Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu stau pe langa bucatarie...am pus sa fac o ciorbita...ca am pofte de ciorba de vacuta cu smantana......si cred ca lesin pana o fac..

Vitamine, voi ati inceput sa luati? Eu am inceput sa iau Centrum Materna

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

si mie mi-a recomandat de la prima vizita la medic centrum sau elevit. la inceput nu am vrut sa le iau, dar m-a certat rau sotul ca sa las eu teama ca imi creste pofta de mancare si ma ingras, ca bebe e mai important decat cateva kg pe care stie el ca o sa le dau jos oricum. (eu nu sunt asa sigura) . Asa incat iau centrum cumintica

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Mie mi-a recomandat medicul Elevit inca de cand eram in 6 sapt.

Hi, hi LAURA IRINA chiar ca m-ai distrat: auzi parintii tai sa afle la nunta de nepotelul care vine...esti beton...

CAMI sa faci ciorba buna. Eu am pus niste vinete la dezghetat si ma intreb daca o sa le pot manca maine ca pana acum nici nu am putut sa le vad.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cristina, urmareste sa vezi daca inceteaza petele..si cauta numarul doctorului si eventual da un telefon, sa iti spuna ce sa faci. Daca iti e mai frica, incearca la urgenta, da sa nu nimeresti peste cine stie ce tampit pe acolo sa iti spuna alte prostii..
Incearca sa stai linistita in pat, urmareste daca mai ai pete, daca inceteaza te duci maine la urgente la doctorul tau, si nu te poate refuza, daca nu inceteaza , zic eu totusi sa incerci la un spital la urgente. Nu stiu eu nu am patit, dar daca Doamne fereste as fi in situatia ta, asa as face..
Vezi ce mai zic si celelalte fete de pe aici, vis-a-vis de situatia ta, din cate stiu, ele au mai patit-o, si nu era ceva neaparat grav, ci poate au facut efort cumva,mai citeste din urma!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

noapte buna burtici! eu am fugit la

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Nush ce am ca sunt ametita desi am baut deja o cafea. O sa merg si eu la somnic.
Vise placute!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ma ma tine cineva minte? N-am mai intrat de mult. Suntem bine si eu si bb. Fizic e ok, psihic ne vindecam....
Am facut si eu bitest si e totul ok.Se pare ca e tot baiat dar nu e 100%. Pe 16 iunie am morfologica si atunci vom stii cu siguranta. Nume inca nu avem....e tare greu sa gasim nume de baiat.

Am vazut la inceputul cap. ca vorbeati despre aparatul ala de ascultat inima la bb. Si eu va spun ca nu e bun de nimik.Mi l-am cumparat degeaba.Pe urma mi-am cumparat un alt aparat de pe e-bay un doppler sound ....care pui gel pe burta si cu o sonda asculti bataile.Ala da ca a meritat banii. Chiar acu' ceva zile in urma intrasem intr-o criza, ca ma durea burta de vreo 3 zile....si tare m-am mai linistit.

In rest, meerg la psiholog.....Imi este greu cu Alessio ca vrea numai in brate, a incept sa faca ceva pasi si vrea plimbat de colo colo. Obosesc tare mult. Macar daca ar dormi noptile...

Pe 24 iunie plecam la mare ptr 2 sapt si abia astept. Voi mergeti la mare?

O sapt placuta.

CAMY ma bucur ca totul e bine

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Lidia, vitamine iei???
..eu eram tare ametita pana sa iau vitamine, acum chiar sunt ok!

...si eu ma retrag fetele...am papat, ciorbita a iesit super...

Nopate buna!!!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Ma ma tine cineva minte? N-am mai intrat de mult. Suntem bine si eu si bb. Fizic e ok, psihic ne vindecam....
Am facut si eu bitest si e totul ok.Se pare ca e tot baiat dar nu e 100%. Pe 16 iunie am morfologica si atunci vom stii cu siguranta. Nume inca nu avem....e tare greu sa gasim nume de baiat.

Am vazut la inceputul cap. ca vorbeati despre aparatul ala de ascultat inima la bb. Si eu va spun ca nu e bun de nimik.Mi l-am cumparat degeaba.Pe urma mi-am cumparat un alt aparat de pe e-bay un doppler sound ....care pui gel pe burta si cu o sonda asculti bataile.Ala da ca a meritat banii. Chiar acu' ceva zile in urma intrasem intr-o criza, ca ma durea burta de vreo 3 zile....si tare m-am mai linistit.

In rest, meerg la psiholog.....Imi este greu cu Alessio ca vrea numai in brate, a incept sa faca ceva pasi si vrea plimbat de colo colo. Obosesc tare mult. Macar daca ar dormi noptile...

Pe 24 iunie plecam la mare ptr 2 sapt si abia astept. Voi mergeti la mare?

O sapt placuta.

CAMY ma bucur ca totul e bine

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

...eu te tin minte...te-am cautat pana si la odiseea de burtici norocoase
...ia sa intri mai des pe aici...ca de nu..

...ma bucur pt tine...si eu vreau baiat...

Ai grija sa te faci bine..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

...tocmai a miscat bebe...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput