Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ioanaiub si cafera
Mada, bine ai revenit! Pupa prajiturica aia dulce si dragalasha!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mada, bine ai revenit printre noi...........si eu am cateodata senzatia ca n-am nimik de zis, dar continui sa scriu si sa le citesc pe fete pt ca........imi sunt dragi si, cel mai impoertant, pt ca forumul asta mi-a fost suport si sprijin atunci cand am avut nevoie. si asta nu se uita. e cam la fel cu ajutorul la nevoie din partea prietenilor. nu cred ca v-as putea "abandona" vreodata..........asa ca, "daca voi nu ma vretzi, eu va vreau"
am primit un mess cu un anunt umanitar cum ca se cauta grupa AB4+, pt o fetitza la Fundeni.......eu am grupa asta, dar luni ar trebui sa sufar o intreventie chirurgicala si me cam frica sa ma duc sa donez acu. n-am facut-o niciodata. cum e? iti revii greu dupa aia? sau nu te resimti prea tare?

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

mada, bine ai revenit printre noi...........si eu am cateodata senzatia ca n-am nimik de zis, dar continui sa scriu si sa le citesc pe fete pt ca........imi sunt dragi si, cel mai impoertant, pt ca forumul asta mi-a fost suport si sprijin atunci cand am avut nevoie. si asta nu se uita. e cam la fel cu ajutorul la nevoie din partea prietenilor. nu cred ca v-as putea "abandona" vreodata..........asa ca, "daca voi nu ma vretzi, eu va vreau"

Total in asentimentul antevorbitoarei

am primit un mess cu un anunt umanitar cum ca se cauta grupa AB4+, pt o fetitza la Fundeni.......eu am grupa asta, dar luni ar trebui sa sufar o intreventie chirurgicala si me cam frica sa ma duc sa donez acu. n-am facut-o niciodata. cum e? iti revii greu dupa aia? sau nu te resimti prea tare?

Frumos din partea ta, mychy. Nu stiu sa raspund, poate intervine alina. Ce operatie tre sa faci?? Mult succes si multa sanatate!!!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.........ei, cu problemele mele circulatorii.........ma operez de varice. trebuia s-o fac mai demult....dar asta e! nu e ceva important da' ..........tot am morcov. as da sange si pt fetitza aia......poate ma duc dupa. sunt confuza!.....dar precisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumim frumos pt complimente, ne-ati uns la suflet

Mnicabo ce fete mari ai, sa-ti traiasca.

Cafera tare drag mi-e cum povestesti de fetele tale, sper sa fie si ale mele la fel sa se iubeasca si sa ne iubeasca si pe noi...

Oanamada&Ioanaiub si noi ne inscriem pe lista de fete cochete care nu ies la plimbare fara esarfa sau ochelari de soare, caciulita...chiar daca la 5 minte trebe sa le culeg de pe jos
Oanamada parca vad ca de Craciun mergeti la Paris la shopping ca doar vor creste pretentiile Catincai

Musso lasa ca si Mihnea te va rasfata si te va scoate la o cafa cand o fi mai mare, o sa vezi ce-o sa te unfli in pene ca te scoate fecioru in orash

Vio nici nu ma gandesc sa merg in vacanta la pescuiala. Ultima data cand am mers asa eram gravi su Soph dar cu un copil nu m-as risca (cu 2 nici atat)
Tot uitandu-ma de cazare am intrat in depresie ce preturi au de zici ca mergi in sudul Frantei Alt motiv pt care sufar acum e ca nu ajungem in Fr anul asta
Mada pe toti 3.Mai povesteste-ne de Emily cand mai ai timp si daca ai pune si poze....

Alina, Luna, Anto cum va mai simtiti?

la toata strumfaria.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Carla, ce faci?? Cum te mai simti?
Mychy, , nu-ti face griji. O sa ie super ok. Sanatate multa!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera.....da sa stii ca tot imi iau un covor.
timi,asa-i,o cafea tot o bem impreuna dar baietii sunt mai introvertiti,imi aduc aminte cate-i poveseteam mamei,cum pierdeam noptile si despicam firu-n sapte..nu stiu de s-o intampla la fel cu fii-miu..ma uit acum la el,e mult mai tentat sa faca cu ta-su masinute,robotei..aseara ii transforma ta-su o masina intr-o ganganie,na are mania electornicii,ce fascinat era,cum lua surubelnita sa invarta si el..da cand fac eu mancare nu vine,doar cand intind rufe..eee,asta e,eu mi-am dorit baiat si mai vreau unu',daca ar fi dupa mine as face trei..oricum,nu sunt mama de fata,sunt mai rece...mamele de fete sunt calde,sensibile..n-ai sa vezi la mine.

si eu ma bucur cand intra fete de la odisee chiar de nu am participat dar v-am citit din a doua luna de sarcina si cum a spus mychy e vorba de ajutor,indirect,informatii si multe altele..convinsa sunt ca as fi ramas o ignoranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai da unde e carla..carla esti bine?
ma duc la treaba,am mai tras o tura de shopingareala,i-am lua lu mihnea body-uri,aveau oferta cu 6 ron,am vrut sa-mi iau o rochie daaarrr sotul meu a zis ca el ma vede in rochii lungi si uite asa m-a lovit peste ceafa de numa..era tare faina,o cafea cu lapte,din voal,pana la genunchi si cu un bolerou lucrat la mana dintr-un fir matasos..offf..mai caut,avem nunta si e musai sa-mi iau ceva.ma enerveaza ca sunt scumpe,era la 300 ron si parca nu-mi vine sa dau atat mai ales ca o port o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Michisoaro, unde faci operatia? Vreau amanunte. Cum ai putut sa nu ne spui , ca iti tineam si noi moralul. Iti vine sa crezi, nu-ti vine, eu am facut tromboza venoasa de la care era sa mor, dar eu nu am nici o vena varicoasa. Nu se vede nimic la suprafata si nici in interior. Dar doctorul de la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU, mi-a spus ca vena unde a fost cheagul de sange s-a "labartat" in zona respectiva si ar trebui operata si inlaturata. Dar nu am curajjjjjjjjjjjjj.
Ma credeti ca nici la analizele pe care trebuie sa le fac obligatoriu nu am mai mers? M-am programat, am gasit altceva de facut. Cred ca am o ignoranta care se vrea medicament de vindecare, altfel nu-mi imaginez ce e cu mine.

Mergi la inceput