Strumfi de iul-aug 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
Mersi mult, danutzo!
Si tie, oanamada!
Da, monica, botezam. Cum ziceam, e bb botezat nr 3. Asa s-a intamplat si noi ne bucuram tare mult. Unul dintre baietzei e de pe forumul asta, culmea! Nu te mai stresa cu curatenia, trust me! N-a crapat nimeni pana acum din cauza de dezordine
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ddanagh spune:
Am intrat sa zic ca tare m-a impresionat cum o pupa Sophie pe Sarah. Sunt niste momente de neuitat, imortalizate in poze f fain.
Monica, chiar zilele trecute, din senin asa, m-am apucat eu sa calculez cand face Ana ta 6 luni , dar imi dadea cu rest, adica 5 luni.
La multi ani micutza Ana, sa fii sanatoasa si fericita !!!!
Oana ti-am trimis pm
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ioanaiub spune:
buna dimineata!!!!!!
desteptarea !!!!!! haideti, ca e soare afara !!!
azi avem iar program de plimbare , mergem la oras
mi-am amintit de David, are la mama un joc de darts si la Pasti cand am fost acolo tot zicea ca vrea sa dea "in oras" ... pana mi-a picat fisa ca de fapt el voia sa dea "in centru" , fusesem cu el la doctor si apoi i-am zis ca dam o tura in oras, in centru, asa ca pentru el "centru = oras"
Mara e o figura, are boala sepcilor, nu pleaca de acasa fara sa-si ia o sepcuta pe cap ... oricum se vede ca e fata, de pe acum isi alege cu ce haine sa o imbrac cand plecam undeva, stie care sunt hainele de casa si care sunt hainele de "tai" asa ca nu vrea sa iasa din casa in trening
de vorbit tot nu si-a dat drumul, ieri m-a innebunit cu "calul", e noua achizitie in vocabular
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
Buna dimi!
Ioanaiub, m-ai distrat de dimineata.
Alina, astept poze cu burtica si Elisa. Esti bine?
Stefania, ma bucur ca te citesc. Poate mai pui poze noi.
Eu ieri am fost la sedinta cu parintii si m-am umflat in pene ca am fata desteapta, am ajuns acasa si am gasit un pui mic care mi-a spus ca a "pans, pansssss". Asa m-au luat in brate si m-au pupat si dragalittttttttt, la intoarcere, m-am simtit tare fericita si daruita de Dumnezeu.
Apoi am fost la o serie de cumparaturi si Ilincuta a cercetat tot ce se pute prin magazin, a stat pe toate scaunele, sezlongurile, tricicletele si pe ce mai era expus. Totusi am fost fericiti ca nu a vrut sa plece cu nimic din cele enumerate acasa.
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaa...............
cafera, felicitari mamik mandra si fericita! . te-ai apucat de fumat? iarba sau ce????????????
musso, voi cum mai sunteti? inafara de tusea seaca, mai aveti si alte probleme????? pt tuse, daca nu vrei sa-i mai dai siroape, poti incerca cu galbenus frecat cu zahar sau miere, sirop de ridiche neagra......sau daca nu, STODAL sau sirop de patlagina de la plafar.
ioanaiub, nici andrei nu vorbeste......ieri imi zicea "mamiiiiiii", "mamiiiiii" si "tatiiiiii" , care nu e acasa ca e plecat in delegatie.
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
musso17 spune:
neatza
vio,
mychy,multumesc mult..am sa incerc cu ridiche neagra.se pare ca mergem in tandem,fii-miu spune doar mamiiii si tatiiii pe care le mai transforma in ami,ani si variatiuni
eu "invidiez"mamicile cu doua fetite-cafera,timi,carla-ma gandesc in viitor,cumparaturi impreuna,stat la taclale,parjitureala,etc...io daca mai fac un baiat,ceea ce imi doresc,eventual sa ma ajute la un batut de covoare ca in rest...
zi buna va doresc.
cafera spune:
Musso,
Daca se nastea baiatul tau acum 40-30 ani, poate te ajuta la batut covoare, dar in zilele noastre te consiliaza si-ti spune ca nu se mai poarta carpete si apoi pleca cu decapotabila sa plimbe fetele.
cafera spune:
Mihaitzo, te pupic dulceeeeeeeeee si te rog sa-i spui doamnei Mi_a sa raspunda la apel ca am ragusit. Iar daca vrea cumparaturi, sa bage un ochi acolo unde v-am vandut eu pontul si o sa fie si mai multumita si mai odihnita.
madabout2003 spune:
Mai primiti dezertori?
Va citesc din umbra dar nu stiu de ce nu prea pot sa mai scriu....parca nu ma mai regasesc... si m_am simtit tare rau cand Alina spunea ca e trista ca nu mai intram toate ce am fost gravidute impreuna! Mai ales ca nu am avut timp sa iti spun ca ma bucur tare mult pentru tine si ca iti doresc un bbe frumos si sanatos, si mult curaj pana in decembrie! O sa ai un cadou asa frumos de Craciun!
Emily e bine, e tare, tare smechera, e fata lu' tata, e haioasa, e mare cititoare...isi plimba cartuliile prin toata casa, adora pisicile alias "momo", intelege cand ii vorbesc in romana, dar si in franceza. Vorbeste si ea, mai mult in franceza, nu e foarte coerenta dar cum va reuseste sa se faca inteleasa, oricum ce e mai important pronunta perfect: gateau - prajiturica, doudou - jucaria preferata, papa, mama, bibi, etc...
...mai multe va povestesc in pauza de pranz! Va puuup pe toate si pe toti!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07