Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui li_am Raluca, Klu, multam, abia imi incap in piele de mandrie si de fericire cand ma uit la el... Avalon, balante, scorpioni, ce-or fi, numai sanatosi sa fie. Ce-mi doresc, fata, baiat? Orice, numai fusta sa poarte!_ FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!) FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 fix! poze |
si Pisix, orice numai putza sa aiba!
Sa fie ce vreti voi, dar sa fie sanatosi!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
nusy spune:
Avalon: la mine se potriveste,iese fetita!
Pisu: morfologicele obligatorii sunt la 12 sapt.si la 22 sapt. Se mai face cea de 32 sapt. doar daca tii neaparat...La 28 sapt.nu e morfologica.
Nusy 33+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 6 saptamani!!!!
pisix spune:
nusy - merci iubita
Chiar sunt curioasa sa vad daca si la restul fetelor se potriveste, oricum mi-a cam picat fata cand mi-ai zis ca la tine a functionat; semn ca totusi ma asteptam (speram) sa fie fetita ...
pisix spune:
E incredibil !!!
Am sunat sa-mi fac programare la Herghelegiu si la medsana mi-a zis ca se poate in octombrie cel mai repede iar la Sanador in septembrie; si eu credeam ca am sunat devreme pt august
La Diagnosis inca nu raspunde nimeni ...
ayda_m spune:
Neatza burtici!
Bun venit noilor gravidute!!
Pisix, la mine nu se potriveste...imi iese baiat dar la mine este fetita
Nusy
Ayda 31+
hepilica spune:
Da Pisix, pare incredibil. Sigur nici la Diagnisis nu te vor programa mai repede. La fel am patit si eu. Am sunat in martie si aveau locuri libere pt iunie si iulie.
Iti imaginezi, daca Avalon s-a programat de cand i-a iesit testul pozitiv, deci in urma cu vreo 2 luni cred, pentru toate morfofetalele. Asa trebuia sa procedam si noi. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca voi pati asa ceva.
Imi dai un PM cu numarul tau de telefon?
h.
21+
multumesc lui DD
many_bani spune:
Si eu vreau sa o felicit pe Avalon ptr. gemenasi, sa dea DD sa ai o sarcina linistita si la termen.
Cat despre morfofetale, eu eram in 7 sapt. cand ginecoloaga mea a insistat ca ptr. morfofet. de 22 sapt. mai vrea o parere, mai exact a lui POP, si abia am gasit loc cu 2 zile mai tarziu decat perioada indicata de ea.Eu pe atunci ma luptatm cu sangerarile si credeam ca femeia este nebuna sa ma puna sa sun ptr. program. la 22 sapt., nu puteam sa ma gandesc nici la 10 sapt. dar mai departe... Insa DD a tinut cu noi si sper sa tina in continuare.
Lili sa-ti traiasca blondutul, daca acum esti mandra foc ce o sa te faci cand va veni si blonduta?
O zi minunata.
14 +
li_am spune:
neata,
many_Bany, Pisix, multumim, blondi e tare incantat sa primeasca complimente si mami la fel! DA' cu blonduta nu stiu, ca m-am uitat si eu pe ala chinezesc cu varsta mamei la momentul conceptiei si-mi da cu paturica bleu...
In Austria se fac astfel:
1. OSCAR (one stop clinic for assessment of risk) - s11+0 pana la s13+6;
2. Double test - s14+0 pana la s18+6;
3. Organscreening - s20+0 pana la s23+6
4. Wellbeing US - oricand dupa s24
Cele invazive:
1. Corionzottenbiopsie - de la s11+0 (scuze, nu stiu cum e pe romaneste);
2. Amniocenteza - de la s16+0
Of, ma duc la soacra-mea, dati-mi un pistol! sau mai bine o mitraliera...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +
poze
Moniland spune:
Li_am si mie imi place blondutul tau. Oare pentru ca e blondut sau pentru ca e frumos?
Eu am visat intotdeauna la doua fetite blonde cu ochi albastri si gropite in obrajori. Prima parte, cea cu doua fetite, e ok pana acum. O sa vad mai tarziu daca si restul va fi cum imi doresc, nu de alta dar taticul lor e saten cu ochi albastri si gropite, deci ar avea la cine sa semene. De sanatoase nici nu se pune problema, ca e primul lucru si cel mai important pe care mi-l doresc si se subintelege.
Dar imi imaginez momentul cand vor veni pe lume si o sa ma uit la ele si probabil o sa ma intreb: ele cine sunt? Sau o sa vad doua mogaldete blonde si cu gropite. Of, si nu mai am mult....
Referitor la site-ul cu ghicitul sexului nu am BPM-ul decat la un bebelus in sapt 12 si imi arata ca ar fi baiat. Asa ca... pana nu vad, nu cred . De fapt m-am prins cum e, bebelusul la 12 sapt si 1 zi avea BPM 150. Iar pe site imi arata ca la acea varsta trebuie sa fie 163,46. Se zice ca fetitelor le bate inimioara mai repede si din cauza asta mi-a dat site-ul boy.
29+Laura Ioana Irina Maria