Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Valen e bine. Am vorbit eu cu ea. Poate mai intra sa ne spuna ce si cum. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

Cafa-i gata , cine doreste sa pofteasca la noi.

Na sa vedeti ce bafta am, terorista mica a dormit azi noapte aproape 6 ore legate (premiera sper s-o tina tot asa)dar s-a trezit terorista mare si nu m-a lasat sa dorm
Azi sunt cu amandoua acasa si-o sa scoata untul din mine mai ales ca-i o vreme oribila si n-o sa putem iesi afara.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

timi, ieri ati avut o luna...............bai ce trece timpu asta.........!! cafa nu vreau ca am baut deja si intru-n batzaieli. poate o cigaretta!!!!!!!!!!! sper sa supravietzuiesti zilei de azi.......la noi e soare si frumos.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Salut les filles!
Multumesc pentru reprimire.... si pentru tot! Cum spuneam chiar daca nu scriu nu pot sa nu va citesc in fiecare zi, si sa admir toate pozele, sa vad cum cresc puiutii nostri... Promit ca o sa pun si poze!
Pana una alta am admirat_o pe Elisa !

Pe Carla nu puteti sa o sunati sa aflati daca totul e ok?

Pupicei!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Mai fetili, Carla a intrat azi pe mess, chiar putin inainte sa-l deschid eu. Am o chestie care imi arata ce si cum. Sunt sigura ca nu ne lasa in tensiune si ne povesteste ea. Eu am presimtirea ca au fugit la mare. Carla, te pup!

Mergi la inceput

Eu de ieri am ajutoare:mami. Si dupa masa o zbughim la maie. Sper sa reusim. Ne tot necajesc niste furnizori de "biscuiti" pentru gradina: ba vin, ba nu vin. Oricum, cand vin si incep lucrarile la amenajat, va anunt negresit si cand termin cu infrumusetarea curtii va bombardez cu poze din regatul printeselor.

Andicuuuuuuuuuuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aici sunt!

Hellou!

Cafe, abia astept poze din regatul printeselor! sa ne mai inspiram si noi pt ale noastre regate!

Eu trag de mine in ultima zi de munca inainte de week-end..of, tare greu e vinerea!
Zilele astea nu am avut timp nici sa mor! de luni sunt intr-o miscare continua, seara n-apuc nici sa mananc, caci pic lata pe la 23.30 dupa ce strang dupa copilul adormit! si totusi, in casa tot dezastru maxim, rufe in continuare de spalat ( ca astea parca nu se termina niciodata), mancare nu e, etc.etc.
Ma pregatesc sa imbin munca cu relaxarea, pe cat posibil, we asta, ca Filip e la tara pana duminica.

Ieri i-am facut ROR-ul!!! pana la urma m-am hotarat ca e mai bine asa, si cum dna dr ne-a zis ca e f bine ca are aproape 2 ani, we did it! N-a avut absolut nimic, dar ne-a dat Thuja inca 4 zile, de 3 ori/zi si Silicea inca o luna. Ma intreb la ce foloseste Silicea, ca Thuja stiu.
Mai naspa e ca socrii mei au plecat deja la tara, si am uitat sa le dau si Thuja. daca e musai sa continui va trebui sa dea o fuga cineva s-o duca si nu stiu cine!!

Mamici cu copii vaccinati cu ROR, ce indicatii ati mai primit dupa vaccin? ca noua ne-a zis dr de ceva cu atentie dupa a5a ZI pana in a12a..si a uitat sa dea detalii..cred ca o sa o sun .

Luna, esti bine? am tot citit ca ti-era rau si n-ai mai zis nimic!
Mycky. bafta multa la interventie! sa scapi repede si de tot !
Timi, succes azi cu "tititzele"! tare frumoase sunteti!
Mada, bine-ai revenit!
Alina.a, poze frumoasee, Eli ca de obicei, o scumpete!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Andicu, tin pumnii dupa ROR.Eu nu stiu nici o atentionare legat de perioada pe care ai spus-o, dar sunt ochi si urechi sa aflu ce si cum. In Constanta unde e farmacie homeopata? Daca tot ajung la sfarsitul asta de saptamana as face si eu aprovizionarea de homeopate, dar cele fara reteta, ca nu avem de unde procura.

Stiu ca s-a mai vorbit, dar daca a salvat cineva lista cu homeopatele care merg la general si afectiunile, precum si concentratiile, as dori sa mi-o dea si mie.

Scuzati exprimarea, dar...Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Andicu, tin pumnii dupa ROR.Eu nu stiu nici o atentionare legat de perioada pe care ai spus-o, dar sunt ochi si urechi sa aflu ce si cum. In Constanta unde e farmacie homeopata? Daca tot ajung la sfarsitul asta de saptamana as face si eu aprovizionarea de homeopate, dar cele fara reteta, ca nu avem de unde procura.

Stiu ca s-a mai vorbit, dar daca a salvat cineva lista cu homeopatele care merg la general si afectiunile, precum si concentratiile, as dori sa mi-o dea si mie.

Scuzati exprimarea, dar...Multumesc!

Mamica de printese

Cafe, cea mai la indemana e farmacia DOM , pe bd. Tomis, vis-a-vis de Spit. Judetean, chiar inainte de semafor. Mai este una f bine dotata si cu program pana la 22.00 pe str. Fagetului, langa Stadion, cum vii dinspre Mircea cel Batran pe Primaverii, prima straduta la dreapta ,un pic mai jos , tot pe dreapta.

In caz de nevoie, vreodata, pt cine vine des la mare, sa stiti ca exista pe bd. Lapusneanu un pic mai sus de semaforul de la Trocadero, dinspre Mamaia venind, HOMEOMED, o mini-clinica specializata pe homeopatie, pt adulti si copii, cu program non-stop. Acolo mai practica si dr mea printre alti dr,v-o recomand cu incredere, daca doriti sa evitati urgenta Spitalului.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput