Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Scuze, completare legislatie:
- Ordonanta de urgenta nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

oooo fetelor, tineti-o tot asa cu scrisul...
...acum am iesit din training....asa ca ma apuc de citit pana vine sotul sa ma "ridice"

...citesc si eu din urma si revin

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

monis5, exact asa am facut
am mers la departamentul resurse umane si am depus cu nr de intrarea scrisoarea medicala.
si-au facut o cpoie si mi-au dat-o inapoi.
multumesc pt raspuns
ma pun pe citit..
inca o intrebare:
in cazul incare firma la care lucrez se va inchide, mai am sansa sa primesc indemnizatie?
banuiesc ca daca vor incepe sa fac restructurari, sunt protejata de lege si nu voi fi prima pe lista celor dati afara, nu?

oli 7 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors...

..aoleu...se discuta de servici...HR...
...bateti-i pe toti...

...vine sotul asa ca probabil mai vb si de acasa...

..va pup...si fetelor cu greata inca (si eu printre voi) sper sa va treaca repede-repede

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralia

monis5, exact asa am facut
am mers la departamentul resurse umane si am depus cu nr de intrarea scrisoarea medicala.
si-au facut o cpoie si mi-au dat-o inapoi.
multumesc pt raspuns
ma pun pe citit..
inca o intrebare:
in cazul incare firma la care lucrez se va inchide, mai am sansa sa primesc indemnizatie?
banuiesc ca daca vor incepe sa fac restructurari, sunt protejata de lege si nu voi fi prima pe lista celor dati afara, nu?

oli 7 saptamani+

Esti ultima pe lista

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!
Sunt bucuroasa, am aflat de o ammica ca e insarcinata si il asteapta pe bebe in noiembrie. Asa ma bucur pentru ei, stiu ca isi doreau foarte mult. Suntem destul de aproape asa ca ma imaginez cu carucioarele in parc :)
Se pare ca in sarcina toate emotiile astea sunt ceva mai amplificate ca de obicei!

10+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai

Ceau fetele,

v-am gasit de vreo saptamana, dar mi-a luat ceva timp sa citesc ce s-a discutat in ultima perioada. M-am linistit sa vad ca nu sunt singura cu greata permanenta si care nu mai face nimic prin casa

Mie mi-e rau mai ales de la lichide. Apa plata nu mai pot bea, iar ieri am dat afara chiar si limonada

Va rog sa ma introduceti si pe mine in lista: DN 27.08.1979, UM: 08.03.2009, DPN: 13.12.2009.

Maria 9+
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Bine ai venit la noi in odisee!! Sarcina usoara pana la termen si-un bebe sanatos!!! Esti in listutza!

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

eu nici nu am trimis bine celalat mesaj ca am fost la toaleta si sange roshu....m-a apucat panica,l-am sunt pe medic si am fost la spital.samburelul meu e bine a crescut ,decolarea de placenta e mai redusa habar nu are ce-i cu sangele ala...adevarul e ca doar ala a si fost o ditamai pata roshie si gata...pana duc sarcina asta la capat mai imbatranesc 10 ani
simina vreau sa-ti propun ceva si tie si fetelor,sper sa nu-mi fie luata in nume de rau,e doar o sugestie,asa am avut si avem si noi la strumfi.la noi se incepe capitolul prin 2 mesaje unul fff scurt si unul cu informatiile cele mai importante lista,etc.dece?pt ca atunci cand scrie cineva un mesaj si vrea sa dea mai jos cursorul, sa vada care au fost ultimele mesaje scrise sa nu parcurga tot ce e scris acum la inceput.nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa scriu sunt si in ceata dupa pastile...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Sincer...n-am inteles!!!
M-am uitat la strumfi si am vazut un mesaj, apoi capitolele precedente si datele de nastere.
Nu stiu la ce te referi cand spui sa vada "ultimele mesaje"...
Eu am pus acele rugaciuni la inceput , cum ar fi in locul mesajului de la strumfi, pt ca suntem la inceput de drum, nu pot pune altceva...iar ce se afla mai jos sunt analize folositoare mai ales pentru fetele care sunt la prima sarcina si nu stiu exact ce ar trebui sa faca!!!
Daca ceva nu va place , imi spuneti si sterg
Daca vreti sa adaugam ceva , la fel

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Cred ca acum am inteles ce vrei sa spui: cand scrie un mesaj si da pag in jos sa apara ultimele mesaje???adik de la ultima pag nu prima...asta nu stiu dc de la mine se rezolva.....eu mai scriu si la mart.apr si tot asa apare cand "raspund la subiect"...probabil ca tine de moderatori!!

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor, eu am primit un fel de mini eco ce inregistreaza bataile inimii dupa 12 saptamani. Am inteles ca se poate face comanada pe net. http://www.amazon.co.uk/Fetal-Doppler-Angelsounds-Heart-Monitor/dp/B000XS987A Asta e link-ul. Am inteles ca e f eficient mai ales daca sunteti stresate si doriti tot timpul sa simtiti bebelusul vostru.

pishko +14

Mergi la inceput