Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

va multumim la toateeeeeeee..
ia uitati aici ce pui de olteanca am
http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822
va pupam pe toateeeee

E superbaaaaa!!! Sa-ti traiasca si asteptam impresiiiii!!!!

29+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Moni, daca vrei ma uit eu aici, azi m-am plimbat printr-un magazin de copii si erau cred cel putin 10 modele. Pot sa bag un research scurt la modelul ala al tau, cand ma duc data viitoare in SCS, fac si eu o plimbare cu carucioru' de gemeni si te anunt cum e. Numai sa nu ti-l iei pana atunci... Na ca nu m-am gandit, ai dreptate, eu m-am dus la mothercare sa-mi iau scaun bb pt o masina cam sport si am vrut musai sa-l incerc si mi-au zis ca da, nici o problema, da' sa-l platesc inainte!! Ha ha! Ce gluma buna... M-am obisnuit dreaq la viena...

io ma uitam la carucioare de-alea relativ normale la care se ataseaza asa ca o sacosa de cumparaturi un scaunel micut pt al doilea copil, da' n-am vazut nimik. Cre' ca buggy board scrie pe fi-miu, si-asa nu-i place lui in carucior...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui li_am

Moni, daca vrei ma uit eu aici, azi m-am plimbat printr-un magazin de copii si erau cred cel putin 10 modele. Pot sa bag un research scurt la modelul ala al tau, cand ma duc data viitoare in SCS, fac si eu o plimbare cu carucioru' de gemeni si te anunt cum e. Numai sa nu ti-l iei pana atunci... Na ca nu m-am gandit, ai dreptate, eu m-am dus la mothercare sa-mi iau scaun bb pt o masina cam sport si am vrut musai sa-l incerc si mi-au zis ca da, nici o problema, da' sa-l platesc inainte!! Ha ha! Ce gluma buna... M-am obisnuit dreaq la viena...

io ma uitam la carucioare de-alea relativ normale la care se ataseaza asa ca o sacosa de cumparaturi un scaunel micut pt al doilea copil, da' n-am vazut nimik. Cre' ca buggy board scrie pe fi-miu, si-asa nu-i place lui in carucior...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +
poze

Nu stiu daca este in Austria modelul acesta, ca e marca bulgareasca. dar daca vezi altul care crezi ca e ok poate il gasesc si la noi.

De stiam cand am facut FIV-ul ca o sa reusesc cu gemenuti, ... ce shopping bun faceam in Austria.

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine ma tenteaza wrap-ul sau www.sling.ro/Instructiuni.html" target="_blank">sling-ul sau amandoua . In ideea ca decat sa le tin in prate mai bine le atarn de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Micky, multumim de sfaturi...e clar, de cate ori intri tu sa ne scrii eu imi iau notite
Bebeii sunt minunati...deja se vad scimbari majore !!!

Klu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKIma bucur ca ai dat un semn si ca esti ok,si bebelusii,ce-mi place sa vad poze,cum te simti,esti obosita rau sau merge..,vroiam sa te intreb daca iti mai amintesti,in ultimele saptamani,ii simteai pe bebei miscandu-se bine,sau mai putin,la mine fata se misca mai mult,iar baiatul iese in lateral ca un" guguloi",bine amandoi ies in laterale stg-dr.Noaptea este chinul cel mare ,cand ma intorc pe parti ,simt cum cade unul peste altul,si se stramba burta,o ia in toate directile.. LIANAce fetita frumoasa si grasuna ai,te asteptam cu poze. MONI te-ai hotarat in privinta carutului?

34+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Fetelor
eu trec prin niste emotii groaznice .De dimineata , am intepaturi sub burta . Ma intepa cand respiram , nu cred ca ati patit asa si nu doresc nimanui .Ma intepa aproape incontinuu .Intepaturi scurte si dese, fix sub burtica , la mijloc spre dreapta un pic. Dupa 2 supozitoare cu uscosin si 4 no spa ( la recomandarea doctorului ) ,m-a mai lasat .Insa la miscari bruste ,mai simt .
Sper sa fie bine , ca altfel mor .
Dr a zis ca nu vede o problema asa grava (telefon, ca nu era la spital),sa stau la pat si sa sun daca sangerez .Doamne fereste ,mi -a facut rau .Nu am sangerat si sper sa nu o fac niciodata .

Mie mi-a spus cand am mers la el ca acu creste uterul si pot vea dureri de burta .Insa intepaturi scurte si dese ...nu mi-a zis .

Acum stau cu inima stransa si disperata .Ma gandesc daca bebe e bine . Noroc cu fetele de la medical city ,ca mi-au gasit luni un loc sa merg sa fac o eco .Precis dr zice ca am innebunit ,insa nu pot sa stau .vreau sa vad ca e bine si nu i s-a intamplat nimic .
Sunt terminata .
Speram ca dupa 12sapt sa ma mai linistesc ,insa vad ca nu . Imi vine sa plang incontinuu, insa ma abtin pt samburica din burtica.

Evy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Evy, linisteste-te iubita..poate e uterul care creste, poate sunt ovarele un pic inflamate...in momentul asta parerea mea e ca trebuie sa stai linistita, sa nu te agiti, stai intinsa si nu fi incordata..gandurile negre si stresul la maxim nu are cum sa-i faca bine la bebe. Iti spune asta o persoana care si acum, la 26 de saptamani se uita pe chilot sa verifice daca nu cumva, doamne fereste s-a intamplat ceva...aveam si eu dureri de burta si de spate (noada) de nu ma puteam misca..nu stiam ce ma mai doare...erau de fapt ligamentele care se intind...asa ca te rog, incearca sa te linistetsi, asteapta eco si nu-ti fa ganduri negre...citeste ceva sau uita-te la o comedie...nu-ti faci bine nici tie nici lu bebe daca esti stresata...te pup!

25+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Liana e SUPERBA oltencuta, sa creasca mare si cuminte si sa va bucurati pana la foarte adanci batraneti

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Li_am – nu-mi spune ca ai un Stokke … Daca da, spune-mi si mie ce nu-ti place la el,pls
Voiam sa te intreb daca ai idée :la Viena sunt mai ieftine lucrurile pt copii; ma gandeam spre vara sa merg acolo sa iau tot felul ca aici nu prea ai de unde allege
Moni – si eu mor dupa wrap-uri … asta imi doresc cel mai tare; mie imi plac sleepywraps (http://www.sleepywrap.com/) –link-ul tau nu am putut sa-l deschid. Si slingurile imi plac taaare; cica sunt mai practice vara, ca nu te incalzesti
Evy- cred ca toate avem dureri din cand in cand, intepaturi … cica ar fi normale, se intampla din cauza modificarilor ce se intampla in corpul nostru.

Mergi la inceput