Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 15
li_am spune:
Moniland , fetitele in general seamana cu tatii, asa ca esti aproape sa-ti implinesti visul... Eu imi doresc o fetita cu ochii albastri si parul ondulat (ca tati) ca baiatul e copy paste dupa mine...
Ralu, mai ai un pic, de fapt, ai ajuns la termen. Fara majorete dar tot iti spun bafta, sa ai o nastere usoara si bebita sanatoasa! Ai grija cand iti iei caruciorul, lasa designul pe ultimul loc, nu face ca mine, eu am luat: unul pentru care nu exista adaptoare pt maxi cosi, unul care nu intra in lift, unul care ocupa tot portbagajul si unul care nu se lasa complet pe spate... (de altfel, combinate au toate caracteristicile: unul se pliaza cu o singura mana, altul are o super suspensie, unul e super usor- 5.2 kg, altul e inalt si pot sa am copilul la masa la acelasi nivel cu mine, etc.)
Raluca, nu e capat de tara placenta praevia, stiu ca si eu am stat o saptamana pe net ca-mi spusese al meu dr ca am placenta jos inserata, la mine ce-i drept s-a ridicat. Dar riscurile alea ce ai citit tu pe net sunt cu probabilitate foarte mica si cred ca pot fi complet evitate.
Dear_bambie, sa-ti traiasca bebicii, poate se mai imbunatateste situatia in trimestrul doi, oricum, n-ai ce face, stai cumintica si asteapta...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +
poze
raloucoutza spune:
li_am intradevar, pentru alegerea caruciorului am cateva prioritati :usor in primul rand, sa intre in lift , sa aiba landou separat , nu tin neaparat sa aiba si scoica si sa se plieze pt ca nu avem prea mult spatiu in casa. Tocmai de aceea vreau sa merg la expo ( daca nu voi naste pana atunci) ca sa le masor si sa le cantaresc , sa vad si materialul ,caci pe net toate par frumoase si bune. Oricum sunt cu ochii in 4 si prin parc atunci cand imi fac plimbarica...
va pup pe toate
ralu 37+
Moniland spune:
Eu cel mai probabil ma opresc la www.puimic.ro/produse/carucioare/chipolino-domino.htm" target="_blank">acest carucior. Chiar daca e mai greu dar nu-l car sus in casa. Va sta in masina sau in garaj sau in bloc la parter.
li_am, vad ca esti experta cu carucioarele, iti dai cu parerea la alegere mea?
29+Laura Ioana Irina Maria
Micky2007 spune:
Fetelor chiar imi era dor de voi.
Liana felicitari sa iti traiasca minunea si sa va bucurati de ea.
buluna suntem bine, ne-a trecut raceala.
Avalon felicitari din tot sufletul pentru reusita.
Moni chiar imi place caruciorul ales de tine. Il vazusem si eu.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
Micky2007 spune:
Acum as mai vrea sa va mai dau cateva sfaturi:
Incep cu ce am patit eu de cateva zile si sa nu patiti si voi. Baiatul meu plangea foarte tare in special noaptea, dar asa din senin, am zis ca nu avem colici pentru ca nu plangea mereu, mereu.
Aseara am fost la dr. si printre altele i-am zis ca de 2 zile nu a facut kaki. I-a bagat un supozitor cu glicerina pentru copii si gata a inceput saracu sa faca. Deci ieri noapte am dormit foarte bine. Saracu era constipat de 2 zile si ne tinea trezi toata noaptea si noi nu stiam de ce.
Ce sa aveti acasa cand va intoarceti din spital cu bebelusii (produse farmaceutice) mai importante:
- pentru urechi - betigase cu opritor;
- pentru ochi si nas - ser fiziologic + pompita de nas manuala;
- comprese sterile - mai multe;
- pentru fundulet - bepanten;
- buric - alcool medicinal + baneocin;
- pentru constipare neaparat sa aveti in casa supozitoare cu glicerina pentru copii;
- ulei pentru masaj;
- pudra pentru locurile unde se poate irita;
- pentru colici - infacol (o pipeta inainte de masa), sau bonisan (am auzit ca da rezultate)(5 picaturi inainte de masa), sau sab simplex (10 picaturi inainte de masa);
Daca mai imi aduc aminte de ceva va scriu.
Acum sunt tare cuminti, pacat ca ori de cate ori au ceva nu pot sa vorbeasca sa rezolvam repede cu durerea.
Asa ca avem zile si zile, mai bune sau mai proaste.
Va pup pe toate si va citesc cand am timp.
POZE
Liana30 spune:
va multumim la toateeeeeeee..
ia uitati aici ce pui de olteanca am
http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822
va pupam pe toateeeee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Micky2007 spune:
kineta am dat un semn de viata.
elena am sa pup bebelusii din partea ta. Eu i-as pupa mereu dar nu ma lasa sotul, zice ca nu este bine. Asa de mult ii protejeaza......
klu multumesc mult.
ralu mai tine fetita acolo in burtica ca este cald si bine la mami
evy
missy si mie mi se par frumosi ca sunt ai mei. Acum incep sa se contureze.
pisix
Am mai pus poze noi la semnatura.
POZE
li_am spune:
moni, eu sunt experta in ce carucioare sa nu cumperi... da' al tau e de gemenasi, si acolo chiar ca nu prea stiu... Doar ca sunt greu de manevrat, prin magazine de exemplu, cele side-by-side sunt prea late pt anumite spatii, iar cu cele cu locuri fata/spate e greu sa iei curbe, fiind prea lungi, centrul de greutate e departe de tine si-ti trebuie forta sa le manevrezi. Cred ca cel mai bine le incerci la fata locului, te dai cu ele prin magazin (si cu ceva greutate in ele), iei curbe, le intorci, vezi care e cel mai usor de manevrat...
micky, bine ai revenit, te asteptam cu noutati despre puiuti! Mie pediatrul mi-a interzis sa-i curat urechiusele (cica e pericol de infectie, ceara se elimina singura si risti s-o impingi inapoi cu betisoarele) si nici pudra de talc nu mi-a recomandat-o, ca usuca pielea. cu bepantenul nu prea stiu, pediatrul mi-a zis ca toate cremele au efect de tratare a eritemului dar nu si de prevenire, deci daca n-are eritem, nu are rost sa-i dai cu crema, si cu toate astea in maternitate ii dadeau de fiecare data cand mi-l schimbau. Eu una nu i-am dat decat cu creme hidratante (ca are pielea f uscata - Trixera de la Avene e minunata). A, si sab simplex ii puneam ocazional (in crizele de colici) pe suzeta cate doua picaturi, cand nimic altceva nu-l linistea, asta functiona, probabil pt ca e dulce.
_
poze
li_am spune:
Liana, bravo, felicitari, sa fiti sanatoase, sa-ti traiasca luptatoarea, ce scumpica e! De-acu incepe o viata minunata pentru tine, sa te bucuri de printesa ta in fiecare moment!
_
poze
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui li_am Cred ca cel mai bine le incerci la fata locului, te dai cu ele prin magazin (si cu ceva greutate in ele), iei curbe, le intorci, vezi care e cel mai usor de manevrat... |
Scuze dar nu ma pot abtine sa nu rad si mai mult rad de necaz, draga mea nu gasesc carucior de gemeni in magazin. Se aduce la comanda, nu este pe stoc. Cel putin la mine in oras. Asa ca ma uit la unul care cat de cat imi convine si caut varianta pt un copil sa vad cel putin materialul.
Cel la care m-am gandit e lat de doar 70 cm.
29+Laura Ioana Irina Maria