Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 14
pisix spune:
Eu am reusit sa-mi fac progr la Pop abia in saptamana 24
Insa bebelusul meu e cam cu o saptamana mai micut (acum)
Oare merge asa ?
pisix spune:
Moni - si eu visez la o fetita blonduta cu parul drept ...
Oricum avand in vedere ca la voi a mai dat erori, inca mai sper ...
Avalon nu uita ca trebuie sa faci cinste virtuala ca azi esti in 12 saptamani !!!
Fetelor we placut va doresc pt ca nu stiu daca mai am cum sa intru !
raloucoutza spune:
buna, fetelor!!!
Nu am mai vorbit de cam multicel, dar sa stiti ca urmaresc ceea ce scrieti pentru ca de cele mai multe ori imi sunt de folos discutiile voastre. Eu nu prea am avut ce sa va zic despre mine, totul a decurs normal si bine pana acum, dar nu prea pot sa stau mult pe scaun pt ca asta mica se zbantuie foarte tare. Daca se poate sa stau numai in picioare sau la orizontala. De fapt v-am mai zis despre nelinistile mele legate de faptul ca am o fetita super activa si m-ar fi interesat daca a mai patit cineva asa ceva, dar.... nu mi-a raspuns nimeni, de aceea am tras eu concluzia ca sunt cam unicat pe forum din acest punct de vedere. Oricum, nu e nimic de facut in acest sens, laSA sa fie activa ca e mai bine decat sa-mi fac pb ca de ce nu misca moniland multumesc ca te-ai gandit la mine, intr-adevar eu urmez DPN-ul meu fiind 6 iunie, dar nu se stie niciodata, fetitele se nasc mai repede.
Oricum, burtica nu s-a lasat asa ca mai e ceva....cred.
La medic merg abia pe 23 mai si vom vedea atunci ce zice (daca nu nasc pana atunci)
Aseara am avut niste crampe ca la CM - probabil mici contractii sau ca si cum mi-ar fi venit sa merg la WC(cam 1 ora au tinut) si ma gandeam daca nu mi-a venit sorocul
asa ca m-am toaletat si am asteptat si....nimic, totul a incetat. Oricum, simt ca si-a schimbat pozitia , acum da cu piciorusele in stanga si probabil ca de aceea m-a durut, cine stie...apasa pe ovare, nu stiu, important este ca a trecut.
pentru cine e interesata si inca nu a cumparat pt bebe se deschide babyexpo 21-22-23 iunie la polivalenta. Puteti castiga invitatii (pt ca intrarea e cu bani)-eu am castigat deja . Poate gasesc carucior.
Se vaita cineva de dureri de cap. Eu am avut asa ceva in trim 1 de sarcina , dar erau ingrozitoare, nu puteam sa ridic capul de pe perna, dar au trecut de la sine , dar nu am luat nimic. Dr. mi-a zis ca as fi putut lua un paracetamol.
Am facut camera fetitei, am luat patut de la graco pentru ca avea dimensiuni atipice si era singurul care intra in camera si deci si salteluta a trebuit sa o fac pe comanda la mondocarp(numai acolo am gasit), am decorat camera cu floricele si fluturasi si acum e totul in regula ca am cam terminat si m-am linistit.
Cam asta este tot despre mine , deocamdata nu scoateti majoretele ca ma apuca emotiile
Daca nasc, va va tine la curent prietena mea cristal.
Va pup pe toate , va urez sarcini usoare si la termen si daca mai am noutati va voi tine la curent
Ralu 37 +
KLU1973 spune:
Avalon, ai dreptate cu dr Iosup, mie mi-a zis sexul bbelinei de la 12s si 3z...si asa a ramas...
Fetele care nu mai gasesc loc pentru ecografiile morfologice la mogulii consacrati...mie mi-a dar dr meu o varianta de rezerva ...dr. MECLEA de la Sanador, care am inteles ca este la fel de profi si de incredere...am zis sa va spun poate va ajuta.
raloucutza, tin pumnii sa iasa totul asa cum trebuie !
Azi am implinit si noi 27 saptamani...Am fost la o eco sa vad ce mai face bbelina mea...si e foarte bineeee are 990 gr.
