Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 18
Fragutza spune:
Enni, multumesc frumos pt raspuns!Eu maine implinesc 24s si stiam ca se pune diagnosticul de praevia dupa 28 de saptamani, dar cei 2 dr care m-au vazut erai f siguri la echo ca nu se va ridica mai incolo. La efort am grija, nu ridic, nu merg pe jos, mai nimic munca fizica.
Pisix,lasa sfarcurile, sunt perioade in care vor si mai sensibile, apoi se mai desensibilizeaza. Daca esti stresata, mergi la o echo. Eu ma duceam saptamanal, poate si mai des, in fct de cat de stresata eram.
23+
pisix spune:
raluca - deci nu sunt sensibile tot timpul ?
iti dai seama ca m-as duce acum la eco insa n-am unde asa ca nu vreau sa-mi iau campii pana maine ...
buluna spune:
Buna, mamici!
Eu am fost vineri la control si baiatul meu are 2700kg si este tot neintors...De asemenea nu i-am putut vedea fetisoara nici acum. Sta tare ciudat acolo...Doctorul a zis ca in urmatoarele 3 saptamani nu se va intampla nimic si sa merg la control din nou peste 3 saptamani, pe 5 iunie. Sper si eu sa nu se intample nimic pt. ca termenul este 22 iunie, desi aparatul doctorului zice ca termenul este 15 iunie...A zis doctorul ca poate ca din cauza ca-i copilul dezvoltat...de aceea imi da termenul pe 15...
Acum am inceput sa studiez serios oferta de carucioare, patuturi si alte chestii. Stiu ca ati mai vorbit pe forum despre magazine on-line sau unde pot face comanda, asa ca va rog sa-mi spuneti si mie unde sa ma uit, cum sa fac...M-am gandit sa va intreb pe voi direct pt. ca stiu ca voi ati studiat deja oferta.
Va pup.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
34+
elenada spune:
Hello
Liana ai o scumpete de fetita. Sa creasca mare sanatoasa si sa aiba noroc in viata.
Miky foarte bune sfaturile tale. chiar prind bine. Eu una sunt aeriana rau dar sper sa imi revin. Pupici dulci la pitici si la mami de pitici.
Pisix pe mine nu prea m-au deranjat sanii. Rar ma dor sfarcurile. Nu sunt tensionati parca nic nu zici ca sunr sani de gravida. Iar din cauza burtii imense am senzatia ca nici nu au crecut. Dupa parerea mea sanii nu sunt un reper dupa care sa te ei. Cat despre bebe sigur ca e la tine in burtica. Cum adica nu stii daca mai este. Tu trebuie sa gandesti ca este si gata. Altceva sa nu gandesti.
Evy si eu am avut niste dureri de burta jos si intepaturi de ma terminau. si dr din Austria si cel din Romania mi-au zis ca durerile sunt din cauza uterului care se dilata. Eu am luat magneziu pastilute si m-am simtit bine. Nu mai aveam dureri.
Eu am fost o saptamana la parintii mei si m-am simtit excelent. Cum am ajuns in Bucuresti cum parca incep sa ma doara toate. Cred ca e ceva psihic. Dimineata pe la 5 ma durea spatele coastele si bazinul de ziceai ca ma batut cineva toata noaptea. Nici nu mai stiam pe ce parte sa dorm. Cred ca incepe chinul si la mine cu dormitul din cauza durerilor de oase si muschi.
Fetelor uneori burtica mea are doua cocoase. Se fac bebeii gramada si incep sa impinga. Oare ii deranjeaza altceva in afara lipsei de spatiu? Parca ar fi doi bolovani. Restul burtii e moale asa ca nu cred ca ar avea vreo legatura cu contractiile. Voi patiti asa ceva.
Moniland mie imi place caruciorul care l-ai ales. O prietena de a mea la vazut in parc si a vb cu parintii care aveau carucioarul si erau foarte multumiti de el. Mi-a zis ca arata foarte bine.
Pupici
elena +28 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
li_am spune:
Pisix, nici la mine nu sunt sensibile, nu te mai stresa. Evy, ma bucur ca te-ai mai linistit, oricum, e de inteles, toate ne panicam la cel mai mic semn si ne gandim numai la ce-i mai rau. Ar trebui sa fim mai pozitive, poate mai blonde, sa nu mai citim toate alea pe net. Eu tot ce citesc naspa imediat ma calific, mai ales aia cu disparitia simptomelor ma streseaza pe mine, ca nu-mi mai e asa greata ca acum 2 saptamani si parca nici sanii nu mai sunt asa durerosi, etc... Buluna, sa-ti traiasca bbitul, sunteti pe ultima suta de metri, ce fericire...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +
poze
kineta spune:
MONICARUTUL pe care il am,imi place f mult,abea astept sa il pun in functiune,acum doar ma uit la el.
34+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
Avalon spune:
Bombonique
Liana
Miky2007
sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si sa va umple vietile de fericire!
si voua, recuperare rapida!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 12+
Micky2007 spune:
Fetelor am facut o prostie, va scriu sa invatati si sa nu faceti ca mine.
Daca am vazut ca sunt constipati copii mei de la lapte, mai mult baiatul ca el mananca mai mult lapte praf, am zis sa il schimbam. Si am luat in loc de humana pre, humana 1 si aveam in casa si nan 1. Asa ca le-am dat din toate. Eu de unde era sa stiu ca atunci cand vrei sa-i schimbi laptele trebuie sa o faci treptat, adica sa ii introduci cate o masura in laptele vechi, apoi cate doua masuri si asa mai departe. Si asa au urlat ca din gura de sarpre, probabil din cauza ca ii dureau burtica. Si asa am ajuns la doctor (noroc ca este foarte aproape de mine).
Oricum la schimbarea laptelui trebuie sunat medicul pediatru.
Of cate sunt de invatat.....
Va pup pe toate fara exceptie.
buluna ma bucur ca bebe sta acolo linistit. Si este destul de mare baiatul tau.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
Micky2007 spune:
avalon multumim.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
hepilica spune:
Micky, multumim ca ne impartasesti din experientele tale. Tare neplacut cu schimbatul laptelui. Micutii cum sunt acum? Doamne, cate avem de invatat...
Pisix, pe mine nu m-au durut absolut deloc sanii. Doar s-au marit.
Elena,
Evy, - sa ai o vacanta placuta si linisteste-te, sigur bb e bine.
Raluca,
Fetelor, a mai trecut o saptamana, am mai crescut si noi un pic. Avem acum 22 saptamani.
h.
22+
multumesc lui DD