Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada ce frumoasa e Emily. Pozawww.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">asta e super.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mada,ai o fetita superba cu niste ochi
ma duc sa vad un film pe care l-am programat de muuuuult,acum poate reusesc.
seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Va multumesc pt aprecieri privind pozele, alina, musso, nma, timi, mychy, cafera Sper ca nu am uitat pe cineva...Asa e, repede a trecut timpul.
Vad ca nu mai merge site-ul, nu stiu de ce, vad ca da eroare...de incercat mai tarziu... ca mai vroiam sa mai pun poze...
Alina, ma bucur ca bb e bine
Madabout, f frumoase pozele!
Anto, sanatate multa!
Timi, surorile se inteleg, asa si Andreea ii mai "trozneste" (sau incearca) una sora-sii, dar in joaca, ea nu stie, zice ca se joaca, si din "mai-mai" da in altceva. Cu alaptatul nu a fost problema.
Acum ca a mai crescut si cea mica, e mai mare interactiunea dintre ele, rad, chiraie amandoua...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Avem poze noi aici.

Pupici, somn usor,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Michidutza, iti tin pumnii pentru maine; sper sa scapi repede, fara complicatii si sa re refaci usormada, ma bucur sa te recitesc; a crescut mult Emily, parca e alt copil (frumoasa foc a fost mereu)Monicabo, pozele voastre nu reusesc sa le vad, cica-i o eroare fatala, tare-mi place exprimarea astaanto, sanatate tuturor si drum bun in Romania; m-am uitat si pe pozele voastre si nu stiu de ce dar m-au impresionat in mod deosebit (probabil pt. ca mi-am spus "uite ce copii mari" apoi am realizat ca si ai mei sunt la fel); ai "doua flori" de care n-ai cum sa nu fii mandraAlina.a, ma bucur mult ca esti bine; sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine si la bebisor si desi scriu mai rar, intru mereu sa vad cum esti; sanatate maximaMusso, mai, ma tin de mult sa-ti spun ca eu n-am mai vazut ochi asa frumosi ca ai lui Mihnea; aveti un copil tare reusit.Eu m-am operat acum doua saptamani de un chist ovarian; slava Domnului ca sunt bine si m-am refacut aprope complet; Ines vorbeste foarte bine, stie o gramada de cuvinte, imita tot, ne intreaba ce e aia, ce e ailalta, de ce facem asa, de ce nu facem invers. Suntem ametiti de cap; aseara ii ziceamsotului ca ma cam dor rinichii si ea repede, "care Michi mami?"; zic "nu Michi, rinichii" iar ea, tinand-o pe a ei " se fase Michi? bine? acasa?"Asa m-a amuzat c-am si uitat de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna, fetele!

Ma bucur ca va gasesc vioaie.

Michishoaro, iti tin pumnii stranssssssss, sa treci cu bine si sa-ti dea dumnezeu sanatate, sa poti sa-ti expozezi cele mai frumoase picioare.

Alina.a, parca te simt multttttttt mai optimista. Ma bucur mult ca ai elucidat problema. Bulinelor, tineti-va ca Alina va poarta toata vara.

Mada, ce fetita mare si frumoasa ai, are niste ochi de te pierzi in ei.

Anto, m-am delectat cu pozele voastre, tare mult mi-au placut. Poza in care sunteti voi trei pe marginea lacului imi place tare mult, parca e din poveste.

Valen, ma bucur mult ca esti bine, iar fetele tale sunt minunate.

Musso, adevar graiesc fetele cu ochii lui Mihnea. In tinuta cu care a mers la botez e frumossss si pare si mai mare. Tu ce tinuta ai avut? La ce ter-ai oprit pana la urma?

M-a luat si pe mine raceala si toata noaptea am suflat nasul, deja il am gogosar.
Ieri a fost pentru prima data dupa mult timp cand ne-am dus intr-o vizita de familie fara nici un copil. Alexia era intr-o excursie neprogramata, dar care i-a placut mult de tot, iar Ilinca a ramas acasa cu mama. Cand am plecat de acasa spre locul cu pricina, eu ziceam ca nu sunt in apele mele, ca imi lipseste ceva, iar sotul zicea ca ma duce undeva departe sa fim numai noi doi. De, diferenta de opinii.

Nico, cum stai cu lucrarile? Ce fac copiii tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cafera cu lucrul la proiect stau rau pt ca am lucrat la lista cu date de nastere de pe prima pag . Asi face orice numai sa nu lucrez .
Alina ma bucur ca ai primit vesti bune.
Am vazut poze multe si frumoase .
pt lista cu date de nastere sa ma mai trageti de manecuta ca sigur am uitat multe persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

poftiti cu incredere,e mai slaba si cu lapte,ca pentru burtici.
anto frumosilor,m-am topit dupa voi.victor cred ca e plin de energie si o atrage pe sonia ca un magnet,sunt tare dragalasi amandoi.ce faine parcuri aveti si orhideele alea m-au terminat.oanamada te invidiez putin...
mada m-am uitat pe o groaza de poze cu voi,absolut superbe,emily e o domnisoara ffff finutza si delicata cu niste ochi,dar cu asa parinti frumosi nu ma mir.
muso un adevarat cavaler ai tu acolo!
cafera muuulta sanatate!
michy tin pumnii stransi!
valen esti tare dragutza.era mare chistul de a trebuit sa-l scoti?lasa bine ca s-a rezolvat.eu parca sunt mai bine spotingul meu da semne de disparitie ,burtica in schimb ma mai doare...vorba caferei poate ceva buline arat si io vara asta

elisa ma scoate din minti cu mancatul,mananca atat de prost.in schimb vorbeste de ne face capul calendar,deja "toarna " tot.ieri a varsat al meu o sticla de suc si vine repede la mine "mami tati a vasat sucu'",asa fff grava.stie muulte cantecele pe care le cantam impreuna,adica zice ea ultimul sau ultimele cuvinte de la fiecare vers.si cand ma gaseste in pat vine si-l pupa pe bebe asa grava"ciau bebe pusi eisa" si zdranc ventuza.

hai toata lumea la raport: ce mai fac strumfii vostri?presimt ca sunteti tare modeste

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!

intru si eu sa fac prezenta si apoi merg cu Mara la plimbare
astazi aniversam si noi 7 ani impreuna (cu acte, ca fara acte avem 12) asa ca vreau sa fac o tarta cu fructe

ieri m-am plimbat, am fost cu copiii langa Fagaras, la ziua verisoarei lor Vanessa, caldura mare chiar daca eram la poalele muntilor

Micky iti tin pumnii pentru operatia de astazi si refacere usoara
Anto, Mada, Georgi, am admirat poze de strumfi, foarte mari si expresivi
Monica, n-am reusit sa vad pozele voastre
Luna sa va treaca "deranjamentele"
Alina, stai cumintica, mai e putin si te bucuri si tu de plimbari , "tucii" va asteapta
Valen, simpatica foc Ines
Nico spor la treaba

sper ca n-am uitat pe nimeni, sa ma trageti de maneca

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, eu va pup pe toate dulce. Sunt pe aici si va citesc, ma gandesc la fiecare. Nu prea mai am timp de scris, nici de casa, de...nimic. Dar sunt cu voi, macar cu gandul.

Am vazut copii frumosi. Multi. Doamne ce au mai crescut cu totii!

am stat cu inima mica pentru fiecare bolnavior, pentru burtica alinei (ma bucur ca esti mai bine, ca ai doctor bun care stie sa te linisteasca). Tin pumnii lui Michy.

Gata, fug, Victor deja s-a incaltat.

Mergi la inceput