Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am apratam cu 3 camere...camera "copilului" este deocamdata "a noastra"...pt ca a noastra acum o terminam de renovat.
Ne mutam noi in camera noastra si facem camera copilului.
Cand ajung acasa va fac poze cu mobila bebelusului...alb...mobila este super...din lemn maisv.
Numai ca mai avem de zugravit la bebe...dar cred ca in vara, nu acum...
Oricum, bebe la inceput va dormi cu noi in camera...patutul lui va sta deocamdata cu noi...apoi mutam patutul in camera lui...nu stiu inca la ce varsta...mai vedem atunci...

...abia astept...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Apropos de creme - aveti grija ca nu toate cremele sunt recomandate pentru gravide. Crema se absoarbe prin piele in organism si unele au in componenta lor substante care fac rau lui bebe.

Sunt unele creme pe care scrie ca sunt bune pentru gravide, de ex. Elancyl contra vergeturi de la Galenic, nus' ce alte creme de la Mustella (asta e o fimra cu tot felul de prosuse pt. copii). Cei drpet ambele sunt destul de scumpicele. Inteleg ca si toate uleiurile de bebe de pe piata sunt bune. Cea mai ieftina varianta este uleiul de masline. A si by the way inteleg ca de fapt cremel ajuta dar nu foarte mult - daca avem predispozitie la vergeturi oricum vom face.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Si la mine micutul va dormi in camera cu mamica si taticul, deocamdata, vedem mai apoi daca mai construim o camera pentru el, bani sa fie.

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

apropo de preturi echo la medicul la care merg eu e 80 ron ..consultatie +echografie..

miany
13+

Mergi la inceput

inseamna ca eu platesc cel mai mult??

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

asa se pare ,Camy...macar e ultraperformant? aici unde merg eu e 3d

miany
14+

Mergi la inceput

apropo de camere,eu inca nu pot gandi asa departe..le iau asa mai cu incetucul....dar bebe va avea camera lui ,desi pt inceput poate va fi mai aproape de noi ..in dormitorul nostru ..inca nu stiu sigur..am la dispozitie o vara intreaga sa ma gandesc...

miany
14+

Mergi la inceput

si eu ma bucur ca bebe are camera lui...dar sunt constienta ca macar 8 - 9 luni bebe va dormi la noi in camera... dar eu ma bucur pt acest lucru foarte tare...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Unde merg eu la eco si consult e cam scump : 105 ron consultatia+ 150 eco trimestrul I, trim. II - 175 ron. Trebuie sa fac triplu test in curand, cred ca ma usuca de bani, dar asta e...mergem inainte!

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Buna fetele!Mai da' harnicute mai sunteti!Scrieti de zor ca nu mai pridideam cu cititul...Eu de scris,scriu mai rar dar de citit va citesc tot timpul.
Am fost azi la analize la medicul de familie si era o aglomeratie de cred ca trebuia sa stau sa astept vre-o 4 ore sa intru,asa ca am rugat-o pe asistenta sa-mi ia sange pt analize si mie si sotului,si am plecat ca nu mai puteam sa stau sa astept acolo... avand niste greturi...Asistenta a spus ca astea sunt analize uzuale pentru hiv,calciu,rh...dar am uitat sa intreb si de dublu test.Mi-a spus ca mai tarziu o sa-mi dea ginecologul analize mai complexe gen listeria,toxoplasmoza,clamidia,etc si ca ma costa 4 milioane aproximativ.Voi ce analize ati facut si cand ca eu nu mai inteleg nimic.
Ginecologul meu nu mi-a pomenit nimic de analize,m-a chemat la control la 11 saptamani si ultima eco a fost la 7 saptamani.
Va si sarcini cat mai usoare.

9+

Mergi la inceput