Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fete frumoase!

Monica, ai doua minuni; sa-ti traiasca!

Andicu, multumesc de o mie de ori

Ilincai a inceput ieri sa-i curga nasul f rau, a plans toata noaptea si azi suntem amandoua obosite si maraite.

Noi nu am mai plecat la mare, pentru ca azi au venit biscuitii de gradina. Asa ca am amanat plecarea pe alta data.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Fetelor, spun si urarea de nopate buna ? Ce ziceti? Azi intrati, ori ba?

Mergi la inceput

Alina, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cafera eu sunt prin zona dar spuer obosita (dupa o petrecere frumoasa). Am foarte mult de lucru dar in pauze tot mai citesc si ma uit la poze.
Monica ti-am admirat printesele . Asa tare mi-au placut ca mi-am atentionat sotul ca mai vreau o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua la strumfarie,

Am lipsit, dar am hartie de la doctor ca am fost bolnavioara [alacare-sitragenasu].
S-au molipsit si piticii, si sotul, Victor a facut otita sapt trecuta, dar acum suntem mai bine cu totii. Stau cu ochii pe Sonia sa vad ce pregateste si ea, ca e mucioasa si parca-parca ne indreptam spre o complicatie, Doamne fereste.
Oricum, sper sa fim bine cu totii pt ca sapt viitoare venim in Rom si tare-mi doresc sa nu mai fie nimeni bolnav.

Monica, ce fete frumoase ai, sa-ti traiasca. Iar Ana Maria mananca deja cu ligurita, ce trece timpul, eu te vad numai cu burtica mare cum erai cand ne-am vazut in parc. Si tu esti slaba si tinerica, parca ai fi sora lor mai mare.

Michi, bafta la operatie, sa scapi repede si bine.

Alina, ce faci? Mai, ce dulce e Elisa, plus ca e harnicuta foc. E asa de cald la voi, e de stat in body? Ca noi tot cu maneci lungi si canadiene umblam, fir-ar sa fie.

Si apropos, Luna, vad ca si la voi e mai cald decat aici. Ma uit la pozele voastre, va admir la greu, sunteti frumosi cu totii, ptiu, ptiu. Ce a crescut Adelise, s-a schimbat mult, e o domnisoara dulce si delicata si seamana din ce in ce cu Costin si printre altele vad fata in manecuta scurta, ce-o fi aia? Cu tristete iti confirm ca daca vrei sa pleci in tari mai calde, Blegia nu e una din ele. Am avut si noi zile mai calduroase, dar ba un pic de vant, ba un nor, si cu toate bolile astea, nu-mi vine sa-i imbrac in maneca scurta pe copii.
Si da, si eu inca visez la intalnirea multinationala, propun Belgia ca locatie, ca e la mijloc .

Timi, ce printese frumoase ai, sa fiti sanatosi cu totii. Va admir mult pentru cum va descurcati singuri cu fetele, mai ales pe tine care stai acasa cu ele. Nu vin parintii pe la voi sa va ajute un pic?

Cafera, multa sanatate Ilincai.

Pup, duminica placuta,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare.........
anto, sanatate multa !!!!!! ti-as trimite eu ceva soare si niste grade in termometre, ca avem deja destule
cafera, ce fel de biscuiti? cu cacao sau cu lamaie?????
musso, ce fel de barcute face oanamada?
monicabo, sa-ti traiasca minunile!!!
nma, te-ai destrabalat?

eu va poop si va doresc o zi frumoasa.........
editez k s-o intreb pe alina.a de sanatate...

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
noi am avut zile pline,botez,finii de la bucuresti,targ,prilej pentru mine sa ma lafai printre"carpe".
mychy,reteta e de pe blogul oaneimada.

pun si eu cateva poze de la botez..http://good-times.webshots.com/photo/2225147890104633254kTECrv

zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola gagici!
va multumesc pt grija sunteti tare tare dragutze.
eu m-am mai linistit in sfarsit.joi seara l-am sunat pe dr meu din ungaria dupa ce am avut iar sange roshu.om cu cap si dragutz ca deobicei m-a chemat a doua zi de urgenta la spital cu geanta de internare.asta ne-a terminat,ot noi lipsa mea de acasa acum efectiv e imposibila...pana a doua zi am plans mereu pe rand can eu cand al meu...pt cerclaj ma internam o zi,doua dar mai mult nu...eram pragatiti sa-l anuntam...cand am ajuns mi-a facut un control ca la carte(dr meu de aici nu mi-a facut decat eco abdominal)si s-a descoperit surpriza:mucoasa colului prolabeaza ca un pseudo polip si acolo sangereaza putin.bebe e bine in grafic(nu in urma cum am tot aflat)intr-adevar placenta e jos inserata dar e marginala nu previa centrala ca la eli.mai e o usoara zona de hematom subplacentar dar se resoarbe bine.pana la 12 saptamani trebuie sa stau in pat si apoi poate nu va mai fi asa de strict regimul.a ...mi-a "prajit" putin si polipul sa nu mai sangereze.omul asta e o minune zau!mai am dureri dar nu asa cum au fost si spotingul e din ce in ce mai deschis la culoare
anto Doamne ce de necazuri,multa sanatate va doresc
monicabo ai doua papusi ce seamana fantastic una cu alta.
michy iti doresc o interventie cat mai usoara si refacere rapida,maine stau cu pumnii stransi
azi a fost asa de cald ca i-am umflat piscina lui eli si a tras o balaceala...si am trecut la tinuta topless.anto daaaa e fff cald,30 de grade

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Helo!
Raportez vreme nasoala si din Franta!!! Dar cica se schimba saptamana asta si vine in sfarsit si vara....

Anto multa sanatate! Am admirat pozele cu Sonia si Victor, sunt mari si tare frumosi amandoi! , Sonia a crescut mult de cand nu am mai vazut poze!! Si eu visez sa ne vedem pe undeva dar deocamdata doar visez...poate o sa reusim sa si concretizam vreodata!!!

Alina ma bucur ca ai vesti mai bune!

Musso tare haios e Mihnea la botez, un adevarat barbatel! Cel mai mult imi place poza cand danseaza!

Monica eu nu stiu de ce nu pot sa vad pozele voastre...

Si in sfarsit am pus poze noi cu Emily:www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">aici

Va urez o saptamana minunata!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu pe aici va citesc.

Am avut si baietii bolnavi a doua zi dupa mine, saracii vomitau de mana, si in asa hal ca saracuta Adelise l-a luat pe un bebe de al ei de jucarie, i-a asezat capul deasupra olitei si facea zgomotul de vomitat. Cred ca a impresionat-o rau ca i-a vazut in trecere cand fugeam eu la Cosmin. Acum suntem toti bine.

Andicu noi dupa ce am facut ROR-ul ni s-a spus sa ne asteptam la o iritatie usoara pe piele, care poate fi o forma usoara de pojar. Cam atat.

Mychy succes la operatie, o sa fie bine.

Anto stiam ca Belgia nu are vreme frumoasa, insa as vrea sa ajung acolo caci pe langa faptul ca vreau neaparat sa te cunosc mai am si un prieten in Bruxelles pe care nu l-am vazut de ceva ani. Poate ajungem curand.

Mada te pup. Bine ai revenit. Nici eu nu mai am timp mult de forum, intru si ma oblig sa citesc ca deh, imi sunt dragi fetele astea inclusiv tu. Fug sa vad pozici cu Emily.

Alina e frumoasa rau Elisa. Si pozele pe masura.

Monicabo din pacate imi da eroare cand incerc sa vad pozele cu voi. Mai incerc mai tarziu.

Va pup pe toate fug la sot.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput