Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andicu, iti multumesc din toata inima. Cum o cheama pe doctorita ta? Au program si sambata- duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Andicu, iti multumesc din toata inima. Cum o cheama pe doctorita ta? Au program si sambata- duminica?

Mamica de printese

Cafe, o cheama Anca Sima (are specializare pe pediatrie si homeopatie, inafara de medicina de familie). Au program non-stop, inclusiv de Sarbatori. Stiu sigur ca e acolo vinerea si sambata dimineata pana la ora 12.00, in restul saptamanii nu stiu exact. Aici e si nr de telefon : 0241/693355 .

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
intru repede s-o intreb pe andicu,deci daca fii-miu face febra la 1 noaptea,vesnica problema a mea,pot sa-l duc la cabinetul asta?gasesc pe cineva acolo care la o adica sa-mi dea o mana de ajutor?nu de alta dar e la capul blocului meu si as face orice s nu-l duc la urgenta.multumesc ...a si o stiu oe dr sima,mai am cunostinte care merg cu copii la ea.

va pup,ma duc ca am gramada de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Scriu in graba, ca vad ca si voi v-ati facut griji pt Carla.
Fetele de la odiseea ei mi-au zis ca e plecata o vreme din Buc, si acolo nu au net. Banuiesc ca la mare, nu stiu sigur.
Acum citesc si eu din urma...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Eu ma contrazic la greu cu fiica-mea, ea sustine sus si tare ca Cenusareasa merge la bal cu The boat si eu ca merge cu caleasca (adica e boat in imagine si nu caleasca) Asa de seriasa insista si ma priveste direct in ochi de-o sa ma convinga in cateva minte.....
Acuma sa spun drept au niste imagini in cartile pt copii de , vaca, zebra, calul toate au aceeasi moaca dar de ce ei ii seamana caleasca a vapor habar n-am...

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

helou fetele
intru repede s-o intreb pe andicu,deci daca fii-miu face febra la 1 noaptea,vesnica problema a mea,pot sa-l duc la cabinetul asta?gasesc pe cineva acolo care la o adica sa-mi dea o mana de ajutor?nu de alta dar e la capul blocului meu si as face orice s nu-l duc la urgenta.multumesc ...a si o stiu oe dr sima,mai am cunostinte care merg cu copii la ea.

va pup,ma duc ca am gramada de treaba.

georgiana,mamica de mihnea

Scuze, Georgi,n-am mai fost pe faza. Da, daca face copilul febra , indigestie, urticarie, alergie la ceva, orice, poti sa-l duci acolo noaptea. Consultatia e contra cost 40 sau 50 lei , si fac orice, inclusiv perfuzii la nevoie.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

andicu,multumesc mult..excelenta informatie.
oanamada,am facut si eu barcute dupa reteta ta,dar le-am pus la cuptor in putina apa cu un strop de ulei ca mi-era ca se lipesc..foarte bune,a balotat fii-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

andicu,multumesc mult..excelenta informatie.
oanamada,am facut si eu barcute dupa reteta ta,dar le-am pus la cuptor in putina apa cu un strop de ulei ca mi-era ca se lipesc..foarte bune,a balotat fii-miu.

georgiana,mamica de mihnea

Te pup Georgi...de fapt va pup pe toate! Ma bucur ca i-au placut...si Catinca le papa bine...
Timi zic Doamne Fereste si-mi scuip si-n san ca daca ajung cu fi-mea la shopping la Paris la numai 2 ani...la 16 vrea Porche...si nu cred ca asta este "spiritul" in care as vrea s-o cresc...
N-am prea intrat ca m-am ocupat putin de blog, am alergat dupa acte si alte alea...si seara am cam picat ca un bolovan. Sper ca sunteti toate bine.
Ce ati aflat de Carla? Este ok?
Va pupic si cum imi fac putin mai mult timp intru sa recuperez ce am pierdut

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
Ammai pus si eu niste poze noi cu Ana Maria si cu fetele impreuna. Mai am si cu Andreea, dar inca nu le-am procesat.

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27&page=5" target="_blank">Ana Maria

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31&page=2" target="_blank">ANdreea si Ana Maria impreuna

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Buna
Ammai pus si eu niste poze noi cu Ana Maria si cu fetele impreuna. Mai am si cu Andreea, dar inca nu le-am procesat.

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27&page=5" target="_blank">Ana Maria

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31&page=2" target="_blank">ANdreea si Ana Maria impreuna

FRUMOASE FOC AMANDOUA sa va traiasca!
Ce grijulie e Andreea cu surioara ei.
Nu e geloasa? O bate? Soph o mai aloieste uneori pe Sarah dar nu da tare din fericire, da asa mai mult sa ma necajeasca pe mine si asta mai ales cand o alaptez.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput