Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, Many-bani, ai dreptate, nu o observasem pe Doris.
si chestia cu cea mai mare si cea mai mica am facut-o ca pe o observatie pur si simplu. statistica
se pare ca si cea mai mica dintre noi are numai 18 ani.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Buna dimineata fetelor. Pfuu da'ce-ati mai scris. CUm munceste omul un pic la servici si intra mai rar cum umpleti paginile

In primul rand bun venit noilor burtici! Sedere placuta si lunga!

Lauraandreea eu joi implinesc 13 saptm., oficial intru in trim. 2 si tot atunci am eco si dublutest - daca totul e ok luni il anunt pe sefu' El fix atunci se intoarce dupa o saptamana de concediu. Nu va fi insa mare surpiza la mine - ca doar el mi-a dat voie sa plec in concediu la FIV. SI inca a doua oara ca mi-a mai dat voie si anul trecut in vara. (eu FIV-urile le-am facut in Ungaria). Asa ca probabil se va bucura.

Laurairina - nu-ti face probleme cu rochita - o sa-ti mai bage un clin-doi la fusta si gata ai rezolvat problema. TU oricum erai slabuta, vei arata foarte bine si asa, ba chiar mai bine ca vei straluci de fericire.

Ionelamaria - asa si sotul meu ma incurajeaza sa mananc, imi face un kg. de suc de portocale zilnic, imi aduce inghetata preferata etc. Si cand ii spun ca si-asa ma ingras doar cu aer fara sa ma incurajeze el zice ca nu-i bai sa ma ingras ca le dau eu dupa jos, la cum ma stie el pe mine in 6 luni sunt supla iar Mi-a placut ca are asa o impresie buna despre mine. Ce-i drept aveam grija la silueta dar acum nu-i acelasi lucru. Eu ma declar multumita daca la un an distanta dupa mai am doar 3-4 kg in plus fata de cum eram inainte.

Cristinaboc - eu am avut pete maronii la inceput sapt. 4 vreo 3-4 zile(credeam chiar ca-mi vine menstruatia), apoi s-au oprit si dupa eco la 5 sapt. iar au inceput in ziua aia chiar si m-au tinut vreo 5 zile. In toata perioada aveam si dureri, precum cele menstruale , nu continue dar destul de dese. Nu exista nici o problema doar ca la unele pers. asa se intampla in trim. 1. Iar in saptm. 9 inteleg ca se mareste foarte mult uterul si relativ brusc si de aceea pot aparea sangerari - eu n-am avut atunci dar asa am citit. Cel mai bine suni dr. si faci o eco sa te linistesti ca totul e bine. Mi-e mi-a recomandat asa, just in case, cat mai multa odihna si oricum eram pe tratament cu utrogestan (dar asta automat dupa FIV). Poate iti da si tie sa iei utrogestan, pentru siguranta.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata fetele!!!!!
Desi sunt la munca si nu am stik de net , am detectat un wireless asa ca pot comunica cu voi

RAPORT
Am fost la doc si-am intrat abia la 22,45
Am vazut mogaldeata dansatoare(ma enerveaza ca am pus atatea intrebari da am uitat sa-l intreb cate gr si cati cm are), am simtit ca mi s-a luat o piatra de pe inima cand a terminat de masurat tot si mi-a zis ca-i totul bine
Am auzit si inimioara si m-a busit...de fericire
Mi-a dat cd dar nu se aude inimioara pe el
Mi-a facut control si la titi ca ma dor de nu suport atingerea,. si sunt bine , doar ca au inceput sa creasca, Colul este f bine.
Singurul lucru care m-a suparat a fost ca m-a facut cu ou si otet ca am luat 4 kg (ce sa fac eu dc am poftit la tot ce am vazut simtit sau auzit???) , i-am promis ca o sa mananc mai putin de acum; bine ca nu pot manca dulce ca as fi luat 7kg nu 4 , pana acum
Am analizele alea uzuale de facut, si eco mai fac la 18 sapt (parca triplu test a zis ca se num) si la 22 sau 24(nu mai stiu sigur)

Oricum , sunt cea mai fericita.Atat vroiam sa aud..CA-I SANATOS/SANATOASA

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata si bun venit noilor mamici.

