Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Klu esti o draguta ca de obicei
kineta in ultimele saptamani eu il simteam mai mult pe baiat, pe fata foarte rar. Cred ca ea nu prea avea loc saracuta si nu putea sa se miste. Si fata mea tot ca un guguloi iesea in afara. Se stramba burta. La fel ca la tine ultimele saptamani au fost nasoale, nu puteam sa dorm nicicum, asa fericita am fost cand s-au rupt membranele, pe de o parte ca vad bebelusii, pe de alta ca numai ma chinui asa tare.
Cu oboseala eu zic ca merge daca te ajuta cineva. Eu i-am avut pe bebei la sora mea ieri noapte si am dormit dusa, mi-am mai incarcat bateriile. Dar cand iti zambesc se duce toata oboseala crede-ma. Uiti de tot.
Oricum aveti grija la somn, trebuie sa va odihniti sa aveti lapte, este foarte important.
Moni cum merge? Mai poti?

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Evy, eu cred ca e uterul care creste, dar pentru linistea ta poti sa stai si tu linistita, intinsa si, nu stiu de ce, dar asta mi se spunea mie tot timpul, bea multa apa. Nu te nelinisti, stii ca riscul de avort scade sub 1% dupa 13 saptamani... Si daca ar fi contractii, ai sti cu siguranta!
Nu ai de ce sa te ingrijorezi, daca nu ai sangerare sau dureri puternice. Hai, fii tare!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +

poze

Mergi la inceput

Pisix,
stokke e minunat daca nu trebuie sa urci/cobori scari cu el (e foarte rigid si rotile sunt destul de mari, are el ce-i drept un mod semipliat de urcat-coborat dar mi nu mi-a iesit niciodata), sa treci prin gropi sau mici denivelari (pe care tu nu le vezi) ca se opreste brusc si te si lovesti de el... si nu mai vrea sa treaca neam peste hop, te duci inainte-inapoi de 7 ori pana trece de o bordura de cinci cm de exempu sau un prag de usa. plus ca daca ai o masina mica poti sa-l uiti... plus ca suspensia (chipurile incorporata) e egala cu zero... pe piatra cubica iti zdruncina copilul groaznic.

E minunat pt ca: daca circuli mult prin oras cu el, printre masini, (eu la viena aproape nu scot masina, merg peste tot pe jos dar in bucuresti nu prea ai pe unde) e inalt si nu-ti sta copilul la nivelul tevilor de esapament, nu trebuie sa te apleci la copil mult (daca ai pb cu spatele), la carciuma il ai la nivelul tau, poti sa-i intorci scaunelul cu fata sau cu spatele la tine (dar cand e cu fata la drum nu se poate lasa pe spate f mult)... si poate la noi ar mai fi un plus - ca e mai sus decat cainii comunitari...

si inca ceva - herastraul (pe partea mea, zic, dinspre satul francez) e plin cu stokke, parca ar fi uniforma, fiecare al doilea carucior e un stokke si primesti priviri cu subinteles (noi astia cu bani - e si scumpa in draci porcaria) de la multe pipite. eu mi l-am adus la viena, unde lumea e normala la cap.

cred ca e cel mai frumos si cel mai prost carucior dintre ale mele.

Eu am o suspiciune ca cel mai minunat ar fi Bugaboo, au aparut si la noi (la miniblu), cel putin ca suspensie si confort pt bb e SUPER!

_

poze

Mergi la inceput

nu stiu de ce dar eu nu mai pot sa-mi editez mesajele, am vrut sa sterg aia cu pipitele ca mi-a iesit mai rau decat am intentionat, eram putin suparata cred, am zis cam cu naduf... si sa mai fi indulcit asa pe ici pe colo pe stokke ala ca m-a lovit perspicacitatea si mi-am zis ca poate ti l-ai luat deja si io l-am facut harcea-parcea... si-ti stric bucuria... hm! io cand mi l-am luat eram asa fericita, m-am pozat cu el (gol - ca bb inca nu se nascuse...) parca-mi venea sa ies cu el in herastrau (sa ma vada pipitele)...

la intrebarea cu hainele am uitat sa-ti raspund, dar da, sunt mult mai ieftine la viena, numai ca nu prea ai de unde alege, aici toata lumea isi imbraca copiii la H&M, Zara si la Benetton (me too ), sau la boutiquri de fite (Cacharel, Trussardi, Burberry, Dior, Ralph Lauren, Dkny, etc.), lipsesc Gap, Mothercare, Mammas & Pappas, Prenatal, Premanan, Marks & Spencer si in general astea specializate pe copii. Dar cu aceeasi bani iti cumperi cu siguranta dublu decat la noi. A, exista Petit Bateau (sunt cei mai la body-uri si pijamalute), Esprit baby, Pampolina, ma rog, sunt cateva, dar niciuna din francizele nou venite la noi (Okaidi, du Pareil au Meme, Caribu si ce mai avem noi si n-au dat faliment inca!)

