Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Salutare fetelor,

Mycky si eu intru mereu cand vreau sa imi incarc bateriile. Simt ca odissea ne-a unit, ne-a facut prietene. Desi nu ne cunoastem daca nu intru cateva zile va duc dorul. Imi place sa aud ce fac strumfii si sa vad poze. Imi place ca mereu e cineva dispus sa ajute cu un sfat, un umar ca sa te plangi, etc (vorbesc numai de mamicile de aici).

Am intrat sa va spun sa nu abuzati de antibiotice. Zilele trecute ma uitam la stiri si in Portugalia au murit 8 persoane care avea infectie bacteriana pt ca au luat antibiotice prea multe fara prescriptia medicului si nu mai aveau efect.

Aveti grija de voi si de micutii vostri. Nu va precipitati sa luati antibiotice sau sa le dati lor.

Mada bine ai revenit.

Va pupam si avei grija de voi

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!eu tot asa parca pete mai multe dureri la fel,dar mergem inainte...
mada ma bucur tare mult ca ai intrat si ca sunteti bine,hai pune niste poze cu emily ne e tare dor de voi.
michy operatia in sine e ff usoara dar "sangeranda".eu zic sa lasi dupa donarea...refacere cat mai rapida si sa ne ti la curent cu starea ta!si mie imi pare atat de rau ca nu mai pot dona sange din cauza hepatitei mele.fratele meu mereu doneaza,atatia oameni au nevoie,eu nu inteleg de unde este reticenta asta fata de donarea de sange....
timi cred ca ai avut tu ghinion sa gasesc pagini pe net cu preturi piperate....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si am ceva poze noi din weekand dar caferutzo nu am avut inca dispozitia necesara sa-mi fac mie...dar desi am pus 1-2 kg burta este cat pt 4-5 luni

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina, superbe pozele, iar Eli e asa de dulceeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Eli dulce si harnicuta, nu-i de mirare ca aveti gradina asa frumoasa...
Tu cum te mai simti Alina?

Michy bafta luni!
Sotul meu doneaza sange cam la 3 luni si nu se simte rau sau ametit dar zice ca trebe sa ai un mic dejun consistent inainte, eu nu as fi in stare as lesina inainte de-a parasi biroul La noi la lucru vine masina dupa cei care vor sa doneze si-i aduce si inapoi, iar acolo au la dispozitie sandwich-uri si suc de porto.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Buna dimiiiiiiiiii!
Poftiti la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!

astazi, pe fuga ... ma pregatesc sa plec la cosmetica, cu Mara dupa mine, bineinteles , sa vad cu ce o sa-i ocup timpul acolo, sper sa stea linistita

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..............
multumesc pt sustinere!!!!!!!!!! sunteti niste dragute....uite d'aia va iubesc pe voi........da' iubire d'aia normala.....nu intrati la idei......
alina.a, multumesc de sfaturi. asa m-am gandit si eu. ieri eram gata sa plec la Fundeni....ma interesasem, dar mi-am adus aminte de evenimentu de luni..........
cafera, iti raspund pe private!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

In caz ca nu stiti de noile modificari din DEX, va aducem la cunostinta:

porumbel - pipibel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

valen, tu ce mai faci? cum e cu prietena ta? te poop.

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput