Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)
Raspunsuri - Pagina 22
dymomo77 spune:
Buna burtici
Eu azi am fost la scarbiciu dupa o sapt de medical. A fost mult mai bine decat ma asteptam asa ca mergem inainte. Cu masteratul e aiurea ca m-am apucat si nu mai am energie sa il termin asa ca... cred ca il pun in cui pt o vreme. BB e primul pe lista. Despre preturi... cam mari pe la voi ce e drept la mine consultatia e gratuita iar eco 50 de ron. Bineinteles ca mai cotizez si eu la nenea dr ca de... parca imi e rusine sa nu dau nik.
15+
lauradi spune:
Buna!
Fetelor, da' scrieti nu gluma!Parca vad ca pana compun eu mesajul asta faceti cap nou.
Ramonika, bafta la eco si sa vii numai cu vesti bune.Subscriu la ceea ce ai spus de oja s.a.;nu cred ca trebuie sa exageram,aia nu,ailalta nu...totusi suntem gravi ,nu bolnave.
Tot 100 lei platesc si eu eco la spital,iar la cab la dr dadeam 70 la prima sarcina,primul trim,apoi 100 sau mai mult.Acum nu stiu ce tarife are,ca n-am fost inca la cabinet.
Luciandrea, nu mai stiu unde am citit ca uleiul de migdale este f bun pt asa ceva.Intentionez sa iau si eu.Unde ai gasit,la plafar?Acum am o crema cu unt de cacao;miroase demential!![]()
Dupa prima sarcina am scapat fara vergeturi,sper si acum sa fie asa.
Cat despre camera,daca va fi fetita,ceea ce sper eu
,va avea camera ei,daca e baiat vor sta amandoi,desigur dupa ce mai creste bb si n-o sa se mai trezeasca noaptea,ca sa nu-l deranjeze pe frate-su.Oricum ar fi,patutul va sta in alta camera decat a noastra,fiindca asa am procedat si la Ducu din prima zi de cand l-am adus acasa si a fost perfect.Acum doarme deja in pat obisnuit,in camera lui si nu se da dus de acolo.![]()
Laura, 
(9+) a lui Radu Mihai
lauradi spune:
Bag seama ca nu-i Simina pe aici,ca vad ca nu incheiarati capitolul si am apucat si eu sa postez. ![]()
Laura, 
(9+) a lui Radu Mihai
M_Alexa spune:
Salutare!
Cine poate sa ma lumineze si pe mine intr-o problema? Deocamdata sunt cu sarcina la inceput dar tot vreau sa am totul clar din vreme. Merg la o doctorita in Ploiesti pt monitorizare dar as vrea sa nasc la Bucuresti. Am inteles ca doctorita mea lucreaza si la Polizu dar persoanele pe care le-a monitorizat nu au nascut cu ea. De ce, nu stiu... De Polizu m-as feri...am auzit numai lucruri rele....dar as vrea un doctor bun cu care sa nasc la Giulesti. Acum...aveti idee cum se procedeaza? Sa caut pur si simplu un doctor care lucreaza acolo si sa merg doar la ceva controale in decursul celor...7 luni ramase? Sau cum? Ca m-am gandit cam mult la subiectul asta si nu i-am dat de cap....
la burtici!!!
9+
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
Lidia74 spune:
LUCIANDREA eu folosesc ulei de masline extravirgin din comert pe care l-am pus intr-o sticluta cu pulverizator (ca sa il pot masa mai usor si sa intre cat mai repede in piele).
CAMY m-ai distrat spunand ca „ si asa suntem ne-” (mare dreptate ai
)
M-am tot benoclat pe site-ul asta sa vad cum se deschide un capitol nou si n-am gasit nika (poate mai sap)...Simina o fi avand treaba cu zugravitul...
13+
Lidia74 spune:
Fetele cred ca Amelia a reusit sa faca un capitol nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137324
13+