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Vai, dupa ce ca am avut esec la Eurovision, ai mai desfiintat si preferatul meu Stokke … Of, ce tristete ....
Nu, nu l-am luat, n-am intrat nici macar in trim.II dar imi placea la nebunie. Si quinny imi mai place, Orbit baby si Peg Perego Skate.
Bogoboo nu-l stiam dar pare f dragut. Nu-mi doresc fita dar mi-ar fi placut mult un carucior asa inalt … Merci mult pt impresii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Evy, daca nu ai dureri de CM eu zic ca sunt dureri de ligamente. Cele mai nasoale sunt cele de cM. Cu un pic de odihna si pe zi ce trece iti vor trece. Si sa stii ca pana cand incep copilasii sa miste tot intr-un stres vei sta. Eu la 14 sapt am facut de urgenta un eco ca eram paranoia ca nu mai am copii in mine. La 12 sapt am avut eco la dr. care-mi urmareste sarcina, apoi dupa cateva zile eco de la DT. Cum am zis la 14 sapt nu am mai rezistat si-mi stresam barbatul in fiecare zi intrebandu-l oare mai am copiii? Apoi la 16 sapt eco de control urmat la catev azile de eco de TT. La 19 sapt si 1 zi am simtit prima zvacnitura si m-am prins ca era vreun copilas. iar de pe la 20 sapt cand am inceput sa-i simt aproape zilnic am fost mult, mult mai linistita.
Asa ca e normal sa te stresezi pentru orice intepatura. Eu te inteleg
Pisix, pacat ca nu ai reusit sa deschizi link-urile cu wrap si sling. Sunt cei ce comercalizeaza in Rom. Dar poate te uiti direct pe site-ul lor nando.ro si slong.ro. Am vazut o gramada de poze cu vedetele din afara ce-si plimbau copilasii in sling cu inel. La inceput am zis ca nu-mi leg copii de mine, dar e o varianta cand trebuie sa-ti tii in brate si cu wrapul sau slingul ai mainile libere.

29+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, ma bucur ca v-ati strans din nou in familie. Eu, peste asteptari, mai pot . Cred ca depinde de zile si zile. Acum am o perioada foarte activa si sunt plina de energie. Dar mi-am propus sa stau cat mai mult in pat ca sa stea si fetitele cat mai mult in burtica.
Kineta, cu caruciorul probabil il voi alege pe www.puimic.ro/produse/carucioare/chipolino-domino.htm" target="_blank">acesta ca www.strollers.ro/Carucioare_Gemeni/Carucior-dublu-Roadster-Duo-SL-Circle-navy_339_codeHAK-512067.aspx" target="_blank">acesta are prea multe review-uri negative.
Si alte modele nu am gasit. Tie ti-a ajuns caruciorul?

29+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Fetelor , multumesc din suflet , pentru sfaturile voastre .Nu stiu ce ma faceam fara voi , fara vorba voastra buna , cred ca o luam razna .Voi sunteti prietenele mele adevarate .

Intepaturi nu mai am azi . Si nu am avut dureri ca de cm , doar intepaturi scurte si foarte dese de la 6 dim la 4 dupa amiaza. Ieri am stat in pat si stau si azi cumintica .Azi nu ma mai doare nimic , insa o sa ma duc maine la eco , chiar daca de o sa zica dr. ca am innebunit sa ma duc la o saptamana , insa vreau sa plec linistita .Mergem si noi o saptamana la munte sa ne relaxam la aer curat . A rezervat deja hotelul si nu pot sa plec cu o asa grija . Eu ma rog sa fie ligamentele si bebe sa fie bine acolo .

Moni , bine zici , cand o sa miste ma linistesc . Li_am , chiar nu stiam ca scade riscul dupa 13 sapt la 1% . Asta chiar ca te linisteste.
Prientenii mei ma considera cam paranoia , insa numai eu stiu cat am indurat pt a avea in burtica acest copil. El e fericirea mea .

Pup toate fetele dulci (Pisix.Missy ,Moniland, Li_am ,...off sa nu omit pe cineva ,sa va suparati pe mine ) .Toate imi sunteti dragi .

Evy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna fetelor

N-am mai scris demult la voi, unele nici nu ma stiti, dar asta nu conteaza. Bun venit noilor gravidute si felicitari proaspetelor mamicute si puiutilor lor.

ralucapaun eu am avut placenta praevia la unul din puisori, eram ingrozita si eu de sangerarile masive despre care am citit pe net, insa pana la urma totul a fost ok. E adevarat ca ma nascut la 35 de sapt. dar nu din cauza placentei praevia ci din cauza tensiunii. Ai grija sa nu faci efort prea mare si cam atat. Nu am retinut in ce sapt. de sarcina esti dar pana la 28 de sapt se poate vorbi doar de placenta jos inserata, daca ramane asa si dupa 28 de sapt. atunci e praevia.

Micky2007 la noi pt. colici a functionat foarte bine suspensia numita DEBRIDAT. Am incercat si ceaiuri insa n-au folosit chiar deloc. Referitor la creme noi folosim gama Mustela sunt foarte foarte multumita de ele.

Si-acum sa ne cunoasteti si voi, uite cateva pozici

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Enni –sa-ti traiasca puisorii, casuta voastra pare taramul fericirii ..mare lucru cat de tare iti poate umple casa niste copilasi
Evy – si eu am avut simptome asemanatoare la un moment dat dar au trecut; si pe mine m-au speriat atunci insa noroc ca mai eram cu o gravida (mai avansata) care m-a asigurat ca si ea a patit la fl si e bine merci
Moni –ala cu slinguri l-am deschis, il gasisem si eu, si l-am si salvat in WishList ca imi plac tare astea de carat (am si citit o carte despre importanta apropiereii intre mama si bebe in primele 3 luni). Dar nandu.ro nici acum nu-mi merge, habar n-aveam ca se vand wrap-uri in Rom.Suuuper !

Si eu sunt in criza cu intrebarea: oare il mai am pe bebe ? … Imi expira cele doua sapt de la eco si devin tot mai crizata, mi se pare ca nu mai am simptome deloc.
Cel mai tare ma sperie ca nu mai am sfarcurile sensibile. Inainte orice danteluta simteam ca ma zgarie, acum e totul ca inainte …
Asadar intrebarea: sfarcurile raman sensibile toata sarcina sau doar la inceput ?

Mergi la inceput