Strumfi de iul-aug 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Claucia,
, multumesc mult, stai ca nu merit nici o lauda, astept sa trec si peste "necazul" cu cezariana, cu care inca nu m-am impacat. Pup si eu Printesa II, ma bucur ca se dezvolta atat de bine. Tu cum te simti?
Vio, mamaaa, ce patanie, cred ca innebuneam.
Am pus poze cu Saby la mare aici:
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=collection&id=23
si altele cu burtica, una de acasa mai veche si restul de la mare, incepand de aici:
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1689
Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madabout2003 spune:
Eu am vrut sa merg la noptea muzeelor dar m'am razgandit ca stai la cozi de vreo ora ca sa intri....
Claucia, Carla, ma bucur ca sunteti bine si surioarele de strumfi la fel!
Oana merci pentru complementele pt "papusa de portelan" dar e numai o imagine...realitatea e mult mai furtunoasa!![]()
Am o intrebare pentru mamicile de fetite: fetele voastre sunt super dragastoase mai ales cu tata? Ca a mea e in plin sindrom de Oedip....nimeni nu e mai frumos/iubit/pupat/alintat/adorat ca tata!!
Promit ca urmatorul o sa fie un baiat care o sa ma iubeasca numai pe mine!!!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
CarlaV spune:
Off-topic: stiti vreun doctor bun in Bucuresti care sa faca acupunctura? Sau telefonul actual de la centrul acela din Visarion?
Carla,
s.35
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Carlo, tata,
aia e burta de "mai am putin si nasc"????? [mutraaiadebeleshteochii] Si cate kile(nu) te-ai ingrasat??? Ce picioare superbe ai! Ptiu ptiu ptiu sa nu te deochi! Saby e superba si cu riscul de-a ma repeta
pare asa....mare!!?? Pai se mai uita ea la nazbatia asta imatura a mea?? ![]()
![]()
hai
ce ma seci! ![]()
![]()
Mychy?
Oano, tu ce urmaresti? Sa ma chemi (pe cheltuiala ta) la o cafea in brux?? Aicea-ti pute, ha?? ![]()
![]()
Hai, mah, ca te scot la mall ca o doamna
si imi iau si hainele de "dumineka" pt tine
numa' hai odata!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Vio,
,
, ca stie toata lumea ca ne iubim, nu? ![]()
Pai hai sa-ti zic, kile nu stiu cate sunt in plus, erau 5,5 inainte sa plecam, dar am mancat ca porcu' si acolo si nu m-am cantarit la intoarcere. Facea sotul misto de mine, ca-mi zice doctorita la urmatoarea ecografie: "am 2 vesti, una buna si una proasta: Larisa si-a scos cordonul, dar facem cezariana ca a ajuns la 4 kg"
.
Eu ma simt excelent la mare, in mediul meu, vad ca si Saby la fel, dar avem o pofta de mancare de radem tot.
Cu Saby si Laur, hmmm, eu ti-am zis sa tii aproape ca fata are si alti pretendenti ![]()
, dar poate nu o mai vrea Laurash, stii cum e, nu-i destul sa te placa soacra. Hai ca poate ne primiti pe la voi si vedem daca se mai plac copiii.
De acupunctura nu stii nimic? Sau Michy era cu asta?
Carla,
s.35
violetan spune:
Carla, nu stiu de-astea cu acupunctura...:( sorry!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
oanamada,ce l-ai bunghit!!!!facuse o pasiune pentru fata aia,dee era bruneta si are o slabiciune pentru brunete.
monicabo spune:
Carla, bine ati revenit!
Unde ati fost, in Mamaia? Am recunoscut in poze. Unde v-ati cazat? Facilitati ceva? (contracost evident
)
Vio, mama, ce patanie...de asta mi-e si mie frica, sa nu ma incuie Andreea pe afara cand ma duc sa arunc gunoiul, inca nu ajunge la incuiatoare, dar nu se stie niciodata cand va veni momentul... Asa ca ma duc sa arunc gunoiul cu cheile de la casa in buzunar![]()
Claucia, felicitari pt eco 
cafera sanatate multa
Oanamada, cand mai scrii pe blog? Ard de nerabdare sa mai citesc intamplari si capitole noi![]()
Mychy, cum a fost operatia? Esti ok?
Fetele, momentan nu mai merge site-ul copiilor, nu stiu ce s-a intamplat cu baza de date
... Cand o sa mearga, o sa mai dau o data linkurile si in plus voi mai adauga poze!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cafera spune:
Buna fetele!
Sunt ratutita rau. Nici nu stiu pe ce lume sunt. Sunt asa de racita ca am dormit dupa amiaza si m-am trezit acum cate va ore. M-am inbaiat ca parca storsese cineva apa din mine si acum tremur toata in doua halate si cu trei paturi pe picioare, dar nici chef sa mai stau in pat nu mai am. Sa va ocoloasca viroza asta ca e groaznica.
Carla, am vazut pozele, sunt super. Sabi, mare si frumoasa, tu, mica si la fel de frumoasa. Spun mica, pentru ca imi dai impresia ca esti in luna a 5-6
Felicitari!
Monica,
Mada, fetele mele ma iubesc la nebunie pe mine. Si la papa si, la baita, si la caca ...peste tot. Mai au si momente dedicate exclusiv tatalui, dar eu sunt cea vizata.
Alina, pupici
Ghinetz, cum fu plimbarea?