Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
eu azi m-am simtit tare rau
...am o greata in mine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
miany75 spune:
Eu folosesc crema de corp de la nivea cu vit E ,unt de shea si ginko..deocamdata e k..
miany
14+
miany75 spune:
Fetele..ma apuca disperarea..
..saptamana viitoare am
si am uitat complet ..nu stiu cu ce ma imbrac,nimic nu intra pe mine...Cred ca ma duc sa dau o raita prin magazine..ne auzim mai incolo..
miany
14+
cristinica09 spune:
Vergeturile,cred ca sunt si ceva hormonal.Eu le am de la 15 ani pe coapse,fese si pe gambe si totdeauna am fost foarte slaba. E groaznic ca nu pot purta fuste decat lungi ca se vede urat.Si in plus am si vase de snge sparte pe picioare.
pentru vergeturi am incercat creme scumpe,dar fara nici un rezultat.Odata pielea rupta nu cred ca se mai lipeste cu ceva.Pe burta nu am si o sa incerc sa folosesc un ulei de plante dar mai stau putin sa creasca burtica.Pupici.
9+
A_driana spune:
fetelor, oja de unghii are ,,ceva'' cu sarcina...tot pe aici citeam ca nu-i indicat sa te dai cu oja daca esti gravida? da ce are una cu alta?
eu am nunta sambata la prietena mea cea mai buna si parca mi-as face cumva unghiile asta, cum sa merg asa?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
10+
strumfulet + poza strumfulet + poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana fetelor, oja de unghii are ,,ceva'' cu sarcina...tot pe aici citeam ca nu-i indicat sa te dai cu oja daca esti gravida? da ce are una cu alta? eu am nunta sambata la prietena mea cea mai buna si parca mi-as face cumva unghiile asta, cum sa merg asa? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 10+strumfulet + poza strumfulet + poze |
Adriana, oja nu are ceva direct cu sarcina, este vorba doar despre chimicalele pe care le contine, si ea si acetona si care trec intr-o anumita masura, prin piele, in organism. Este ca si cu vopseaua de par sau alte lucruri de genul asta. Nu cred ca daca iti faci o data unghiile ce va intampla ceva neplacut. Distractie placuta la nunta.
monis
14
ionelamaria spune:
Laurairina , si eu am dureri cand stranut si am intrebat medicul si mi-a spus ca nu am de ce ma speria, dar sa incerc sa nu stau in curent
nu stiu cum as reusi sa fac asta. eu nu suport caldura, dintotdeauna am mers descult pe gresie si iarna. am sentimentul ca ma doare capul daca mi-e cald la picioare
. Acum incerc sa fiu mai constienta
de parca poti invata calul batran....
Eu am cum intra pe net doar dupa ora 2.... acasa, si in fiecare zi consum jumatate de ora sa "va citesc". Chiar ma bucur ca v-am gasit! Mai ales ca urmatoarele 2-3 luni sunt absolut singura.
Vai! cum am scris asta? Acum nu mai pot fi singura
10+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Ramonika spune:
mi se pare exagerat sa te feresti si de oja... sau de ruj...
de-acuma n-o sa stam neingrijite si sa aratam rau doar pt. ca suntem gravide.
eu de obicei imi fac unghiile cu alb pe varf (manichiura frantuzeasca), ma impac bine cu stilul asta.
eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji Adriana!
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Lidia74 spune:
Frate da' ce-ati mai scris...ca tot citesc si nu se mai termina...
LUCIANDREA eu am inceput sa ma dau pe burtica cu ulei de masline...chiar imi place ( nu m-am mai dat pana acum gandindu-ma ca o imi murdaresc hainele de ulei dar e ok pt ca se absoarbe bine in piele). Face pielea supla. Inainte foloseam uleiul pt bebelusi de la Nivea dar vad ca uleiul de masline parca hraneste pielea mult mai bine.
Eu nu prea am dormit bine azi noapte. Am avut mereu senzatia ca mi se intinde pielea de pe burta. Mi-a crescut burtica si nici nu mai pot sa dorm pe burta.
LAURAIRINA eu cand stranut sau tusesc simt ca toata tensiunea se duce in burtica, simt o durere usoara dar nu acuta.
13+
danangie spune:
RAMONIKA tin pumnii ptr diseara.
LAURA da e normal ca si pe mine ma ia durerile astea.Ar trebui sa stai ghemuita ,aplecata cand tusesti sau stranuti si nu vei mai avea dureri.
MIRAMAR va fi bine la eco.Tin pumnii.
CAMY CRED CA EU PLATESC MAIMULT
,DAR NU SE TINE CA NU-S IN rO....uhh..pai eu aici dau 230 euro...
MYRELLA felicitari ptr cele 12 s si cat mai multe pana la capat.Eu nu am astfel de intepaturi...
Eu nu am avut vergeturi...am folosit crema care o folosesc de ani de zile...dove...
ADRIANA eu nu am auzit sa fie probleme cu ojaaa.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....