Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am uitat de Petra. Acum figureaza si ea ca in listuta. Sarcina usoara! Poate treci sa ne pui poze cu Alma. Mie imi e dor de ea .
In listuta cred ca ar fi bine sa trecem si DNP-ul la burtici.
Am uitat sa spun ca si eu ma gandesc uneori la mami. Poate te intri sa ne pui si tu poze cu Alex (pe adresa comuna sau un nou cont).
La noi ploua tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

numai la mine nu ai modificat....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Adica esti fara burtica??? Merg acum si imi indrept greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Salutari si de la noi

Ayleen felicitari pt burtica
Monica sa iti traiasca fetele! Ce repede trece timpul. Bucurate de el cat mai stai acasa si nu trebuie sa mergi la munca
Timi ai niste copilasi superbi.
Luna

Despre noi, toate bune. Dar mai nou Catarina a inceput sa muste copii de la cresa. Sper sa fie doar o faza. Nu stiu ce sa ii mai fac sa renunte la acest obicei. La gradinita mi-au spus ca nu e singura care musca si ca e din cauza frustrarii ca nu poate comunica foarte bine desi de vorbit vorbeste, nu are un vocabular mare.

La capitolul curatenie si alte treburi domestice nici eu nu stau foarte bine. Simt ca mereu am ceva de facut :( . Dar am inceput sa deleg sotului iar ce nu se poate delega mai asteapta ;)

Va pupacim pe toate

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oana scuze, acum sm vazut pm- ul. Promit ca intru deseara sa- ti scriu, acum sunt pe telefon si imi e mai greu.

Alina, pupici pe talpici lui Eli sa se faca bine. Si Daria cica ar avea ceva platfus, dar mie mi se pare doar talpa pufuloasa.

Vio, noi cununam, botezam putin mai incolo. Miresica e insarcinata in 4 luni. Pt nasit ne- am rezervat destul, peste 1000 eur, asta si pt ca e o nunta mai cu pretentii. Si- au pus chiar vapor sa ajungem la biserica, he, hei. Sper sa tina vremea cu noi. In plus am avut noroc ca aveam si eu si sotul tinutele. Vreau doar sa- i cumpar o camasa cu butoni asortati la sandalele mele. Fitze, ce sa zic, dar nu cunun in fiecare an. Unii si buni.

Mai am de cumparat cadou, esarfa, camasa, butoni si multe altele....Uite ca ma tine vremea asta in casa acum, ma enerveaza, mi- a pleostit si petunia de la geam. Tara arde si baba se pieaptana....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Reclama la o agentie de turism din Germania:

- VIZITATI ROMANIA
- MASINA DUMNEAVOSTRA ESTE DEJA ACOLO!

...mai bine punea udrea asta ca slogan.......

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nma, e ok asa, nu vazusem lista de fratiori si surioare de strumfi
Multumim tuturor pt urarile de 6 luni Asa e, tare repede a trecut timpul. Promit poze, ca am o gramada...

Vio, sunteti nasi de botez? Super, este f bine sa crestinati un pagan
De Carla mai stiti ceva, se simte bine, e ok?
Alina, ai grija de burtica, tinem pumnii

Haideti ca m=am mai linistit, nu ma mai supar, asa e, copiii conteaza cel mai mult, timpul petrecut cu ei, si restul mai pot astepta...de fapt de aia si asteapta si se face atata dezordine, pt ca stau mult sa ma joc cu copiii...prin casa, pe afara..
Numai ca uneori vine scadenta, si tot in capul meu vin toate..si cum ieri nu a venit nici tanti, am vazut negru in fata ochilor, o multime de treburi care cica ma astaptau pe mine sa le fac Oricum fac si eu ce pot, cand pot, intr-adevar nu sunt super om, noaptea am si eu nevoie de odihna..

Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
am vazut si eu poze cu sarah care-mi pare ca are trasaturile lui timi..sunt niste fetite superbe.
te inteleg perfect monica,eu am o mare problema cu dezordinea,nici nu pot manca daca nu e curat in bucatarie sau nu pot face baie daca nu e frecata..daaar am invatat sa ma relaxez si am luat hotararea sa aduc pe cineva sa-mi faca macar curatenia generala ca de geamurile de la balcon nici ca m-am apropiat...aaa si mai am un pitic,mama mea a incercat o viata sa fie totul la locul lui,sa faca mancare zilnic,sa cumpere bibelouri,sa calce camasi si sa apreteze cearceafuri si tot n-a fost bine.
am fost la targ,i-am luat lu fii-miu sandale,camasa,mie sandale,slapi,rochie si pantaloni de sport iar pentru sot un costum si espadrile..dar mai am un turca n-a fost de ajuns.

zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ce-mi recomndati pentru o tuse seaca..mihnea tuseste de ii vine sa verse..i-am dat plantusin dar nu vad imbunatatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, la noi a mers bine eurespalul dar si humexul. Multa sanatate!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput