul lui eleni ( ca in fiecare zi are un alt program ) m-as baga un pic la o plimbare pe kiseleff...

Uitati cu ce m-am ocupat eu in ultima ora :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137423

simteam ca nu sunt dreapta fata de dimitris de nu spun si "povestea" lui...
Am facut-o!
cam lunga... pentru cine are timp....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput