Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

hepilica bebelusii si-au revenit acum, dorm mai bine. Asa am zis si eu, ca tare multe avem de invatat. De unde era sa stiu eu de schimbatul laptelui. Ma gandeam ca este ca la noi, nu este bun schimbam.
Oricum va mai impartasesc din experientele mele, care sper sa numai fie neplacute. Maine merg la mama cateva zile, sa numai faca ea naveta. Ea are casa, curte si este mai ok decat la bloc. Avem si noi aer curat.
Cateva zile acolo, cateva aici sa nu uite sotul cum se schimba copii, sau cum se hranesc.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

hepilica felicitari pentru inca o saptamana. Trece timpul.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Micky, te descurci de minune, mamico! Ce bine ca mergi cu copiii la mama ta la curte si ce bine ca ai suportul celor apropiati.

Ne-ai tot impartasit din experietele tale, dar spune-ne emotional cum esti? Iti vine acum sa crezi ca cei 2 puiuti pe care ii tii acum in brate sunt sange din sangele tau? Nu ramai minute in sir uitandu-te la ei si minunandu-te...si alte chestii d'astea de-ale mamelor greu incercate pana sa obtina o sarcina? Ce sentimente te incearca, mamico fericita?

h.

22+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

fetelor,

uitati un site tare dragalas cu ceva reduceri pana la sfarsitul lui mai.

http://www.annegeddes.com

h.

22+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

hepilica ai dreptate, cand le dau sa suga, ii mangai pe cap si chiar in seara asta am plans (de fericire, inca nu imi vine sa cred ca sunt ai nostrii). Chiar i-am spus sotului ca ii iubesc nespus de mult. Este un sentiment absolut minunat. Chiar daca sunt obosita dintr-o data imi trece tot cand ii vad ca rad in somn, sau se uita la mine, sau se stramba...........
Te pup

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Micky- ce bebelusi fumusei ai si ce mandra si fericita trebuie sa fii !
in ciuda grijilor care sunt mai mari acum, bucura te de ei si de multumeste i lui Dumnezeu zi de zi !

tuturor

PS- Muffinuta- chiar nu mai ne dai nici un semn?

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.26 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Hop si eu,
Am trecut si eu in we asta prin ceva asemanator cu ce a trai Evy, adica intepaturi prin burtica, insa am stat in pat, am luat no-spa si cam atat. Eu cred ca la mine este de la ligamente ptr. ca am luat si cateva kg. (4)si am senzatia ca a crescut burta asa dintr-o data.
Daria, ma bucur ca ai dat un semn de viata
Evy, concediu placut si sa te relaxezi.
Li_am foarte activa, asa imi place.
A... mai este ceva, pe mine ma chinuie periodic durerile de cap, oare sunt normale in sarcina sau trebuie sa ma alarmez si sa merg la doctor?
Va pup pe burtici si sa avem o saptamana calma si placuta.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Many, si eu am mai avut dureri de cap de la tensiunea prea mica. Eu beau dimineata o cafea, spalata rau de tot si-mi revin un pic.

Mi-am luat rezultatul de la urocultura si e negativ, sunt foarte fericita ca am scapat de tratament.

Hepilica, ce-ti face fetitza? V-ati gandit la nume?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Many- te pup, am intrat mai rar ca am fost o sapt. in medical si acasa nu am loc la calculator de Andrei, ma bucur si eu ca sit esti bine si ca ai trecut pragul celor 12 sapt

Liana - pupici tie si Annei! mai dar e leita taicasu ! ca si in poza de la eco

pt. fetele care vor sa si faca programare la morfotelale, dr. Iosup primeste si fara programarea oficiala, facuta cu 2-3 luni inainte, trebuie doar vorbit cu dansul si stabilit, pt.doritoare, dati mi PM si va dau nr. de mobil pe care raspunde direct;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.27 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

azi ma simt si ai bine .gata intepaturi nu mai sunt.
Many sa stii ca ma gandesc acum si mie mi-a crescut burtica .Chiar se vede.
Azi m-am dus imbracata in hainute de gravi .Pantaloni si bluzita .
mama , mama , cine mai era ca mine ...acum stau linistita in patuc .am ajuns repede acasica ca am prins liber pe sosea .

Numai bine tuturor .
Micky , am notat ,desi mai avem pana atunci e foarte bine de stiut .

Pupiceiiiiiiiiii

Evy 13+

Mergi la inceput