Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
cum as putea oare sa confund miscarile astea vreodata????
...e bebe...va spun eu...![]()
![]()
...plus ca este sub buric...acolo e bebe...![]()
![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
danangie spune:
CAMY
felicitari ptr bb miscaret.Si eu l-am simtit cand a aveam 14 s 4 z.Pee Alessio l-am simtit la 14 s 3 z. Am sa incerc sa intru.....problema e ca nu prea am timp....sunt asa multe subiecte la care nu am mai intrat....cateodata nu am timpp nici sa ma spal pe dinti
. Noapte buna 
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Lidia74 spune:
CAMI asa ma bucur cand te aud ca misca bebe...
Iau vitamine din sapt a sasea dar pana azi nu m-am simtit ametita. Mi-a luat tati tensiunea si am 10 cu 8 ( nici una nu e buna: nici aia mare nici aia mica). La somn cu mine.
Un link care poate ar fi bun pt noi toate (depinde de fiecare cum simte)...[url=” http://www.formula-as.ro/2009/866/spiritualitate-39/un-miracol-adevarat-rugaciunea-11050”]
Noapte buna burtici!
13+
lauradi spune:

Mai sunt locuri?
Samburica mea face 10 sapt joi,dar n-am mai vazut-o de la 5 si ceva
.Intr-o sapt sper sa ne revedem si sa fac si bitestul.
De greturi ma vaiet si eu,bine totusi ca-s fara varsaturi si in rest semne specifice gravidutelor.
Va citesc de f mult,(si zic ca m-am familiarizat cu voi
)de cand m-a anuntat prietena mea ca e gravi(trebuie sa scrie si ea acusi,ca ne tinem de mana
),iar eu habar n-aveam ca dospea si la mine ceva;si dupa vreo 2 sapt hop si eu cu 2 liniute
N-a fost planificat bb,dar e binevenit,suntm f bucurosi caci ne doream 2 copii,dar nu stiu cand il mai planificam noi.Cam atat,ca m-am cam lungit. Aa,si datele:
DN:02.12.1982
UM:05.03.2009
DPN:10.12.2009... as vrea sa nasc de ziua mea,desigur ![]()
Hai,Michelle...![]()
Laura, 
(9+) a lui Radu Mihai
mihamora spune:
Salutare! Hop si eu![]()
Asa cum zice Laura si eu va citesc demult numai ca nu aveam curaj sa ma alatur voua, tot asteptam sa am vesti mai bune si mai sigure despre sarcina. Ultima oara am facut eco vineri dupamiaza, bebe era bine si hematomul pe care il detin ( ca si in prima sarcina ) la locul lui doar ca ceva mai mic in comparatie cu sarcina. Sper sa fie bine si sa ajung la termen alaturi de voi toate
De luni v-a trebui sa incep si serviciul ca se termina cei 2 ani...
Datele pentru listuta:
DN 11.03.1976
UM 21.02.2009
DP 22.11.2009
Michelle
11+ si DOMINIC 15.05.2007
vias spune:
Bine ati venit fetelor...sedere placuta aici, sarcini usoare si bebelusi sanatosi sa va dea Doamne Doamne 

...Buna dimineata....merg sa pap si apoi la scarbici...
O zi buna!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
DORIS_71 spune:
Atunci eu ma declar cea mai "batrana" graviduta de aici, dar ma simt asa bine cum nu va inchipuiti. De scris sciu mai rar dar nu vreau sa fiu prea euforica, merg incet inainte gustandu-mi fiecare zi cu statutl asta. Cand ai multi ani in spate de analize, histeroscopii, suonoisteroscopii, interventie ptr. polipi endometrali, 5 FIV+ICSI si
obtinuti prin TESE(biopsie testiculara) va dati seama ca mergem inainte cu pasi marunti. Sarcina mea o pot considera un miracol. Ajunsesem la ultima eprubeta cu
pe care-i mai aveam la rece. Deci era ultima mea sansa si se vede ca Bunul Dumnezeu a vrut sa ne puna la incercare pentru a ne rasplati la urma. Sper sa fie bine in continuare, maine fac dublu test si sunt cu inima cat un purice, ptr. ca la varsta mea riscurile sunt mult mai mari dar trebuie sa fie bine si sa avem incredere ca EL nu ne va lasa.
Sper ca nu v-am stricat buna dispozitie si sa mergem in continuare impreuna cu mic si mare si sa avem bucuria ca pana la urma ne vom stange la piept copilasii mult doriti.
Doris
11+
Ramonika spune:
neata
bun-venit noilor gravidute! 
azi fac eu cinste, ca intram in saptamana 11. avem limonada, ceiut, cafeluta slaba pentru cine isi permite si suculet natural 
![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
A_driana spune:
wow ce de gravidute noi.......sarcina usoara la toate si bebei sanatosi si la termen 

si eu iau centrum materna din sapt 6, mi le-a prescris medicul.
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
10+
strumfulet + poza strumfulet + poze
Lidia74 spune:
MIHAMORA SI LAURA DI bine ati venit si sa aveti sarcini usoare si nasteri la fel.
DORIS ma bucur ca Doamne Doamne v-a binecuvantat cu un bebe...sa fiti sanatosi....
CAMI mai stii in Brasov un alt magazin de gravidutze in afara de cel de la Hidro?
Pupici la burtici
13+