Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura07 spune:

si eu sunt o mamica de decembrie, dupa 14 ani de incercari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna! Ce harnice ati fost! mi-a trebuit ceva sa termin tot de citit.Eu sunt foarte obosita. Am mers 4 ore pe jos azi. Am vrut sa ajung si la medic, dar am aflat ca e in concediu saptamana asta. .
Imi puteti recomanda, va rog, un doctor bun in Iasi?

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor dar ati scris azi nu gluma.

La mine azi a fost prima zi in care am constatat ca nu mai pot sa merg asa repede ca inainte.Am pierdut autobuzul care era la 20 de metri in fata mea. Joi intru in sapt a 14-a.

LAURA bine ai venit: felicitari pt bebe, sa fiti sanatosi amandoi.

SIMINA eu zic ca e ok sa fie la inceputul paginii informatiile pe care le-ai pus. Sunt folositoare, eu chiar ma mai uit din cand pe ele.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am ajuns acasa...de la cumparaturi si sunt franta...ca tot zicea Lidia ca oboseste mai repede...si eu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

phiu..iar am avut de citit....
Cristina-boc, ce fericita esti sa ai asa sefi mistoooo!!! Ce super eeee sa nu se uite stramb la tine si sa te streseze zilnic daca te simti bine, ca nu cumva sa te invoiesti sau sa iti bagi concediu, sa le strici lor planurile
Lidia, intrebai daca simt ceva prin burtica, nika simt Sunt de-o nesimtire exemplara..Tot mai pandesc si eu , ca am citit la voi ca misca, ca nu misca..si astept nerabdatoareeee
Ramonika ce am ras cu matzele tale care intra in alergaturi dimineata si nu te mai lasa sa dormi..hihi imi si imaginez. Asa aveam eu acasa la parinti un motanoi si iarna dormea in casa, in camera mea, iar dimineata la prima ora cand se trezea mama, el era treaz si ma pandea sa ma foiesc putin, ca sa ma miaune sa ii deschid usa sa alerge la bucatarie la mama sa ii dea sa manance Off..asa imi lipseste un suflet de matza blanoasa sa mai o mai smotocesc si eu..Dar al meu nu e de acord cu animaluri paroase la apartament, cu atat mai putin acum cand urmeaza sa vina bebe mic..Asa sunt persoanele astea care au trait o viata fara animale in casa..
Miramar, tare faza cu rudele astea care afla de la te miri cine..asa a aflat si socru meu de nepotel, tot de prin vecini, ca inca nu ii spusesem noi..La mine e bai cu ai mei, care suunt la 600km departare si se pregatesc de zor sa vina la nunta mea, nefiind in cunostinta de cauza ca fiica lor cea cuminte' e si putin gravidoasa..si ca la nunta o sa fie in 4 luni jumateeee Ei care mereu nu au fost de acord cu nuntile si cu miresele burtoaseee..Probabil o sa ii felicite lumea la nunta de nepotel si o sa afle atunci
Adriana, inca putina rabdare..si o sa treaca si starile astea nasoale..mai ai putin
Mariaandreea, Laura07, bine ati venit la noi, sarcini usoare si sa fiti active pe aici
Manybany, nu te judeca nimeni ca esti cea mai in varsta dintre noi..din contra..cred ca ramonika o spusese ca pe o constatare..si uite asa am mai citit si noi despre tine
Mai fetelor, eu care ma laudam si ma admiraserati in poze acu o saptamana ca inca mai eram si eu slabuta , de cateva zile incoace incepe din ce in ce mai vizibil sa se mareasca burtica meaaa..si ma simt imbalonata asa tareee.Si mai nou, ieri mi-am cumparat pantaloni de gravida, ca chiar ma strang blugii in talie, si pur si simplu nu mai suport betelia aia stramta de la blug..Adio la rochia mea de mireasaaaa
Hai va pup, mai stau cu ochiu la voi sa mai scrieti! Laura garner, aparusei, ai dat binete la noi, si nu ne-ai mai zis nic ce mai faci, simptome, ecografii, noutati, pozeeee La fel si Krelia, te asteptam cand iti revii si ai chef sa ne scrii si noua, eventual iti mai descarci supararea la noi, ca o vorba buna oricand avem fiecare
O seara frumoasaaa!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

este careva pe aici?
Mi-au aparut ceva pete maronii. Am citit sa ati avut si voi probleme din astea. Cam cat tin? Pe mine ma si doare.
Medicul meu scrie ceva de genul pt sapt 9 pe site-ul lui: "Unele femei pot avea parte de sangerari usoare ceea ce nu este grav cu conditia ca sangele sa nu fie de culoare rosu intens si ca odata cu el sa nu apara si crampe sau dureri".

CRIS 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

LAURAIRINA ai fost super cu "putin gravidoasa". Si eu am o verisoara care e insarcinata si are nunta in iulie.... deja isi cumparase rochia cand a ramas insarcinata... si e toata panicata ca nu ii va mai veni. Eu cred ca important e sa fii tu sanatoasa si bebe..... rochia devine detaliu pe langa puiul mic pe care il vei tine in brate peste cateva luni.

10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Cristina_boc nu ai un nr de tel al medicului tau?
...suna-l si vezi ce-ti zice...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

LAURAIRINA ti-am trimis un mesaj pe PM

13+

Mergi la inceput

CAMI la medic esti?

13+

Mergi la inceput