Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, offf si pe mine m-au chinuit durerile de cap. nu am luat niciodata nimic cu toate ca de multe ori simteam ca parca cineva imi da cu ciocanul in cap. si acum din cand in cand le mai am...
sunt tot din cauza modificarilor hormonale..

eu le suport cu stoicism.

h.

22+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

raluca, ma bucur ca au iesit ok analizele.

noi suntem bine si ne pregatim de intalnirea de maine - eco morfo. abia astept. bebelina mea face tumbe prin burtica.

nu ne-am hotarat asupra numelui. avem cateva preferinte din care vom alege.

am facut si eu zilele trecute o gramda de analize. cu mici exceptii (calciu la limita, cateva componente ale sangelui sub parametrii normali) au iesit bine. le voi arata maine medicului. si urocultura (pe care eu o fac luna de luna) a iesit negativa.

h.

22+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluca ma bucur tare mult ca este ok urocultura
Evy mi-am amintit ce mi-a zis dr. mea, ca si un tranzit intestinal deficitar da unele intepaturi, tu ai rezolvat problema constipatiei?
Hepilica, nu am mai rezistat cu durerea de cap si am sunat dr. mi-a recomandat paracetamol (simplu nu sinus) si parca a luat durerea cu mana.
Si eu am tensiunea mica, insa din pacate din perioada de greata, nu am mai suportat cafeaua si nici acum, cand imi este un pic mai bine nu am reluat consumul.
De azi sunt oficial in concediu de risc maternal, insa sper sa nu ma plictisesc, momentan citesc si stau cu laptopul in brate, dar pana in nov. ce o sa fac, probabil ma apuc de tricotat

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Bun gasit, fete dragi!
Spuneti-mi, va rog, desi stiu ca s-a mai discutat parca recent pe aici, dar nu mai stiu exact cine intreba, daca voi ati facut sau v-a fost recomandata dexametazona. Nu stiu prea multe despre asta, dr mi-a spus ca trebuie facute 2 injectii la interval de 7 zile (eu am acum 31 de saptamani). Stiti daca are vreun risc, poate declansa contractii sau nastere prematura (stiu ca e pentru maturarea plamanilor)? Am citit undeva ca nu mai trebuie mancat sarat dupa aceste injectii, pentru ca se poate retine apa in organism...Va rog mult, daca stiti amanunte, spuneti-mi-le, ca tare "in ceata" sunt.
Multumesc mult!

Ana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Micky, am uitat sa-ti spun ca am salvat toate sfaturile tale intr-un folder pe desktop, care iti poarta numele, sa-mi fie mai usor sa le gasesc (in haosul de la mine din laptop).

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Ana p, mie dr mi-a recomandat CELESTONE fiole 4 buc pentru maturarea plamanilor sa le cumpar si sa le am in caz de...pe care se pare ca nu-l gasesc pe nicaieri...de vineri il caut in farmacii si nimic...
Nu are nici o reactie adversa din cate mi s-a explicat si din cate mi-a spus si miha2004 care l-a facut in saptamana 29 si bebelina ei s-a nascut in saptamana 39...
Tu unde ai gasit dexametazona ??? Am citit ca si celestone are acelasi component de baza ...

Klu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Evy chiar daca mai ai pana atunci, mai bine iti intra in cap acum cand nu ai griji, ca dupa ce vei naste nu vei mai avea timp sa citesti, sau sa cauti pe net. Eu cand eram insarcinata nu eram interesata decat de sarcina, cine s-a gandit ca era bine sa citesc si dupa nastere ce se face cu bebelusii. Acum invat din greseli.
many_bani foarte bine, poate iti vor folosi.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Klu, multumesc mult de raspuns. Dexametazona nu am cautat in farmacii, fiindca mi-a spus ca maine sa merg la spital si imi face injectia acolo.
Am dat insa o cautare pe site la Helpnet si am vazut
DEXAMETAZONA RPH 1MG/ML 1FL X 5ML in mai multe farmacii din Bucuresti.
Ana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miky esti o comoara. Bine ca ne spui si noua pataniile tale ca sa nu facem si noi la fel. Si eu la fel le-as fi schimbat laptele. Multa sanatate bebelusilor si tie multa putere.

Eu azi am fost la un consult la un alt doctor decat al meu. Am doi bebei grasunei as zice eu. Fiecare cantareste in jur de 1240 si ceva de grame. sunt cu o saptamana mai mari decat varsta sarcinii. Sper ca nu s-a inselat doctorul.

Miercuri merg si la doctorul meu. sa vedem ce zice el.

Hepilica ce mari sunteti.

Ralu ma bucur ca a iesit bine urocultura.

Pupici tuturor

elena +28 Ana Maria & Matei Stefan AMR 10 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor, am facut update la semnatura. Na ca n-a fost asa cum imi imaginam eu si trebuie sa schimbam numele. Sunt toata un zambet si nu ma pot controla. Cred ca cine trecea azi pe langa mine pe strada se gandea ca ori sunt cu capu`, ori nu mi-a reusit operatia estetica. Sunt in al noulea cer!

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si bebelusi sanatosi

pishko +16

Mergi la inceput