Gravidute prin FIV (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hepilica – nu inca n-am fost pt ca mi s-a stricat masina si fara …mi-e lene
Nu am mai ajuns la diverta insa uite se poate comanda aici : http://www.medicart.ro/aparitii.php e 70 lei
Merci pt carti, mi-am notat … le caut …
Eu prefer sa nu stiu sexul bebelusului decat cand e sigur, ca sa nu-mi fac sperante false
Merci de sfat deci maine sun sa ma programez pt morfologice, poate cea de 22 de sapt o prind si eu la Pop

Mergi la inceput

Avalon – doamne ce povestiri dragute,si …sunt ale noastre !!!
Fii antenna ca maine faci cinste aici de Happy 12 weeks !
Ralucapaun – nu trebuie sa stai in pat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

li_am, ce baietel frumos si blondutz ai !!!

avalon,sarcina usoara si lipsita de griji !!!

In ceea ce privesc ecografiile ...eu in primele 12s am mers saptamanal la cate una...la morfo de 12s m-am programat din decembrie la Iosup...iar pentru morfo de 20s m-am programat tot din decembrie pentru data de 3 aprilie la Pop, care m-a chemat si la morfo de 32s tot la el...cine stie ce disperare i-am inspirat de i-a zis secretarei sa ma includa in program

Klu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Da, cu programarea la echo e de vis. Mie mi-era teama si sa zic ca sunt gravi, d-apoi sa ma mai gandesc si la programari. Si intr-adevar, cand mi-a revenit sangele in obrajori si am vrut sa gasesc un loc liber la vreun mogul mi s-a ras in nas.

pai nici no nu am anuntat inca familiei... abia sambata dupa ecografia morfologica vrem sa facem anuntul... numai mama stie... cu ecografiile am avut experienta sarcinii trecute si de aceea am stiut ca trebuie sa fac programarile din timp, mai ales la Herghelegiu... mai neplacut a fost cand ma sunau dupa luni bune de cand pierdusem sarcina si cereau confirmarea programarii pt trim 3

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui li_am

Avalon, uite inca o coincidenta, marti facem morfofetala amandoua, doamne ajuta sa fie totul ok! Cat despre eco, eu doar una la 5 sapt si una pe la 10 am facut, incerc sa ma tin departe de ecograf, ca data trecuta cred ca faceam la 3 zile unul... Si de fiecare data aveam inima cat un purice... Acum o am cat un tantar... Ce frumos o fi cu gemenasi, poate chiar o sa ai o fetita si un baietel, sau poate doua fetite!!! Pe www.ivf.ca ai ca dpn 5 noiembrie, daca nu vor fi balante ca tine (sau ca sotul meu!), vor fi scorpioni ca mine si ca baiatul meu...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 fix!

poze

Eu cred ca vor fi balante, nu stiu de ce... intre 23 octombrie si 5 decembrie nu sunt decat 2 saptamani... si nici nu ar fi prematuri ca as avea 35 saptamani... Doamne, nu-mi vine sa cred ca io gandesc atat de departe!
Bafta la morfofetala, sa afli ca e sanatos/sanatoasa si ca e ? fetita? ce-ti doresti tu!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Pisix, pt ca e praevia?

Mi s-a recomandat sa nu fac efort, sa nu ridic greutati, sa ma menajez.

Sau ma intrebi din alt motiv?

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Avalon-perioada(aia) petrecuta la aspirante-nu o s-o uit niciodata! Le urmaresc si acum pe fete,din umbra,ce-i drept-pentru ca de scris..nu-mi gasesc cuvintele..Nu stiu ce sa mai spun acum..ca m-am vazut cu sacii in caruta
Iti tin pumnii sa primesti (macar) un copil blond cu ochi albastri!! Sarcina usoara!! Te urmaresc!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

A fost o vreme cand ma gandeam ca eu nu voi fi niciodata cu sacii in caruta... cu bebei in burtica... traiesc o minune si cred ca si fetele care au mai ramas acolo o vor trai la randul lor, asa sper... Multumesc ca nu m-ai uitat

Avalon 11+

Mergi la inceput

KLU, Hepilica, Raluca- sarcini usoare va doresc si voua!

Pisix, sa stii ca Iosup spune sexul bebeilor cel mai devreme, e super-tare la chestia asta! A mai dat gres doar cand a fost ecografia foarte devreme, la 11 sapt... dar la aproape 13 sau la 14 saptamani daca faci eco la el, e sigur ca asa va ramane! Eu am avut un feeling de mai mult timp, dinainte sa imi spuna doctorii, chiar si evaziv... sa vedem daca se confirma.

Aaaa pentru fetele care vor sa incerce acest site care prezice sexul bebelusului dupa varsta sarcinii si bataile inimioarei (bpm): http://www.babybpm.com/

sunt curioasa daca se verifica la fetele care stiu deja!

Avalon 11+

Mergi la inceput

Ah Avalon …dupa doua eco diferite si dupa ala cu varsta mamei in momentul conceptiei toate imi dau ca voi avea un baietel. Si sincer si eu cred ca voi avea un baietel …
Oricum, la Iosup ma duc sper sa mai prind loc peste 3 saptamani; apoi sa-mi gasesc la Herghe la urmatoarea si la ultima la Pop
Da raluca am o carticica despre sarcina si scria ca la praevia tre sa stai in pat; bine ca nu e cazul la tine

Fetelor sa recapitulam putin ca m-am zapacit si maine vreau sa-mi fac programarile; morfologicele se fac asa:
- in sapt 12
- in sapt 22
- in sapt 28
- in sapt 32
Corect ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Raluca, Klu, multam, abia imi incap in piele de mandrie si de fericire cand ma uit la el...

Avalon, balante, scorpioni, ce-or fi, numai sanatosi sa fie. Ce-mi doresc, fata, baiat? Orice, numai fusta sa poarte!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 fix!

poze

Mergi la inceput