Ramonika, accept limonada - 1 pahar si un ceai. Sunt lacoma in dimineata asta. De azi incep si eu sa iau centrum materna. Mi-a spus medicul saptamana trecuta sa iau dar lenea .... M-am trezit dimineata si cand imi cautam prin dulap haine am ametit. Cred ca asta m-a motivat sa ma opresc la prima farmacie. Nu prea mai am greturi, dar somnul .... nu vrea ca sa plece.

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Lidia 74 multumim la fel.

Eu i-au elevit de cand am inceput procedura ptr. FIV, cred ca de asta am asa pofta de mancare dar credeti-ma ca nu ma intereseaza acum kilogramele in plus. Inainte cand luptam sa am bebe imi spuneam ca nu ma intereseaza daca dupa nastere am sa raman o balenuta important e sa am bebe.

De ieri nu stiu ce se intampla cu mine ca am fost la baie de vreo 15 ori sa fac pishu si azi noapte de vreo 5 ori. Asa o fi normal, cu cat mergem inainte sa facem mai des sau oi fi racit eu putin la dansa?

Doris 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari si bine ati venit noilor burtici!
simina imi pare rau ca s-a inteles gresit...cu siguranta nici prin cap nu mi-a trecut sa ma leg de lungimea primului mesaj sau de informatiile din el...mai bine taceam si filozoafa ramaneam.....promit ca nu mai deranjez....
o sarcina linistta in continuare tuturor

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Simina kin eu m-am ingrasat 5kg, nu te mai ingrijora atata. Mie dr. mi-a spus ca fiecare are ritmul ei de crestere in greutate. Eu fiind o pers. slaba si foarte activa si nervoasa, acum ca m-am relaxat, am lasat-o muuuult mai usor cu serviciul si cu toate in general, am dormit mult, am mancat bine e normal ca m-am ingrasat si e foarte bine ca si-a mai revenit si organismul meu. A zis ca vedem in trim. 2 cum evoluam si vom vedea abia atunci daca ne ingrijoram sau nu. Acum organismul a trebuit sa faca fata la muuult prea multe schimbari si mult prea brusc si asa a stiut el sa reactioneze. Asa ca...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Ionela tu la ce medic mergi la Iasi??

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA ma bucur ca esti bine si tu si bebe. Nici pe cd-ul meu nu se aude cum bate inimioara lui bebe....

DORIS si eu iau tot Elevit.

Inainte sa ma culc am baut un pahar cu lapte si m-am dus toata noaptea la toaleta. Plus ca ma trezesc noaptea sa beau apa, lucru pe care nu l-am facut de cand ma stiu...

Azi parca nu mai sunt ametita dar mi-e un somn de numa....Mi-am facut niste lapte batut cu cereale.

Pupici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Multumesc pentru sfaturi. Azi ma simt mai bine. Nu am mai sangerat decat cele 2 firisoare maronii de aseara. Eu iau Arefam (2/zi intravaginal) si nu am vazut nimic pe tampon dimineata inafara de resturile de la arefam. Dar inca ma mai doare burtica asa ca stau cumintica in pat, desi trebuia sa ma duc la coafor.
M-am tot gandit ce am facut ieri care sa duca la sangerare: pentru ca nu-mi cunosc limita am carat 4 kg de mere...eram in stare sa iau toate merele din piata, si am stranutat de mai multe ori . Cand stranut simt o presiune mare asupra burticii.
Dupa masa plec la dr de familie sa ma ia in evidenta si poate de acolo la gine, in functie de cum o sa ma simt.

CRIS 8+

Mergi la inceput