Klu 27+
Fragutza spune:
Hello,
Eu mi-am reluat periplul pe la medici. Aseara, dupa ce am trecut de euforia post echo mi-am amintit ca mi-a zis dr ca am praevia si da-i cautari pe google. Si cum sunt un roller coaster emotional, in cateva minute eram plansa toata si ma jeleam de mama focului. Deja ma vedeam toata o hemoragie, fara uter... brrr...nici nu mai vreau sa ma gandesc...
Dimineata, tremurand toata i-am scris un mail la dr din Budapesta care mi-a facut fertilizarea si evindent mi-a raspuns in scurt timp ca nu e atat de grav pe cat imi imaginez eu, ca e nevoie sa nu fac efort, ca e ok chiar sa merg la serviciu.
Acum m-am linistit, totusi ca sa ma asigur saptamana viitoare cand voi avea si rezultatul la urocultura voi merge la medicul meu sa mai cer o parere.
Apropo, nu mai e nimeni cu placenta praevia? Nu ca as dori, Doamne fereste, dar as fi interesata de ceva schimb de pareri.
Va pup,
Raluca
23+
dear_bambie spune:
Buna fetelor!
Stiu ca nu am mai intrat cam de multicel, dar la noi au inceput restrictiile cam de la 6 saptamani, trebuie sa stau cat mai mult intinsa in pat, pe scaun nu am voie decat maxim o ora, plus ca am dureri mari de burta si fara nospa nu pot sa stau si se pare ca nu voi scapa toata sarcina de dureri, mai ales ca eu acum 2 ani am facut si miomectomie. Varsaturile si starile de rau le am cam toata ziua. Am zile, in care, nu ma pot da jos din pat decat sa merg la baie si eventual sa-mi incalzesc mancarea. Am voie sa fac plimbari scurte de 30 min, oricum dupa 15 min sunt obosita moarta, iar dupa ce urc 4 etaje abia mai vorbesc. Ma cam ia cu frisoane cand ma gandesc cum va fi mai tarziu
Noi astazi am fost la eco, bebelusii sunt foarte jucausi, sunt pozitionati unul deasupra celuilalt, ai impresia ca stau in patuturi suprapuse. Unul din ei este 100% baietel, a stat numai cracanat, parca sa vedem ca este baietel, iar celalalt s-ar putea sa fie tot baietel, nu s-a vazut f bine, dar doctorul spune ca pare sa fie tot baietel, desi eu sper sa fie fetita. Cel mai fericit a fost sotul, cand a auzit ca va avea 2 flacai, a primit cel mai frumos cadou chiar de ziua lui
Am facut testul si imi iese baietel si fetita si sper sa se potriveasca pana la urma
Si acum vreau sa felicit proaspetele mamici- nu enumar ca sa nu uit pe cineva
Felicitari dragi mamici si dragi tatici! Sa va traiasca micile comori si sa va aduca numai bucurii!!! Iar bebelusilor le urez bun venit pe lume, sa fie sanatosi si fericiti!
Si acum Felicitari noilor gravidute! Va doresc sarcini usoare, la termen si bebici sanatosi si papaciosi, ca frumosi vor fi cu siguranta!
Gata, ma opresc, k am obosit tastand! Va vom tine la curent!
cu mare drag toate gravidutele , mamicile si mai ales bebelusii frumosi foc!
11+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
raloucoutza spune:
am zis despre babyexpo dar am gresit data 21,22,23 mai. puteti intra si pe site.
Sorry...
rubia spune:
si eu am incercat sa fac programare la Herghelegiu peste tot dar fara nici un rezultat:
-la Medsana in oct cel mai devreme
-la Sanador in sept
-la Euroclinic never ever daca nu sunt pacienta lui si nu nasc acolo (cica noile reguli)
Asa ca nu-mi ramane decat sa incerc de luni la Dr Iosup
Fragutza spune:
Si o chestie dragutza la Iosup. L-am rugat sa-mi arate ude vede ca e fetitza. Si vad ca face zoom pe imagine, pune 2 sagetele si scrie LABII. Nu ma mai opream din ras:)
23+