Strumfi de iul-aug 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 19
musso17 spune:
neatza
multumesc fetele,cred ca v-am mai spus,dar na trebuie sa ma repet,ochii sunt de la ta-su.
anto,ai niste copii superbi,iar peisajele fac perfecte pozele.
cafera,m-am imbracat cu o salopeta din voal negru,fara bretele de a trebuit sa am grija toata noaptea sa nu raman in sutien.
zi buna.
madabout2003 spune:
Multumesc pentru laude!
La capitolul ce fac strumfi:
Emily se urca singura pe scaunele de bar (care au cam 1.30m), se incalta si merge "gratioasa" cu pantofii mei...fara toc pt ca cei cu toc sunt ascunsi, se gateste: isi pune singura ceas, margele, geanta, palarie... urca si coboara singura scarile, mananca singura (chiar daca trebuie sa spal pe jos de fiecare data dupa aceasta activitate!), cum mai spuneam citeste toata ziua: carticele, reviste, facturi, etc; adora sa merga in magazine, ma imita, atinge materialele, se uita la pret
! E o partenera de nadejde pt shopping...o simt deja!
Mychy si eu iti tin pumni pentru interventie!
Valen bine ca ai scapat de chist si te-ai refacut usor!
Luna sper sa scapati repede de probleme toti 4!
Cafera sper sa iti treaca raceala repede!
VA pup si plec la sala sa ma pregatesc de "operatiune bikini"!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
oanamada spune:
Hello
Pana plec sa fac niste acte am zis sa va scriu repede ceva ca sa nu credeti ca am disparut complet!
Mychy..bafta...iti tin pumnii!
Georgi, frumusetea aia "fitzoasa" de fiu al tau se da la tipe mai mari imbracate in rochii mulate...de acum?????
Este super tare!!!!!!
Madabout nu ne-am cunoscut pana acum...m-am uitat la pozele fetitei tale...este absolut superba...parca este o papusa de portelan - delicata si fina.
Anto...am fost chiaunita rau in ultimele zile....dar o sa ajung la Bru probabil pe 28 iunie...asa ne gandeam, sa vizionez..pana atunci iti mai scriu sa te mai intreb una alta....ai grija de tine si sa scapati de toate necazurile pana ajung eu acolo...ca vreau sa ma duci si pe mine in parcul ala frumos in care ati fost...dar vreau numai daca aduci cu tine si cele doua minuni frumoase din poze!
Valen, Monicabo n-am vazut pozele voastre dar ma uit imediat ce ma intorc acasa....
Pup si restul de fete pe care nu le-am pomenit...si revin cat pot de repede!
Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
X-ray spune:
uitasem luna multa sanatate tuturor!
so elisa:este la etapa "shingua" adica totul vrea sa faca singura ne dispeeeeraaaa!mancatul singura al ciorbei sau supei e un adevarat "macel" pt haine, covor,parchet si mai ales nervii mei hormonati de sarcina
.la haine inca nu face figuri dar ii trebuie "paiie"-palarie neaparat la iesire din casa,si cand ma machez eu e o adevarata batalie pe farduri
.se da cu ruj cu pudra e "indianul talpa iute" dupa
.ma dispera ca nu suporta sa-i prind parul cu nimic deci parul lung ramane pe mai tarziu(al meu inca ma bate la cap sa-i mai bagam o masin de tuns prin cap
si cand ma gandesc la comoditate parca as zice da
).au inceput intrebarile"mami unde e bebe" in burta ii zic...,sta se uita la burta si incepe "unde in buta..." cu o mutrita asa fff serioasa si curioasa...pai acum creste bla bla bla...o lasa balta dar cum ma prinde cum ma intreaba de "bb atata de mic" si lipeste degetul mare de aratator...laptele seara il bea numai cu mine il trimite pe tac-su afara"tati piaca tu,eisa cu mami"
.si atunci povestim,cantam impreuna imi da pusi,imi face daga-daga ,ce mai e momentul nostru.
adora cartile se uita pe toate de la programul tv la povesti,reviste de femei,reviste foto,tot ce prinde.in schimb daca o bag in apa nu pot sa o mai scot e absolut inebunita dupa apa,se balaceste cu mana si intr-un pahar
.si uitam muzica,ce mai danseaza orice muzica sa fie
....si as tine-o asa toata ziua...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
CarlaV spune:
Salutare! Aseara la 21 ne-am intors de la mare, am stat 8 zile, mult mai mult decat planificasem, va pup pe toate care ati intrebat de noi, suntem bine. Am facut plaja, numai 2 zile am avut reci si am profitat sa ne rezolvam o parte din treburi in zona, in rest am lenevit si ne-am bucurat de apa, nisip si soare, a fost minunat.
Cafera, a fost bun presentimentul tau ca am fugit la mare, cu mess-ul nu stiu ce a fost, ca n-am avut acolo net si n-am intrat de nicaieri.
Aylin, felicitari. Te-ai suparat pe noi?
Mada, bine ai revenit, imi era dor de voi.
Monicabo,
, m-am gandit la Ana-Maria in 13 si o pup si eu dulce cu intarziere.
Arhdy, n-am nascut, am doar 35 saptamani, mai sper la inca 3, trebuie sa-mi schimb si semnatura.
Vio, 
Oanamada, n-am uitat, iti scriu ![]()
Brazuca, gata pregatirile?
Alina.a, imi pare rau ca stai cu emotii si dureri, asa am stat si eu acum pana in trimestrul 2, dar la mine era problema cu placenta anterioara si foarte jos inserata. Lasa ca nu trebuie sa stai asa pana in decembrie, ar trebui sa te stabilizezi repede.
Carla,
s.34
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
carla bine ai revenit!sa va fie de bine!si placenta mea e anterioara si marginala dar la elisa a fost previa centrala,acum mi se pare parfum
.vor mai fi zile grele si la mine ,de migrat va migra dar fiind anterioara va trebui sa treaca peste cicatricea uterina de la cezariana,deastea...bine ca bb e bine..abia astept sa o cunoastem pe larisa
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
CarlaV spune:
Da, asta cu cicatricea e o problema mai mare decat am avut eu. Ai dreptate, cel mai important este ca bebe se dezvolta normal.
Si eu astept sa o cunosc pe Larisa insa nu mai devreme de 3 saptamani, pentru ca vreau sa aiba macar 38 si, in plus, am foarte multe de rezolvat intr-un timp scurt si nu cred ca le voi mai face atat de eficient cu ea scoasa din burta
. Tin minte ca si la Saby ziceam ca eu n-am timp sa nasc, noroc ca a fost finutza si a respectat dpn-ul, vineri noaptea, deci de luni am avut timp de treburi iar.
Carla,
s.34
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
claucia spune:
Buna ziua si de la noi,
Carla, ce aproape esti! Bravo ca ai depasit toate supararile pe cand toate erau pe capul tau...si felicitari pentru masinuta ca nu ti-am spus. Am admirat-o. Sa va fie de bine si la mare. 
Alina ce bine ca ai asa un dr bun care a stat si a analizat toate cele sa vada ce se intampla pe langa bebita, ca pare-se ca Maria Sa bebe e bine merci, numai environmentul il mai supara cand si cand :-)
te astept cu poze cu buline. Ce dulce este Eli seara la nani, asa e si Alessia, si ea numai cu mami se duce la nani, se pune cu capsorul pe pernuta ei, cu funduletul in sus si Bobo (ursuletul ei fara de care nu poate trai!) in brate si zice: Ga-taaaaa adica sa inchid lumina, si eu ma intind langa ea si in 5 min adoarme dupa ce ma pupa si zice duios ma-miiii (sau mai nou Ma-mu
cand vrea sa zica probabil mai cu alint
)
Noi am fost ieri la Mogosoaia, foarte frumoasa gradina, foarte curat si civilizat, poti sta pe iarba si poti sa mananci, copii multi se joaca etc, nu se fac gratare si nici nu arunca lumea mizerie. Unii aveau scaune pliante si citeau, altii faceau plaja, foarte placut. Si seara in parcul Bordei unde erau enorm de multi copii, a socializat fata mea si s-a dat pe tobogan si in toate leaganele pana pe la 9 si ceva ![]()
Am fost si la eco, bebita mea cu titlul de Printesa II este foarte bine, desi am cordonul ombilical cu 2 vase, nu inseamna nimic pt ca bebe e bine, este ca greutate cu 2 saptamani inainte (!!) si ca dezvoltare generala cu 6 zile inainte, exact ca sorsa. Numai ca ea a luat avant, de la o zi avans acum are 6.
si era tare cumintica, a promis ca sta cuminte pana pe la inceputul lui septembrie.
Si eu am placenta anterioara si cam joasa, vine chiar pe cicatricea veche de la cezariana, poate se mai ridica, poate nu, nu stiu, insa din cate am inteles nici asta nu e foarte rau, dr meu a vazut asta pe ecografiile trecute si a subliniat cu pixul dar nu e tragic. E vorba de mana lui care face operatia si in care am mare incredere, ideea este ca intai va inalni placenta si dupa aceea bebe, insa placenta anterioara este o insertie absolut normala a placentei si destul de des intalnita.
Va pup si va citesc in continuare chiar daca nu prea am timp sa scriu. De la birou ce mai merge ca acasa cand sunt, sunt direct pe picior de plecare in "pac" la "uta"
Clau
22+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
violetan spune:
Neatza!
Pe scurt, ca am f multa treaba, am vazut toate pozele (n-am putut la monica) si toti strumfii si parintzii sunt superbi (logic!) si mari 

