Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

E mai comod pentru toata lumea ca la inceput sa fie cat mai aproape....nu ca ar fi super mari apartamentele de bloc..

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

neata fetele....va spun neata pentru ca eu cam pe la 11 am venit la servici si mie abia mi se pare ca e vreo 10 cam asa ceva.

In privinta camerei copilului...eu anul trecut mi-am construit o casa si copilul deocamdata o sa stea cu mine in camera dar cu timpul va avea camera lui...si sper ca a lor ca am de gand sa fac 2 copii...cu bani de la banca bineinteles, nu va inchipuiti ca am parinti bogati care sa ma fi ajutat, nici vorba, mi-am luat un credit de la banca si platesc la el de ma rup...dar macar am avut posibilitatea sa imi iau asa ca nu ma plang, dar vorbeam odata cu niste prieteni si ma gandeam ca cine isi construieste acum o casa si are si ceva ce sa vanda ca sa aibe macar o parte din bani...este super norocos.

In rest totul este super ok...vineri am programare la echo si abia astept sa imi vad bebele...

11+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun maine fac 12 spatamani...si ma bucur foc dar vreau sa va intreb?????voi aveti asa ca niste intepaturi ???dar nu ca din alea de la inceputul sarcinii...pe mine ma inteapa vad cam in stanga asa...si mai jos ca si cum mi-ar da cineva cu un picior sa u ceva....si cineva mi-a zis ca poate am sarcina intr-o parte...oare e posibil?

ca pe mine ma inteapa si mai ales observ cand ma ridic din scaunul de la birou cam dupa vreun minut apare intepatura sau cand stau pe scaun...of nici nu mai stiu cum sa va descriu cert este ca e o intepatura putin mai dureroasa, de scurta durata si nu asa deasa ..dar existasi nu stiu ce e ...am sa vad vineri dar imi fac griji

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Simina - si eu cred ca e un semn asta
Multumim ca ne-ai trecut in listuta.

Ramonika - bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune.

Luciandrea - nu stiu de uleiul asta, dar suna bine, la sarcina trecuta am folosit mustella.

Laurairina - si eu simt asa dureri puternice cand stranut, asa am simtit si la sarcina trecuta, cred ca e normal.

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ceau fetele,

M_Alexa nu te stresa ca nu ai luat inca in greutate. Eu chiar am scazut 1,5 kg si mai am prietene care au patit la fel la inceputul sarcinii din cauza greturilor. Dar au recuperat dupa

Mie mi-a recomandat medicul Elevit si acid folic, dar nu le-am mai luat de ceva vreme, pentru ca oricum le dau afara aproape instant.

Maria 9+
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Am eu oare vreo problema si nu mai vad sau nu a mai scris nimeni de ceva timp bun???

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu am dureri de burtica decay dimineata, dar acum stiu de la ce vin...
..daca aveti nelamuriri, nu ezitati fetelor si intrebati medicul vostru...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

myrella, si eu tot vineri merg la eco....abia astept....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

10+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Myrella cred ca lumea e ocupata sau o fi in pauza de masa..eu tocmai iau pranzul..

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

legat de crema de corp eu nu am avut NICIODATA nici o vergetura pana am ramas insarcinata cu Darius...mi-au aparut prin luna a 7a, desi ma dadeam cu o crema speciala pentru prevenirea vergetuilor...tot mi-au aparut...acum am uleiul de corp de la Nivea pentru bebelusi si ma dau cu el, il folosesc si este foarte bun...
...cred ca imediat dupa ce termin uleiul o sa incep sa ma dau cu ulei de masline...sau de migdale...sa vad, ma gandesc ca poate ma ajuta si face pielea mai elastica.
Cat de mult as vrea sa nu-mi mai apara...dar din cate am citit eu...a doua sarcina aduce si mai multe "belele" decat prima..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput