Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 21
vias spune:
danangie ...nu se pune....![]()
Miany spor la cumparaturile pt
..nu te mai stresa..trece repede si asta...crede-ma!
A_driana chiar azi am citit despre ACETONA..spune ca nu s-a dovedit, dar ca se crede ca daca o folosesti zilnic il poate afecta pe bebe...ZILNIC??????????
..nu cred ca este cazul tau..
..eu chiar nu am de gand sa stau neangrijita pana ce nasc....pana la urma sunt o doamna orice s-ar intampla, slaba, grasa, scunda, inalta, gravida...ne-... tot niste doamne suntem..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
buuuuuuuuun...si cine face capitol nou????????
ingerasul Darius-Andrei
14+
POZE
luciandrea spune:
LIDIA? -tu folosesti ulei de masline din comert sau e vreo combinatie de ulei de masline cu vitamine?
am o dilema
vias spune:
am ajuns acasa...dar inca imi este rau..
ingerasul Darius-Andrei
14+
POZE
vias spune:
ce naiba a patit forumul...vad ca a scris carmen si and...dar unde le sunt mesajele???????
ingerasul Darius-Andrei
14+
POZE
vias spune:
oare mai suntetimmoderate mai fetelor????????
ingerasul Darius-Andrei
14+
POZE
Miramar spune:
Eu primele 2 luni nu mi-am mai facut manichiura si culmea a inceput sotul sa se sesizeze. Nu de par netuns, nevopsit cu fire albe ci de unghii!!!
Si de vreo 3 saptmani asa am reiinceput - m-am tuns si vopsit in primul rand (asta stiti ca v-am scris
) Si in plus saptamanal imi fac manichiura. Pai ce, vorba lui Camy suntem totusi niste Doamne! Aia nu, aia nu. Dupa ce ca o sa ma fac cat China, macr sa am unghiile frumoase si parul aranjat.![]()
![]()

12+
vias spune:
Miramar...sunt de acord cu tine...si eu ma voi vopsi saptamana asta...si unghiile la fel.
Am asteptat pana acum ca nu am vrut sa-i fac vreun rau in primul trimesru...de fapt nu vreau sa-i fac deloc rau, dar daca imi fac unghiile odata pe saptamana si am vopsesc odata la 2-3 luni...nu stiu..nu cerd ca-i fac vreun rau...
ingerasul Darius-Andrei
14+
POZE
many_bani spune:
Camy si eu ptr. morfofetala de 22 sapt., la sfatul dr. ginecolog m-am programat tot la dr. Pop, dr. mea, care are 4D, a zis ca mai vrea o parere. Fetele de la Odiseea Gravidute pri FIV m-au avertizat ca are o problema cu placenta imbatranita, in rest ele au fost foarte multumite, asa ca daca o sa zica de placenta imbatranita nu o sa ma sperii.
De costuri nu mai vorbesc, o data pe luna merg la clinica unde am facut FIV, cand este profu. in tara, si o consultatie +echo. 100 euro, dar mai merg cel putin o data pe luna la dr. cu care urmeaza sa nasc unde consult. este 100 lei la care se adauga echo.100 lei abdominal sau 15o lei transvaginal, daca mai recolteaza si ptr. ceva analize alti bani alta distrctie, insa eu sunt foarte multumita de ea.
Despre creme eu folosesc special ptr. gravide de la Palmer's crema de masaj Stretch Marks contra vergeturi dar sustin ideea fetelor, daca esti predispusa la asa ceva, nimic nu mai face bine.
Va pupic
14+
elenic spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, astazi am implinit 8 saptamani si vreau sa va pun si eu o intrebare, poate stiti mai multe.
La o sarcina oprita in evolutie mai persista simptomele sarcinii, respectiv oboseala, somnolenta, sani tensionati/durerosi, urinare frecventa, greata...?
Am mai pierdut 2 sarcini si sunt putin speriata, parca nu mai simt asa "activitate" (dureri, intepaturi etc) in burtica de cateva zile, insa am parte de tot ce am enumerat mai sus. La control merg abia luni.
Multumesc si bine v-am gasit!
Multumesc si bine v-am gasit!
8+