.
Dar vreti sa auziti ultima traznaie a lui laur? Vreti, sunt convinsa: a incuiat-o pe bona pe afara. Adica a rasucit un rahat la usa si a inchis-o. A stat saraca bona bazaind (impreuna cu vecina) sa-l convinga 2 ore (!!!) pe laur sa rasuceasca aia invers si n-au reusit. Rezolvarea? A plecat vali de la birou si a spart geamul la baie (la parter) si asa a intrat. Bine ca au reusit macar sa-l tina la parter (cu scarile alea innebunesc cand ma gandesc ce-ar fi putut face) si ca n-a facut cine ce prostie. Am crezut ca innebunesc orele alea asteptand deznodamantul. Tare, ha??? 

Mada si anto, tare ma bucur cand "va vad" si aud vesti de la voi
Valen, bine ca ai scapat.
Ce dulce povestire, am crapat de ras!! (ma refer la aia mica, nu la chist
)
Carla, alina.a, 
va tin pumnii!
Mychy, bafta multa, o sa fie super usor! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Vio, ce patanie. Bine ca s-a terminat cu bine.
Eu sunt terminata de racita ce sunt. Abia tin ochii deschisi.![]()
Carla, sa va fie de bine plimbarea.
Clau, ce fetita ascultatoare ai in burtica. Mai pui pozici cu voi?
Vroiam sa intreb daca a fost cineva la noaptea muzeelor. Anul viitor sunt acolo.
Michi, ai ajuns acasa?

Greierash! Unde esti?