Gravidute prin FIV (39)
Raspunsuri - Pagina 11
hepilica spune:
eumada, ma bucur pentru pritena ta. felicitari! sa aiba o sarcina usoara.
h.
21+
multumesc lui DD
Avalon spune:
Fetelor, elanada, Nusy, Li_am, Missy, Pishko, si toate celelalte, va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa si va doresc sarcini usoare in continuare!
Andicu, crede-ma ca abia asteptam sa spun vorbele tale care mi-au ramas intiparite in minte: a venit si vremea mea! Pup fata sufletista, mama de baiat nazdravan!
Moniland, iata ca te-am prins la odisee, felicitari pentru fetitele cu fundite! cred ca o sa-mi foloseasca experienta ta ca viitoare mamica de gemenasi! am uitat sa-ti spun pentru listuta ca eu am facut fiv la clinica Kaali Budapesta-cu dr. Kovacs, care a avut mana buna si la ANDRADA, si la Raluca, si la Tuculucu... 3 perechi de gemeni din 4 fete...
are mana buna, nu-i asa Raluca? Felicitari si tie si sarcina usoara!
Zozela, multumesc mult, nici nu stiam ca ma mai tii tu minte... ca eu te stiu de pe vremea cand faceam chefuri la aspirante cu Olteanca in frunte... sa-ti traiasca copilasul cu parul balai si ochi albastri, tare imi doresc si eu ca unul din bebelusii mei sa-mi semene asa cum iti seamana al tau!
Hepilica, eu mi-am facut programarile la morfofetale la "cei trei grei"- Iosup, Pop si Herghelegiu inca din ziua testului pozitiv! Deci am programari la toate morfofetalele pana in octombrie inclusiv. Un om informat face cat doi... hihi!
Fetelor, eu maine implinesc 12 saptamani de sarcina, sunt in fine intr-o stare mult mai calma decat pana acum... am facut pana acum
11 eco de sarcina, azi i-am vazut pe bebelusi iar! Sunt intr-o stare euforica si cu un zambet tampit pe fata si nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie... vreau sa va spun ca au personalitati diferite deja, unul a fost mai mare cu o zi, dar ulterior cel mic a recuperat diferenta si acum amandoi sunt in avans cu o zi fata de varsta sarcinii... dar le-a ramas numele "cel mic" si "cel mare"... ei bine, cel mare este mai linistit la eco, se misca si el, dar nu ca cel mic... cel mic este extrem de imprevizibil, ca mami a lui... la eco de saptamana trecuta statea in cap si intr-o clipita a facut o tumba, nu mi-a venit sa cred ochilor... si unul din doctori a zis acum o saptamana ca cel mare pare a fi fetita dar nu s-a pronuntat (aveam 11 sapt fix)... ei bine azi, la eco dr. a zis ca cel mic pare sa aiba putzica, dar nu s-a pronuntat nici el foarte sigur... Vom afla marti la dr.IOSUP la eco pt translucenta nucala!
Va pup si inca o data, ma bucur enorm ca pot impartasi cu voi fericirea mea!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
Fragutza spune:
Da, cu programarea la echo e de vis. Mie mi-era teama si sa zic ca sunt gravi, d-apoi sa ma mai gandesc si la programari. Si intr-adevar, cand mi-a revenit sangele in obrajori si am vrut sa gasesc un loc liber la vreun mogul mi s-a ras in nas.
Si ca tot veni vorba de echo, azi am facut a 2-a morfo de trim II la Iosup. Foarte dragut, calm, mi-a explicat ce si cum e cu copilasul. Tremuram toata evident, pana am auzit fraza magica: Sarcina unica, in evolutie! Apoi m-am linistit si m-am uitat la matza mea cum dadea din manutze..e draguta foc.
Totul e ok, doar placenta e praevia totala si dupa cum zicea, fara sanse de a se ridica. Asta e, va trebui sa ma menajez foarte mult.
Rezultatul la analize abia luni il am, partea buna e ca ma simt bine, nu am nici cea mai mica durere.
Si cam atat!
23+
Fragutza spune:
Da, are mana buna, ii sunt recunoscatoare pe vecie! Deja imi fac planuri pt vara viitoare sa mergem toti 3 sa-l vizitam.
Felicitari inca o data
23+
hepilica spune:
Avalon, esti super tare cu programarile pt eco la cei trei grei. Te felicit. De acum nu-ti vei mai face griji. Uff, prin cate am trecut eu pana am obtinut o programare la Herghe.
Sarcina usoara in continuare. Abia astept sa ne spui ce bebei ai in burtica.
Raluca, ce bine ca te simti ok si ca nu mai ai probleme. Si cel mai important este ca fetita e bine. Si eu abia astept sa vina saptamana viitoare sa-mi vad fetita. Imi este atat de dor de ea...si chiar ii voi spune medicului meu ca vreau de acum macar o eco pe luna. Mi se pare atat de lunga perioada dintre eco..
pentru toate fetele.
h.
21+
multumesc lui DD
zozela spune:
Avalon-perioada(aia) petrecuta la aspirante-nu o s-o uit niciodata! Le urmaresc si acum pe fete,din umbra,ce-i drept-pentru ca de scris..nu-mi gasesc cuvintele..Nu stiu ce sa mai spun acum..ca m-am vazut cu sacii in caruta
Iti tin pumnii sa primesti (macar) un copil blond cu ochi albastri!! Sarcina usoara!! Te urmaresc!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Fragutza spune:
Eu sunt baba nebuna cu echografiile astea..daca fac un calcul ar fi fost mai ieftin sa-mi cumpar un aparat. Nu mai tin minte cate am facut, cel putin pana pe la 14-15 saptamani...si imi era jena sa merg la acelasi medic, ma duceam la 3..
23+
li_am spune:
Avalon, uite inca o coincidenta, marti facem morfofetala amandoua, doamne ajuta sa fie totul ok! Cat despre eco, eu doar una la 5 sapt si una pe la 10 am facut, incerc sa ma tin departe de ecograf, ca data trecuta cred ca faceam la 3 zile unul... Si de fiecare data aveam inima cat un purice... Acum o am cat un tantar... Ce frumos o fi cu gemenasi, poate chiar o sa ai o fetita si un baietel, sau poate doua fetite!!! Pe www.ivf.ca ai ca dpn 5 noiembrie, daca nu vor fi balante ca tine (sau ca sotul meu!), vor fi scorpioni ca mine si ca baiatul meu...
Raluca, ma bucur pt printesa ta, o sa faci cezariana presupun cu ppraevia, so what, ai scapat de epiziotomie (sau cum o cheama)... Chiar, o fi vreo discutie nastere naturala vs cezariana pe forum... eu sunt 100% pro cezariana.
Am pus si eu cateva poze cu piticul meu, sa ma laud, ca nu exista altul mai destept si mai frumos ca el... Si mai nou zice si "guguciucu"!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 fix!
poze
Fragutza spune:
Li-am, in frustrarile mele de femeie infertila ma gandeam ca macar de-o nastere naturala sa am parte...Intre timp m-am calmat, nu-mi pasa cum vine pe lume fetitza mea, sanatoasa sa fie. Si cu operatiile, am cateva la activ si reactionez bine si la anestezie, ma refac foarte usor.
23+